infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

pe mine ma nedumireste mai tare faptul ca acum vrea sa i-o prezinte sotiei!
oricum, cezara a ajuns la o solutie, pleaca in vacanta cateva zile si e mai bine sa nu mai punem paie pe foc si sa le uram sa-si rezolve problemele.

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Poate ca ar fi bine sa accepti sa o cunosti...macar vezi cine e, poate asa te linistesti. ar fi bine sa incerci sa fii receptiva si la dorintele lui. Poate fi un prim pas spre comunicarea dintre voi. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Parerea mea e sa nu o cunosti. De ce sa te legi la cap daca nu te doare? Las-o in durerea ei, fii o doamna. De ce sa iti creezi probleme suplimentare? Cit despre fata care a zis ca ne nastem liberi, probabil ca nu a trecut niciodata printr-un divort! ne nastem liberi dar ne casatorim! Dupa care s-a zis cu liberatea noastra. Sint si destule bancuri pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

O alta noapte cand dorm din nou singura.Dar ce ma conteaza?Sotul meu e un mincinos,si nu il pot ierta.bineinteles ca el nu a terminat cu acea individa.Daca duminica mi-a promis ca nu va mai avea nici o legatura cu acea tipa,ia-ta ca azi,cand incercam sa imi revin din aceasta stare in care m-a facut sa ajung sotul meu drag,apare...mesajul de iertare al ei.Desi el mi-a spus,sau ma,rog ,a mintit ca ea nu o sa il mai deranjeze,ca femeia si-a cerut scuze luni-si gata!
Spuneti-mi voi,de ce l-ar deranja,sa isi ceara din nou scuze dupa 2 zile? reactia lui a fost:uite mami,saraca,se simte tare vinovata pt.acel msj.isi cere scuze iar"
bineinteles ca nici nu m-am atins de telefonul lui atunci cand mi l-a inmanat.I-am reprosat ca e un mincinos,ca noi am avut o intelegere pe care el nu a respectat-o.I-am zis ca in fata mea nu mai are nici o valoare.Apoi ne-am certat.La ora 10 am iesit din casa pe o ploaie zdravana si nu m-am intors pana acum 15 min, in casa.
Imi pare rau ca nu sunt o naiva care sa creada tot ce i se spune.

Atat de mult ne-am schimbat ....inainte sa il avem pe cel mic era altfel.Aveam timp pt.noi,ne iubeam mult,mergeam la restaurant .Relatia noastra era altfel.In fiecare zi era altfel,acuma doar ne certam .I-am propus de multe ori un weekend pt.noi,evident ,dupa ce adormeau copiii,dar el mereu era obosit.As fi vrut sa dansam ,sa fim la lumina lumanarilor,sa fie ca mai demult,macar o data,dar nu s-a putut.Si apoi el este un om rece,M-am "racit "si eu.

Poate o sa ma intrebati de ce am mai postat un subiect cu asa un titlu:pt. ca eu nici acum nu cunosc adevarul.Poate mai bine ar fi sunat: tradare.Ma bucur ca voi ma ascultati.Daca nici voi nu ati fi,poate as innebuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Draga Cezara ,
voi aveti nevoie de o vacanta, dar in special tu, daca parinti tai stau in acelasi oras si poti lasa copii la ei pt o perioada scurta de timp cat sa-ti revi e bine sa o faci.
Ia o vacanta , incearca sa disutati calm cu el, fara reprosuri si fara cearta, sa vedeti unde s-a produs ruptura. Ar trebui sa stabiliti amadoi o zi sau doua pe saptamana sa aveti cateva ore doar pt voi , asa cum a avut timp pt amica asa ar trebui sa aveti timp pt voi caci daca mai continuati asa se ajunge la despartire si nu cred ca va doriti asa ceva.
Vorbeste cu el despre familia voastra cum ati fost la inceput si cum vreti sa fie pe viitor, sa nu mai face-ti aceleasi greseli, stiu ca copii iau foarte mult timp dar fa inasa fel daca ai parinti pe aproape si dui o zi in weekend la parinti rezerva aceasta zi doar pt voi, sau mai bine copiii sa doarma o noapte la parinti asa puteti fi romantici in casa voastra fara sa fiti stresati ca da copii peste voi.
Ai grija de tine si Doamne ajuta!

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mie nu mi se pare josnic sa suni.E josnic ca vrei sa sti adevarul?E josnic ce-i face sotul ei,e josnic acel mesaj,e josnic ca se poarta urat cu ea(ca o minte,ca-i destainuie intimitatile,grijile,temerile altei femei..etc),ca e obosit(de parca ea cu atatea pe cap,n-ar fi!)si o refuza..dupa cum a scris mai sus..e josnic ca-i rece cu ea..Nu faptul ca vrea sa afle adevarul.
Eu spre exemplu nu as putea sta in cumpana..o fi,o pati..trebuie sa stiu,ca altfel as innebuni si-n plus,daca am indoiala in suflet cu greu pot sa-mi revin si sa iert.O greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.Iar daca as vedea ca el regreta,daca si-ar recunoaste greseala si si-ar cere scuze ar fi altfel.
Intr-un timp al meu sot tot primea bip-uri de la un nr.Ma zapacea,pt ca suna dimineata,cand el dormea(atunci lucra de noapte)..L-am intrebat cine ii tot da bip si mi-a zis,nu stiu..suna si vezi!Am sunat si cand colo era o tipa care avea nr.de la un coleg de servici al sotului.Ea credea ca-i nr.tipului.
Alta data s-a intamplat ca eu sa primesc tot soiul de mesaje pe tel..pt ca nr.meu diferea putin la ultima cifra cu al altcuiva.Am sunat sa vad cine naiba imi trimite astfel de mesaje..cand colo era unu saracu ii trimitea sotiei,da' tasta nr. si gresea ultima cifra...

