La ce varsta te-ai maritat?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darlene spune:

Eu m-am casatorit la 22 de ani. Cred ca este o varsta potrivita pentru maritis, dar depinde de persoana. Parerea mea. De asemenea cred ca in cazul barbatilor, varsta de 22-25 de ani e cam "frageda" pentru insuratoare (dar si aici depinde de felul persoanei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Eu aveam 22 si sotul 26.
La 26 de ani am avut copilul.
Sper ca la 30 de ani sa-l am si pe al doilea.

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

La 24 - cu cununie civila si nunta.
Dar locuiam impreuna de la 22.
Acum o sa implinim 28.
Si avem o fetita de 1 anisor.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Eu 29 el 33. Noi am fost niste miri mai batraiori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramonika...esti framantata rau...
Ce pot eu sa iti spun, este ca noi ne-am dat seama din prima zi (sau din a a2-a) ca ne potrivim si ca vrem sa ne petrecem restul vietii impreuna (chiar ne gandeam ca la pensie ne vom cumpara o rulota si vom calatori prin lume), ne-am casatorit pentru ca am ramas insarcinata si actul in sine nu a reprezentat nimic...si nu s-a schimbat nimic...
Casatoria este o ceremonie care nu leaga oamenii mai mult sau mai putin decat este relatia lor in sine

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ramonika...esti framantata rau...

cred ca se trage de la vreme

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Eu 20de ani ,sotul 25.La 21 de ani am nascut-o pe fetita noastra.
Nicky.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ramonika citeste si la noi "Cererea in casatorie" sa-mi zici ce parere ai :)))
Stai linistita... cand e sa vina... vine!!! :) Numai sa nu te ceara un motan in casatorie
Sanatate si

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu aveam 26, iar sotzu' avea 24 si ceva! E mai mic decat mine cu un an si 4 luni.
Cred ca m-am maritat...numai bine...nici prea deveme, nici prea tarziu. Fiecare face cum simte, nu e o regula.
Noi am terminat mai intai facultatea, ne-am angajat...apoi, dupa 1 an, ne-am casatorit. Ca asta a fost ordinea evenimentelor.

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ramonika nu am avut timp sa citesc ce ti-au scris fetele/ Eu m-am maritat la 22 ani (in facultate) pt. ca eram gravida. M-am maritat MULT prea devreme. Daca ar fi sa ma intorc in timp cred ca m-as marita pe la 36-37 ani. Intre 20-30 ani trebuie sa te distrezi caci destul o sa ai timp de cratita dupa. Mie nu mi-a spus nimeni ce va urma... si ca tot greul familiei o sa pice pe umerii mei si mi-am petrecut cei mai buni ani ai vietii linga un om cu care nu ma potriveam. Pe la 36-37 ani o femeie e implinita profesional si se presupune ca are o sit. materiala care sa ii/le permita ambilor soti venirea pe lume a unui bebe. Deci de ce te-ai marita mai devreme?

Mergi la inceput