Fimoza

Fimoza | Autor: bubutzu

Link direct la acest mesaj

Am un baietel in varsta de un an si trei luni.Cand avea sase luni l-am operat de fimoza.De vreo trei luni se irita foarte des in zona respectiva,desi in fiecare seara ii fac baie.Ce ma sfatuiti,exista un unguient special?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mie mi-a recomandat dr.pediatra unguent oftalmic(da!oftalmic)cu Kanamicina.Dar mai bine sa intrebi dr.care l-a operat!!!Multa,multa sanatate!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Si pe mine m-ar interesa un unguent bun.
Pe Andrei nu l-am operat, in schimb i-am decalotat-o eu la baie, cate putin....inca nu cum trebuie dar oricum e bine...mi-a spus medicul ca nu are nevoie de operatie.
Dar de vreo 2 zile este un picut rosu la varf. L-am spalat cu ceai de musetel si i-am dat cu crema de galbenele. La medic inca nu am ajuns... sper zilele astea.

, care de ziua femeii implineste 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Fetelor, mamici de baietei!
Nu va prostiti sa decalotati putzulica ca nu e bine. In 90 % din cazuri se rezolva problema la 11-12 ani, daca nu, doar atunci se intervine cu operatie. Va spun sigur! Decalotarea era o metoda invechita si poate duce la traume foarte grave. Eu zic sa nu va jucati cu asa ceva...Este doar parerea mea si a doctorilor de pe aici (nu oarecare ci urologi pediatrii).
numai bine va doresc!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Simt ca ma apuca nebunia. Nu mai stiu ce sa-i mai fac copilului.

Bubutzu, de ce ai operat copilul de fimoza la sase luni, la recomandarea cui?

Fetele cu baietei mari (5-6 anisori), as vrea sa aud daca e vreo problema cu cei care au fost lasati in pace. Ma tem ca daca nu-i fac nimic acum mai tarziu cand va fi constient de ceea ca i se intampla va fi afectat psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Mariailin,
Andrei are 5 ani si dupa cum am scris mai sus, NU i-am facut operatie pentru ca medicul mi-a spus ca nu-i nevoie si oricum, mi-ar fi fost si mila sa-l chinui.
M-am gandit, ca pe vremea cand eram noi mici, mamele noastre nu s-au mai dus la medic cu baietii sa-i opereze (cel putin mama mea spune ca nu a fost cu fratele meu niciodata pentru asa ceva).
Medicul mi-a mai spus, ca de cate ori ii fac baie sa incerc incet sa i-o decalotez, cate putin, ca sa nu-l doara.
Oricum, problema se rezolva in totalitate, asa cum a spus si Gabi, mai tarziu.
Stiu ca parerile sunt impartite ....si eu am auzit cazuri in care unii copii care au facut infectie si au ajuns tot la operatie dar...
Eu zic sa intrebi si un medic.

Sanatate multa

, care de ziua femeii implineste 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Va dati seama, ca nu l-am operat din proprie initiativa,ci la recomandarea medicului pediatru.Chirurgul care l-a operat,mi-a spus ca e ,,fimoza restransa,,si ca era nevoie de interventie chirurgicala-in primul rind pentru igiena.

Mergi la inceput