Copilasi de martie-aprilie 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Neata!
Multam multam! Sunteti dragute de-a dreptu
Iar ma umflu in pene![]()
Rayule daca tot esti experta in spalat covoare atunci sa sti ca te astept cu ele nespalate
Auzi voi pe cand aterizati in Arad ca prin 6-7 iulie aterizeaza si Roxana...vin la noi!
sa-l vezi e Raul ce atent se uita la pozele lu Amelie...mai dragoste mare aici!![]()
Oana, 

Si Alexandra e o scumpa si jumatate!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Ce faceti iubitelor ? Eu ma tot plimb prin oras ( am vazut niste sandale .....) sa le perfectez plimbarea colegilor si cu multe alte treburi...Bine ca nu ploua.
Sunt si eu pe aici, asa ca provocati-ma la discutii !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Provocare zero, asa ca plec acasa !
O zi buna iubitelor !

Claudelu spune:
Ce-i cu linistea asta??
Eu am motivare, dar voi??
Eu nu am noutati dar am intrat sa vad ce faceti, dar am neplacuta
surpriza sa vad ca e linsite totala
La noi e o vreme de tot rahatu, ploua de numa si cica (nici n-am stiut) ca daca azi ploua va ploua de acum incolo timp de 40 de zile
E nu stiu ce la unguri
Mickyyy o fi nascut?? De nu stiu cate ori am deschis calcu numa sa vad daca nu cumva a nascut Mickyyy!
Martie Aprilie 2004
codritu spune:
Salutare! Toata lumea e in vacanta sau cu gandul la vacanta?
S-a mai racorit si la noi, dar numai pana maine si o luam de la capat cu temperaturi de 30 de grade. Tudor nu a prea putut dormi noaptea de caldura, sper ca la noapte sa doarma mai bine. I-am luat o piscinuta pe terasa si e inebunit dupa balaceala, azi a luat o pauza.
Tudorel
LauraFlo spune:
Neata ! A mea nu-i prea buna, a murit sotia unui coleg si am capul prin de ganduri negre . Daca bat campii iertati -ma, va rog
Clau si la noi ploua intr-una, de zici ca-i toamna tarzie. Fetele noastre trebuiesc batute ca ne-au parasit. Chiar, Veve sau Anca au dat vreun semn ?
Codruta, si Daria e baltareata rau, daca cumva gaim o balta pe strada trebuie s-o iau in brate ca sa si bagat in ea. Ca sa nu mai spun ce fericita e la baie !
Mickyyysoara, ce faci ? Bei cafelute ? Te-ai gandit cum va reactiona Malina cand a va vedea pe surioara ei ?
Oana, hai la cafea ( si la tigara ), Daca te lasa Alexuta !

Mickyyy spune:
Neatza buna tuturor!
Laura, am renuntat de mult la cafelute, acum imi beau...compotelul de diminetza
!
Claudelu, nu-i cazul sa fi asa nerabdatoare, n-am nascut si nici nu cred ca o sa nasc prea repede. Adu-ti aminte la Malina, cum bazaiam amandoua pe forum ca ne trecuse DPN-ul si copii nostrii nu dadeau nici un semn ca vor afara, de ce crezi ca acum ar fi diferit?! Eu deja m-astept sa nasc pe 18-20 incolo, ca sigur pana pe 13 cand ar trebui n-o sa se intample!
Mickyyy
(40 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
georgescu oana spune:
Buna fetelor,Laura gata vin la cafeluta .
Codritu ce bine 30 grade vreau si eu ca la noi sunt 13 acum cica si sa ma balacesc si eu in piscinuca....
Mickyy cred ca nu a nascut ne anunta ea sigur.
Claudelu nu ma innebuni 40 zile de ploaie...mai o sa avem anotimp din ala ploios ca in India..brr..cat despre vorbit serios daca ma apuca cheful cand vad ce e afara.
Ela cand vine oare din concediu de abia astept sa vad poze si sa ne povesteasca cum a fost cu Cristina.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
Buna dimineata fetelor!
ce vreme e afara
Ma dispera vremea asta 
Mickyyy cum sa uit?? ce femei disperate eram![]()
Oana, prima data am auzit de la un vecin ungur si mai apoi au zis la Tv...Doamne fereste sa fie asa ca ma 
Laura, imi pare rau pentru colega ta...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Codritule ce cald e la voi...vreau si eu![]()
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Clau la noi va ca iesit un soare cu dinti dar bate vantul si inca e rece ..hai ca sunt sperante inca nu ploua.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie