bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Adriana mai mult curaj !!! Sora ta e o minunata, e un om foarte bun si sigur se va descurca.Apoi nu merge facuta o combinatie sora/soacra/sotul ? ca i-or dovedi toti 3, sau ele 2 ? ti-ar prinde bine sa-ti revezi colegii si sa te relaxezi cateva ore.
Al meu a stat la munte in bratic si in grija prietenilor cat eram pe munte, e adevarat ca era in raza noastra vizuala, dar nu mi-am facut foarte multe griji.Luminita, cum ziceam a stat Alex cu toata lumea si cand se putea cu schimbul la mine si la tati.Am luat carutul cu noi si l-am lasat si acolo cu jucariile lui, doar se uita cineva la el.Ti-am trimis si un PM...

Stefania bine ai ajuns acasa, cum spuneau fetele Slava domnului ca e doar fiara..

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... ma bucur taaare mult pt voi... si ma alatur Paxelei sa ii nimicim pe ticalosii de dr Nu e destul de grijile pe care ni le facem noi, mai trebuie sa ne bage si ei in sperieti... la balamuc ajungem, nu alta...

Eu azi am fost la un ... milimetru de a ceda nervos...(un pas e prea mult) la modul cel mai serios vorbesc!... Dupa toate emotiile de dimineatza, am avut musafiri cam o ora si apoi am avut un copil taaare urlator... Nu puteam sa fac nimic fara sa urle... Cert e ca deja aveam niste ganduri deloc ortodoxe la adresa mea (NICIODATA la adresa copilului, orice mi-ar face)... Nu stiu ce ma faceam daca nu venea taica-su de la servici... Am mancat, i-am dat si piticului sa manance si am dormit de la 19 la 22.30 Acum privesc viatza cu alti ochi...
Va pup si trec la invatzat!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Mii de multumiri pt sustinere si incurajari!... M-am hotarat: nu fac maine vaccinul, il las pe saptamana viitoare, joi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza...bravo!!!! ma bucur mult ca paulica este bine sanatos
felis...spor la invatzat
andrea...cred ca o laum si noi pe urmele voastre....ruxi a mea in 12 zile nu a luat nici un gramuletz...e adevarat ca tocmai a tras un kk maaare inainte de a o cantari dar totusi...deja ma intreb daca mananca cat trebuie si ce trebuie.
voi ce ziceti fetelor
ora 6,30 sau 7 250 ml lapte milumil
ora 10,30...130gr pireu de fructe amestecat cu 2-3 masuri cereale de orez
ora 14,30...130 gr de pireu de legume+carnitza de pui sau vita
ora 18,30...150 gr cereale cu banane de la milupa...sau iaurt covalact cu cereale de orez
ora 22,30...250 mlo lapte milumil cu 2 masuri de cereale

e putin, e mult...voi ce ziceti?
pupici si noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cookie, eu ti-as trimite reteta dar nu ai pm? ca o am la mine in pm si ti-as trimite-o f repede pe-aici.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Monica poti sa-mi trimiti si mie reteta de Tiramisu te rog??? Mersic si pupici

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Felis,am revenit!
Asa ca lasa cartea si treci in patuc ca de nu...stii ce te asteapta.

Lasind gluma la oparte,cred ca ar trebuii sa te odihnesti mai mult,ca,din informatiile mele,si tu esti om si oamenii au nevoie de somn...Sau esti robotel si am fost imformata gresit?
Nu te deranjez pe mess sa nu stric iara ceva dar te tin minte...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

voi ce ziceti fetelor
ora 6,30 sau 7 250 ml lapte milumil
ora 10,30...130gr pireu de fructe amestecat cu 2-3 masuri cereale de orez
ora 14,30...130 gr de pireu de legume+carnitza de pui sau vita
ora 18,30...150 gr cereale cu banane de la milupa...sau iaurt covalact cu cereale de orez
ora 22,30...250 mlo lapte milumil cu 2 masuri de cereale

e putin, e mult...voi ce ziceti?
pupici si noapte buna

monica

Doamne,Monica,cit te invidiez...
Daca ar minca si Bya atit as fi fericita.
Din pacate abia inghite 100ml indiferent de ce.Si un sfert se regasesc pe hainute si prin pat ca are o placere nebuna sa scuipe.
Laptele pe care il papa nu poate fi insa masurat...ca de,noi inca mai servim titi.
pentru Ruxi cea mincacioasa si pentru mamica ei.A...si sa nu-l uitam pe Alex...

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Viovio

Felis,am revenit!
Asa ca lasa cartea si treci in patuc ca de nu...stii ce te asteapta.

Lasind gluma la oparte,cred ca ar trebuii sa te odihnesti mai mult,ca,din informatiile mele,si tu esti om si oamenii au nevoie de somn...Sau esti robotel si am fost imformata gresit?
Nu te deranjez pe mess sa nu stric iara ceva dar te tin minte...

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna fetelor,

Astazi a fost ziua cea mai lunga din viata mea.L-a operat pe sot si credeam ca nu mai iese din sala de operatii.Am facut kilometri pe culoarul de la spital asteptind sa iasa.Acum o ora am ajuns acasa.Si ce credeti?Dupa ce ca sint frinta a inceput Eric sa tipe ca in gura de sarpe.D-abea l-am potolit.Acum ma duc si eu la somnic.Miine,daca am timp,citesc din urma sa vad ce-ati mai facut.Noapte buna!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput