Aparat care detecteaza toate afectiunile
Mi-a spus o cunostinta din Brasov ca acolo periodic vine un medic cu un aparat la care poti fi conectat si ti se pot preciza toate bolile de care suferi sau pe care esti predispus sa le faci.
Stiti ceva despre un astfel de aparat? Eu am citit in Formula As despre un aparat care functioneaza pe baza masurarii campurilor energetice ale diferitelor organe.
A fost cineva la o astfel de consultatie?
Daniela, mamica de Ana-Maria
Raspunsuri
rox_dumitrescu spune:
Nu vreau sa par rea, dar eu ma indoiesc de astfel de capacitati. Daca ar fi ceva real, ar fi de mult aparatul respectiv omologat prin spitale. Exista tomografe, aparatura pt RMN, termografie etc., dar un aparat care sa detecteze toate bolile si chiar sa prevada ce boli vei face mi se pare cam pra mult. Ca o paranteza fie spus poate au reusit romanii cu bugetul sub pamant sa faca ce n-au reusit americanii sau nemtii. Ohoho - cred ca de mult ar fi cumparat de ei. Dar oare cum masoara campurile energetice? Ca la detectorul de minciuni? EEG? Te scaneaza din cap pana in picioare? Un om poate simte energii, stiu eu, dar aparatul? Chiar is curioasa cum functioneaza.
Scuze poate am suparat pe careva, dar credeti-ma, nu tot ce zboara se mananca.
Simonel spune:
Salutare
Am fost si eu la acest aparat si nu pot spune ca am fost dezamagita. In orice caz, fara sa ii povestesc ceva am aflat exact ce stiam, noutati majore nu am aflat, poate si din cauza ca nu sufar de ceva maret. Avind in vedere pretul a fost chiar o experienta noua. Am aflat la ce probleme sa ma astept in viitor si banuiam ceea ce mi s-a spus dar nu stiam sigur cum sa imi explic problemele respective.
mammy2706 spune:
Exista si aici in Ploiesti. Au fost sotul si tatal meu anul trecut si au fost multumiti de el. Mi-au zis ca au fost conectati cu niste senzori la el, printre care si la cap. La amandoi le-a iesit o stare de nervozitate sporita si cam asa este. 
![]()
mamica lui Andrei (27.06.2004)
http://community.webshots.com/user/mammy2706
Kittycat spune:
Asta suna la fel ca si cu panaceul. Sau cu ceaiurile Cozac sau praful de gandaci care vindeca orice buba, de la afte la cancer, SIDA si tot asa. Ce pacat ca nu vindeca si naivitatea oamenilor.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
ellaalba spune:
Kittycat
eu cred ca exista un ceva adevarat.
N-as fi atat de sceptica....
Daca sunt si medici care stiu de ce e vorba poate ne explica principiul.
Si asa am sa ma duc si eu.
light spune:
Am vazut mai demult o emisiune tv cu un domn inventator care locuia in Brasov si parca se numea chiar Brasoveanu. Povestea cum pe baza masuratorilor facute cu inventia sa, pe o suvita de par, a reusit sa colaboreze cu politia si sa ajute la prinderea unui criminal.Se pare ca germanii voiau sa ii ofere o gramada de bani pe aparat si sa il conviga sa il produca in serie. Omul a refuzat si se gandeste sa emigreze in Anglia. Nu stiu daca despre el si aparatul sau e povestea, dar e chiar impresionant.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi - iunie
dariana spune:
Am fost si eu la un astfel de aparat,mi-a spus acolo vrute si nevrute si am crezut si eu pe jumatate. Cica ar detecta si unele boli care nu iti ies la analize ( gen infectii ). E interesant ca ti le spune pe toate intr-o singuta sedinta, macar stii pe unde sa te duci pe urma sa te investighezi. Este destul de interesant.
ilenya spune:
m-am nimerit si eu pe la acest domn (daca tin minte este ungur)la Brasov, mergind cu un unchi de-al meu. M-a analizat destul de bine, culmea e ca mi-a spus si cum stau cu vitaminele/mineralele, precum si alte chestii anatomice pe care nu avea cum sa le vada/stie, dar pe care mi le-a spus la fix. Chestia cu stresul, cu toxinele, cu ficatul obosit sa zici ca le spune asa, ca se potrivesc cred la toti, dar celelalte?!
Ce nu mi-a nimerit deloc au fost pb. mele tocmai din sfera genitala care ma interesau mai mult. Oricum, a fost o experienta interesanta pe bani putini.
xenocid spune:
Phuaa asta imi aduce aminte de isteria cantastim
...cand suna lumea la Teo sa intrebe daca nu vindeca si cocoasa
*Ex astris, Scientia*