Copilasi de iunie-iulie 2003 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Petrecere mare aseara, bag sama, daca nici pana la ora asta "povestitoarea" nu ne-a dat raportul si noua, nefericitele care n-am putut veni. Eu am avut motiv, ca Mariuca din cauza de raceala si luat medicamente e super maraita si nu-i intri nicicum in voie, iar saracu' tati cedase nervos deja pana am ajuns eu acasa. E tare nasol sa fie copilu bolnav, cel putin la noi dureaza inca o saptamana dupa vindecare sa-si revina cu mancarea si somnul.

Romana_74 - bine ca e bb sanatos, iar tie bafta multa la examene. Te asteptam pe aici cand o sa mai ai timp.

Bychi - pls, pls, pls, mai poti pune ceva poze pe yahoo sa le vad si eu? Daca nu, nu-i nici o suparare .

Bobi - sanatate multa lui Andi si sa nu mai aveti parte curand de astfel de experiente.

Gaby - hai, povesteste-ne tu mai multe despre "dezmat", ca fetele astea vad ca n-au de gand sa dezvaluie nimic.

Din ciclul "perlute", proaspete:

- tati n-o lasa sa se urce pe biblioteca, iar copilu zice : "las-o, Dane, las-o" (Andra, iti suna cunoscut ?)

- Mariuca ma ciupeste de-mi dau lacrimile, in timp ce tipa "nu ciupi, nu ciupi", iar eu ii spun : nu mai vorbesc cu tine, esti fetita rea, pleaca de-aici!
Mariuca se aseaza pe canapea langa mine si zice "nu vobec cu tine, peaca de-aici, supalata mami".
Pe mine ma bufneste rasul, copilu' vine inapoi la mine in brate, "tortura" continua.

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele!!!

Bobi, imi pare tare rau ca Andi nu e ok, si eu ti-l recomand pe Stanciu, pe noi el ne trateaza, numai va rog eu dati-i nr de tel pe privat, pt ca nu vreti sa stiti cum ii suna omului telefonul cand el e in reanimare cu un caz grav si o mamica disperata vrea sa vada ce program are in ziua aia...ca am mai vazut ca i l-au scris pe forum....oricum e super dr si isi da seama despre ce e vorba..taisia la fel a fost, cu analize f proaste, febra mare si..nici un semn in afara de febra 40. Ne-a dat un antibiotic si peste 5 ore nu mai avea febra deloc, chiar a luat o alta viroza din spital si a reactionat f bine, numai a stranutat putin si cam atat.
In rest, Taisia mai nou se joaca cu orice seamana cu stetoscop, isi ridica bluza si se consulta, incearca sa-si bage seringa in branula, striga dupa dr prin spital: nenea dotolu'!!!!!!!!!! ..saracu' copil a facut o joaca si din toata "aventura" asta prin care a trecut...

De maine cand ii vor iesi analizele, care sper sa fie bune, sper sa imi mai revin si sa va mai citesc mai pe indelete..ca acum sunt inca stresata...

la intalnire a fost bine, tinand cont ca eu am ajuns dupa 9 si am prins un pic de muzica house care ma hatana si mi-a spart timpanele si vreo 3 cantece la karaoke...asta ca sa ma destind..Cu fetele nu prea am vorbit mare lucru si imi pare rau..in rest..toate bune...

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mare lucru ce sa zic? la crasma a fost ca de obicei..barfe...barfe si iar barfe! nu ma pricep la povestit!
sanatate pentru andi si taisia!
romana 74 - sanatate la burtica si bafta in sesiune! te cred ca esti stresata si te inteleg...si eu am fost la fel! pupici multi!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Bobi, Gio si Nicol74, multa, multa sanatate copiilor!

Romana, ce mai fac copiii, si-au revenit? Dar tu?

Romana74, bafta la examene! Cite kg a avut Matei la nastere?

Nicol, Alex e in timpul zilei la asistenta maternala. Ea nu-l lasa prea mult sa doarma, au program de somn de la 13 la 15.30 cind ii scoala. Si de obosit, se oboseste o gramada, are acolo gradina si-i lasa sa zburde in voie. Ceea ce e un lucru super, ca noi stam intr-un apartament si saracu' nu prea are unde alerga.

Ieri l-am dus la coafor. Mama, i-a facut o tunsoare ce-l intinereste cu cel putin 1 an !

Acuma mi-a intrat un alt morcov: am vorbit azi cu o colega, zicea ca fiica-sa, care merge la gradinita, a facut varicela. Iar la doica sint vreo 2 copii care merg la gradinitza...Ce ma fac daca se molipsesc ei si-l molipsesc si pe Alex?!!! Mai ales ca, tinind cont de perioada de incubatie, boala s-ar manifesta tocmai cind ar trebui sa plece in Romānia! Sa nu mai vorbim ca ar putea sa i-o dea si Juliei...Uffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

marox- nu l-ai vaccinat pentru varicela?
nicol - sanatate teodorei!
noi plecam la brasov si ne intoarcem duminica seara. sunt foarte curioasa cum o sa reactioneze stefan, pentru ca e prima oara cand mergem cu el!
pupici tuturor!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata!

BYCHI - sar'mana din suflet pt poze. Revin si eu mai incolo cu pozele noastre.

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MAROX- Matei a avut 4 200 kg si 57 cm la 38 sapt si 2 zile... deci...?!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetele!

ultima distractie a lui tudor: face pishu la wc (cu suportul ala special de copii), apoi il urc pe capacul wc sa traga apa (avem rezervor din ala de joasa inaltime, cu buton), se da repede jos si ridica capacul ca sa vada cum curge apa cu spuma... e tare incantat, eu il pup ca a cerut pishu la wc, plecam in casa la joaca. peste 5 minute: 'mami, fac pishu!' - ne intoarcem la baie, repetam toate 'operatiunile' ... si peste alte 5 minute iarasi... culmea e ca de fiecare data are cateva picaturi 'pastrate bine', cred ca e neam de catel, ceva! si pana la urma cuma a facut si in pantaloni... ca sa-mi arate el ca totusi ii venea pipi!

noi planuisem sa-l serbam pe tudor duminica la tara, cu gratar si chef mare... ieri ne-a sunat un unchi de acolo sa ne ducem sa vedem ce si cum, ca a plouat foarte tare si a inundat curtile si beciurile, la unii a intrat si in casa... am fost si am gasit si la noi beciul plin cu apa pana la mai bine de jumate de metru, azi s-a dus adi cu socrella sa vada cum reusesc sa scoata apa de acolo. petrecerea s-a suspendat - si din motive economice, cred ca o sa-i serbam pe amandoi odata, de ziua lui bogdan, peste 3 saptamani... asta e, noi sa fim sanatosi...

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Gio sa ne mai zici ce face Taisia, tin pumnii sa iasa analizele bine !

Teodora mea nu mai are nimic, cel putin asa cred, adica febra nu mai are, doar ceva mucisori, dr. zice ca
bantuie virusii care incearca sistemul ei imunitar !

Gaby o sa-i fie foarte bine lui Stefan, crede-ma, prima iesire cu fi-mea, 10-12 ore de mers, destinatia Budapesta, de atunci cand o urc in masina e super cuminte. Sau poate mi se pare mie

pupici,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Pai mai Gio, daca aveam un numar de fix de-al lui Stanciu il dadeam. dar n-am...

Bychi multam mult pentru poze. Sunt dementiale. Stiam io ca sunteti de baza!! Cine e "mireasa"?

Abia astept weekendul si traba am inca multa....

Pupa Crisa

Mergi la inceput