Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ia ca am agatat o mamica pentru octombrie pe care am omis-o...

Bine ai venit Catush!
Devine o problema la noi moderarea subiectelor...

Jadi
21++

catush
Nou venit

Romania
bucuresti
1 Mesaje
Trimise - 02/06/2005 : 12:20:26
--------------------------------------------------------------------------------

Buna sunt si eu o mamica de octombrie,port in burtica

cbalcau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutare nu este nimeni pe aici ???ce sa intamplat ??ati plecat toate in weekend

Noi va pupicim si va dorim un sfirsit de saptamana bun

nanadana22+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi ce oki ai!

catush, bine ai venit si sa fie sanatoasa ! Zi-ne si noua DPN, sa stim unde sa te scriem pe listuta.

nanadana, eu sint la datorie. Am mincat iar ca si acum astept sa se faca loc pentru cirese.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai venit Catushsi felicitari pentru fetita!
Tocmai am papat si eu o portie de cirese si capsuni cu zahar si m-am umflat .

Marlena & Alexandra..luna a 7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nu absentam

Eu am lucrat azi toata ziua numai chestii delicate, ca ramasesem in urma cu proiectele de la serviciu. Deh, am stat cu copilu' acasa cand a fost bolnav.

In rest, m-a luat si pe mine raceala, in familia noastra impartim totul.
Ce ma bucura este faptul ca suntem pe cale sa rezervam sejurul la mare in perioada 01-07 august. Mergem si cu finii care au baietel de 1 an si 10 luni. Si copii in brate si in mate

Catush, ne bucuram sa avem o colega noua de forum.

Pofta mare la toata lumea si weekend placut (cat a mai ramas),
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ce amorteala, fetelor!...
Toate sunteti plecate la plimbare? Plimbati-va, ca acum e vreme frumoasa. Se pare ca numai eu am cam stat pe acasa in weekend-ul asta si Cristina care lucreaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, imi cer scuze pt absenta asta indelungata, dar nu-mi vad capul de treburi; iar daca intru pe DC o fac ffff fugitiv.
Acum am zis ca e cazul sa trec sa va salut si sa va spun vestea cea mare: noi vom avea....baietel!!!!!!!!!!!!
da, 3 putzulici la noi in casa!
Si, mai mult ca sigur, o sa-l cheme Andrei-Cristian. (dar nu e batut in cuie)
O alta veste: s-ar putea sa nasc la sf lui august (asa a zis medicul; stiti cum e la cezariana 2-programare mai repede). Oare atunci unde ne vom gasi locul??? Aici, cu voi, unde suntem obisnuiti (si deschideti sectiune speciala cu luna august pt cei mai rapizi de picior )??? Sau ne vom duce la copilasi de iul-aug??? Voi ce ziceti?
Acum am intrat direct la pg 7. Inca nu am stuciat listuta de la pg 1. Dar fug repede acolo, ca sunt curioasa care e statistica: care fete, cati baiti. Pun pariu ca domina baietii, nu?

. sa aveti o saptamana usoara, ca a mea va fi de foc (merg la servici de dimineata pana seara; sotul e in licenta; incepem amenajarile la noul apartament etc).

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (27 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna Fetele!!!!!

Mi-au cam ars degetele ca nu am intrat deloc de joi...stiti ca am fost plecata (si inca sunt, marti ma intorc).
Am intrat si eu sa va zic ca a fost totul bine la eco (sau aproape bine), la nenea Pop, m-a cam speriat si asta cu fluxurile pe arterele uterine si cu faptul ca a scris pe fisa ca bebe are retard de crestere de 5% (da' tot el a zis ca nu e o problema).

In fine, va pup pe toate, sunteti niste dulci. Abia astept sa ne mai vedem. E adevarat ca am mancat mult dar ne-am si distrat. Ne-am gasit cunostinte comune, colege de facultate, a fost super. Data viitoare luam o masa mai mare sa stam toate la un loc.

Anya, da m-oi fi vazut in revista aia, am servit si eu o seara acolo (plictiseala mare la cabaretu' ala, mai mult un fel de show comunist).

Va pup tare si intru abia marti. Raluca, super pozele, multumim...si mie mi se pare ca eram mai slabe in realitate, oare doar asa ne vedem noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza! (cu noaptea in cap, ca nu stiu ce am de ma trezesc asa devreme)

mariana, felicitari pentru ! Cit despre nascutul mai devreme, o sa fim mai multe care o sa nastem in august, stai fara grija. Am studiat problema la celelalte grupuri de mamici, si nu plecam nicaieri, aici raminem.

kid, sa-mi mai zici de Pop, si eu m-am programat la el pentru morfo de 30 de saptamini. Sanatate multa! Cum ti se pare in comparatie cu Iosup?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, si eu ma trezesc asa de vreo luna!

Mariana, ramai cu noi!

Am fost la eco, am un IR cam mare.In rest, bine!
E problema de masa deja asta cu IR-urile!

Mergi la inceput