FISA POSTULUI

FISA POSTULUI | Autor: mmag

Link direct la acest mesaj

Conform legislatiei in vigoare, pe perioada CIC contractul individual de munca al persoanei respective este suspendat temporar.
Cu toate acestea, am fost solicitata sa vin la servici pentru ca sa semnez fisa postului.
Nemultumirea mea provine din faptul ca inainte de intrarea in CIC aveam statut de simplu angajat al primariei, iar acum va trebui sa semnez fisa postului de functionar public, lucru care nu ma avantajeaza intrucat am o firma impreuna cu sotul meu, iar statutul de functionar public nu este compatibil cu calitatea de asociat la o firma.

Ce sfat imi puteti da?
Este vre-un jurist prin preajma?

Pot sa-mi dau demisia in timpul CIC? De fapt, daca contractul este suspendat....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sa modificati statutul firmei astfel incat sa raman doar sotul.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Multumesc pentru raspuns.
Oricum varianta aceasta este exclusa - nu sunt omul care sa renunte la planurile si visele sale pentru un post de angajat.
Ma gandesc acum la o varianta sa-i aman pana la sfarsitul CIC, cand odata ajunsa la servici imi voi da demisia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pentru ati indeplini visurile nu este neaparat necesar sa fii asociat. E i portant dupa mine sa faci un business sa functioneze. Nu statutul determina eficacitatea acelui business ci insasi business-ul. Desigur este doar o opinie.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput