Va recomand o prajitura cu adevarat delicioasa, care se prepara destul de rapid. Pentru asta aveti nevoie de biscuiti(in jur de 50-60 biscuiti romanesti, in functie de tava pe care o folositi, tinand cont ca biscuitii se aseaza unul langa altul in tava). De retinut ca biscuitii trebuie sa fie romanesti(adica putin mai tari). Apoi aveti nevoie de 1,5 l lapte, zahar, 4-5 oua,faina, stafide,esenta de vanilie, ciocolata.
0,5 l lapte se amesteca cu 5 liguri zahar, se fierbe si se pun biscuitii sa se inmoaie. Dupa ce se inmoaie, se scot si se aseaza un strat de biscuiti in tava(unul langa altul). Galbenusurile se bat, se amesteca cu laptele ce a ramas, cu 4-5 linguri de faina, cu esenta de vanilie si se pun pe foc amestecandu-se incontinuu pana se ingroasa (devin ca o sarlota). Apoi se pun si stafide dupa gust. Crema se pune peste biscuiti, dupa care se aseaza un alt strat de biscuiti inmuiati in lapte. Glazura se prepara astfel: albusurile se bat spuma, apoi se continua sa se bata adaugandu-se treptat 6 linguri de zahar, pana se face tare(nu cade dupa lingura). Se topesc 4-5 linguri de zahar pe foc, pana capata o culoare maronie(aveti grija sa nu se arda zaharul, ca altfel devine amara), dupa care se adauga treptat peste spuma de albusuri, batandu-se bine pana se topeste. Glazura se aseaza peste stratul de biscuiti, dupa care se rade ciocolata deasupra.
E multa vorbarie, dar de preparat este simplu, iar gustul si aspectul este al prajiturii tiramisu