Acum in legatura cu cazul Cezarei,cu faptul ca aia, iar i-a trimis sms sotului..eu cred ca ea pune paie pe foc.O avea ceva pt el si de aia o fi facut toata treaba asta.Orice femeie ar sari in sus daca ar vedea un astfel de mesaj la ora 23.So..s-o fi gandit ca ar fi un prim pas spre niste certuri serioase si astfel ii mai indeparteaza putin..pt ca ea isi poate pierde incredere in el.Apoi,cand ar fi crezut ea,ca poate si-a mai revenit putin Cezara,pac da iar cu paru..alt sms..Eu zic c-o face intentionat.Pe bune!Daca eu as fi gresit sa trimit un sms,la un alt nr,la un barbat insurat,as fi revenit imediat cu un altul in care as fi precizat greseala comisa si scuzele de rigoare!Tocmai de aia nu cred ca a trimis gresit sms-ul..nu, l-a trimis voit!Parerea mea!
Alta treaba pe care n-o inteleg e ca ,tu ,Cezara ai spus ca s-a racit,ca-i obosit.Da' tu scumpa nu esti?Dupa atatea probleme pe care le ai pe cap?..ce sa zic..Motive se pot gasi..
Nu stiu cum e sa ai copii proprii,insa am stat cu copii si stiu cat de greu este.Si stiu si cum este la servici..Si pot sa-ti spun ca e de o mie de ori mai greu acasa cu copii.Cine nu e de acord ma poate contrazice!
De la servici veneam cu dureri de cap,dupa o zi de stat cu un bb..ma dureau toate..spate,cap..tot..parca trasesem in plug!
E foarte grav ca voi nu comunicati,ca el nu rupe acea legatura,ca voi nu gasiti calea de mijloc...
Luati-va o vacanta,mergeti undeva numai voi doi..poate va regasiti..
Off..mie imi pare rau pt tine e o situatie grea si daca sotul nu colaboreaza ,din pacate,singura n-o poti rezolva.
Eu va doresc numai bine si astept vesti bune.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

draga cezara, nu cred ca este doar o confidenta
am si eu o gramada de prieteni barbati, dar nici unuia nu i-am trimis mesaj de noapte buna si nici eu nu am primit de la ei
cred ca al tau sot este un mincinos fara pereche si apai daca este doar o amica cu cel in deranjeaza ca vrei sa o suni
si daca vrea sa iti faca cunostiinta cu ea accepta asa o sa o poti intreba de ce ii scri sotului tau mesaje de noapte buna si atunci o sa-ti poti face si o parere despre ea

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Parerea mea e sa nu o cunosti. De ce sa te legi la cap daca nu te doare? Las-o in durerea ei, fii o doamna. De ce sa iti creezi probleme suplimentare? Cit despre fata care a zis ca ne nastem liberi, probabil ca nu a trecut niciodata printr-un divort! ne nastem liberi dar ne casatorim! Dupa care s-a zis cu liberatea noastra. Sint si destule bancuri pe tema asta.

ce ma distraza pe mine chestia asta cu: daca rabzi intr-o xasnicie sa fii calcata in picioare, sa fii inselata, tu sa pui barbia in piept si sa rabzi, ca de, de-aia te-ai maritat, asa , sa nu cumva sa scoti nasul dintre perne ca esti o duoamna, altfel se cheama ca esti tzatza, cofaritza sau mai stiu eu cum, te faci domne de ras...
si sfaturile astea totdeauna vin de la femei cu o varsta, deci nu tinerele, ci trecute prin viatza asa putin...

deci pana la urma ce inseamna sa fii o duoamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Ce inseamna sa fii o doamna?Depinde de acceptiunea fiecaruia...de ce sa vorbesc cu ea?Pai,eu cu el am de rezolvat problema,nu cu EA;oare credeti ca daca se discuta cu EA,gata,va ceda si-l va inapoia pe sot?Consider ca rezolvarea nu se afla la EA,ci la EL,asa ca este inutil sa incerci sa abordezi asa lucrurile.Dar asta nu inseamna sa te faci ca nu vezi,ca plangi si sa accepti,dar nici sa te injosesti in fata unei straine care nu cunoaste situatia decat privita dintr-o singura directie,a LUI.N-as avea ce sa discut cu o EA,niciodata,ar fi ca si cand am negocia,pai ce,asta-i targ?Sa implor sa-l lase in pace,sa vina acasa inapoi la mine?Ce sa-i spun unei astfel de femei?Acasa, intre cei doi,trebuie gasita o rezolvare,eu asa vad lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

O Dori, m-ai inteles gresit, desigur ca nu as avea ce discuta cu ea, nici nu s-ar pune problema de rugaminti sau scandaluri, dar uitandu-ma la ea m-as convinge daca el minte cu nerusinare sau nu.Adica m-as convinge eu 100% de ceva ce in proportie de 99% sunt sigura.Sa fiu eu absolut sigura ca el, in momentul cand a spus NU e nimic intre noi si daca o suni casnicia noastra s-a terminat, sa fiu eu sigura, e marsav chiar pana la capat sau exista posibilitatea de 1 % ca eu sa ma insel chiar asa crunt?
Instinctele astea de sotie nu inseala chiar asa, mai ales daca amorezii lasa si dovezi.
Deci bia , nu m-ai inteles, eu as face-o numai pt a fii sigura ca sutul in cur e mai vartos, si nu o mica imbranceala, deci acceleratia cu care ar zbura un asemenea barbat din viatza mea ar fii semnificativa.

Mergi la inceput