Cum rezistam barfelor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Schimba serviciu, e o cocina ce-i acolo, parerea mea. Acu' zici tu ca te tii deoparte, dar cu timpul, incet incet, te lasi prinsa de mediul de acolo.
Ia ca mi-am amintit, cum era pe vremuri, la slujba mea din Romania, vai de capul meu, ce mizerie si neprofesionalism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Pe linga faptul ca as schimba serviciul (sau as avea de gind, in timp), as pastra o atitudine f. profesionala. In defintiv te-au angajat ca sa faci o treaba nu ca sa participi la viata mondena. Nu cred ca ai de dat nici o explicatie nimanui, mai putin sefului tau care cred ca e dezamagit. daca e un om care avea sperante in tine, si iti aprecia intergitatea,probabil ca e dezamagit. Cum sinteti destul de apropiati consider ca trebuie sa-i spui adevarul. In rest, duca-se dracului toti. Dupa ce schimbi jobul o sa vezi ca nu mai ai de face cu nici unul, deci care-i baiul? Am lucrat si eu intr-o astfel de cloaca inainte de a veni incoace. Ignora-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

nu trei ' sa dai explicatii nimanui lasa-l sa creada ce vrea , e seful tau la munca dar nu si al vietii tale particulare , asta -n caz ca nu te afecteaza atitudinea lui fata de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna,

Eu, chiar nu inteleg, in firma aia e mai importanta viata particulara decat sa iti faci treaba?

De ce trebuie sa dai tu socoteala ca iti place vreun coleg? Este servici, iti faci treaba si atat.

Viata ta privata e doar a ta.
Este normal ca si atitudinea este foarte importanta, daca esti toata ziua la povesti, flirt, telefon sau pe coridor la povesti...astea da, astea sunt deranjante pentru un sef.

Bafta multa, trebuie sa ai o atitudine rezervata si profesionala.

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Azi am reactionat: am lamurit lucrurile, cel putin din puctul meu de vedere, cu seful. I-am spus ca nu ma intereseaza de ceilalti, dar vreau ca el sa stie ca nu nimic adevarat. A fost putin fastacit, mi-a dat sa intelg ca stie despre zvonurile respective (iar eu m-am prefacut ca nu stiu ca e implicat in ele...:)). Cu cei a caror parere conteaza pentru mine am discutat, le-am povestit care-i adevarul, si de restul...chiar nu ma mai intereseaza.
Cat despre colegul implicat si el in barfe, i-am explicat ca o sa fiu mult mai rezervata de acum, asa, ca sa nu cumva sa si-o ia in cap, ca am vazut ca zvonul ii facea tare bine la imagine...
Va multumesc inca o data pentru ajutor.

Andita

Mergi la inceput