Celor care vor sa cumpere Galactogil, atat le pot spune: ocoliti farmaciile S E N S I B L U !!!!! Aici produsul costa 478.000 de lei !!! ENORM ! Aproape dublu fata de pretul pietei !!!
Acest supliment nutritiv se gaseste si in alte farmacii, cu pret variind intre 250 si 280 de mii de lei.
Numai bine,
Nu poti sa il duci inapoi si sa spui ca vrei banii inapoi(daca nu l-ai defacut...)?Stiu ca farmaciile Sensiblu sunt serioase-chiar daca au adaos comercial mare (au si un advantagecard daca nu ma insel) si ar trebui sa iti dea banii inapoi!Am citit la mai-iunie ca ti-a luat sotul mai multe si nu s-a uitat pe chitanta sa vada cat costa!
Stiu ca esti in Ro,dar si tata(care locuieste in RO) cand mai face greseli din astea(cumpara mai multe si vede un pret enorm pe chitanta si nu a fost atent in mag)returneaza produsul pe motivul ca e prea scump si nu l-ar fi cumparat daca observa pretul piperat!
si pestiuc iubit&saltaret de 35s+
Nu numai la galactogil preturile sunt enorme la Sensiblu. Eu nu mai cumpar de multa vreme de la ei tocmai din motivul asta.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
emaaimee, am trimis-o pe maica-mea cu galactogyl-ul in brate, sa il returneze. nu i-au acceptat sub nici o forma, pe motiv ca asta e pretul de la furnizor, bla-bla.
vazand asta, am intrat pe site-ul sensiblu si am scris pe mailul de contact (internetu' sa traiasca !!!).
ieri mi-a raspuns "area sales manager"-ul, in ideea ca putem merge sa returnam produsul, iar azi cand s-a dus mama, au primit-o cu fraza "stim de cazul dv." si n-a mai fost nevoie sa arate mailul printat.
cam asa se rezolva aici problemele ![]()
numai bine,
p.s.: am gasit galactogyl la farmaciile HELP (nu help net !) cu 241.500, aviz amatoarelor.
Am patit-o si eu cu Garmastanul, a costat 290000 lei, dar a fost singura farmacie din orasul asta care a fost de acord sa mi-l aduca pe comanda, la celelalte farmacii nici macar nu auzisera de el.
Am inteles de la alte fete, din alte orase ca pretul e de 200000 lei. La cat de repede se consuma, diferenta conteaza.
Sa auzim numai de bine.
34+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos