Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Astazi sunt mai calma caci mi-am calmat hormonii...
A venit sotul acasa si ne-a adus si cadouri(apropos' Michi)parfum pentru mine,dar la indicatia mea precisa ca altfel nu misca un degat (daca nu imi place?!)Lui trebuie sa-i zic exact ce vreau culoare ,marime eventual locul.Si pentru Iris ochelari de soare super misto si cu lentila de protectie,papuci si slip de bebei toate de la PRENATAL.Sa o fi vazut-o cat de mandra era cu "chii" adica ochelarii.Asa mica si smechera!Desi a venit obosit ca cica nu a dormit bine,dimineta a fost "atent" si chiar pupacios.Cat l-o tine.Oricum eu trebuie sa recuperez ca miercuri pleaca iat 10 zile!!!
Ana super realist discursul tau si eu cred exact ca si tine,de ce trebuie sa paream altceva decat suntem de ce sa jucam teatru, e mult mai simplu sa spui si sa faci ce simti.Si cred ca atunci cand iti gasesti jumatatea toate astea vin de la sine.
Elena si pe mine m-a surprins textul tot fiindca m-am regasit acolo.Cred ca esti fericita ca ai printul acasa.
Emma succes la slujba,care va fi ea!Sa stii ca si eu ma surprind uneori pesimista si incerc ca ma educ!
Michi chiar asa fan telenovele???Personal nu cred ca tre sa-ti faci probleme daca tu esti sincera si fara intentii.Bucura-te si deapana amintiri!
Carmen,capul sus,ca-i trece lui! Fata ce mai face?
Monica ma molipsesti si pe mine cu energia si linistea ta!
Vezi daia am devenit eu dependenta de forum,ca semanam dar traim situatii diferite si asa ne sustinem
Pupici
IRI SI IRIS...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mstef spune:
Da,Iri,dar nu toate telenovelele-doar alea braziliene...zau ca sunt bine facute!Vroiam sa-ti trimit un fisier dragut,cred ca se poate pe PM.
Ema,si eu am retineri in ceea ce priveste intalnirea,parca sunt la scoala si as vrea sa copiez...mi-a fost frica intotdeauna. Sunt o cacacioasa...ce sa fac!Elena,stii cat de mic e Bucurestiul? Mai ales ca Bogdan umbla mult si are un simt de observatie foarte dezvoltat!Mai vad...
Aseara am stat vreo doua ore la taclale cu el pe messenger si cred ca mi-am facut norma...asa ca daca nu gasesc cale de intalnire pe bune,nu-i nimic!
Mai vorbim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
emma27 spune:
iri,mersi.apropo de pesimism,am chef de o petrecere,mama,mama.sau de un tet-a-tet cu sotiorul,in oras....dar ,de unde?!!!!ma bucur pentru tine,eu ti-am spus ca au ei si momente bune,altfel i-am castra.si cand ii criticam prea mult nu e bine,caci nu e asta adevarul gol-golut.
michi,stii la ce ma gandesc eu la faze de genul asta??ca nu pot sa nu fiu sincera cu el si dintr-o prostioara, il fac sa sufere.mai devreme sau mai tarziu,tot o sa-i spun,chiar dc nu afla,asa ca mai bine nu ma doare capul.nu stiu dc la voi e la fel.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
HelleneC spune:
Buna fetelor...
Mai am putin si gata si saptamana asta de lucru, nu mai pot, vreau sa merg undeva, sa ma suspend, la o stana, sa nu vad nimic (doar PC-ul)
!
Ema, m-am chinuit eu cu oul, dar nu am biruit, colegele au putut, inclusiv cu oul meu! Acasa nu am mai incercat ca ma enervez! Imi plac si mie joculetele astea, oricum facem multe pentru ca facem si cu copiii aici la sectie cand vin, asa ca... invat multe!
Iri, sa stii ca si noi ne uitam la serialele braziliene (eu zic ca alea nu sunt tlenovele), chiar dintr-unul am invatat multe, pe bune. "Femei indragostite", a fost prin toamna, stateam noaptea sa il urmaresc, departe de ce e o telenovela. Acum musai ne uitam la "Cociolata cu pipeiu", e favorita lui George, dupa "Numai iubirea"...! Deci spun: ne uitam (toti 3), inclusiv sotul se uita la astea braziliene, el care e departe de a fi telenovelist.
Mie imi place limba lor la nebunie, e ceva exotic!
Michi... ai sa faci cum ai sa crezi ca e mai bine, mie mi-ar place sa ma reintalnesc cu cineva, insa nu stiu cum as reactiona! Poate mi-as mai alimenta orgliul cu ceva (asta daca as fi in forma buna, fizica si psihica)!
Monica... esti tare energica, asta cred din cauza copiilor... eu trebuie sa fiu pentru serviciu, nu pot sta aici ca o planta moarta, pai cum sa le mai ridic moralul la clientii mei?!
Carmen, mai bine sa nu umble sotul pe DC, mie mi se pare un loc in care ne descarcam si poate chiar ne reincarcam pozitiv, si uneori spunem chestii pe care lor nu le putem spune (exista riscuri), asa ca ne linistim intre noi!
Hai ca va pup... ma reapuc de hartii, chiar daca nu imi plac!
O dupa amiaza frumoasa, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
miraklucker spune:
Buna ziua la toate. Am intrat numia sa va salut repede, copii s-au trezit deja si stau amandoi la mine in brate
o sa iesim afara in parc ceva mai tarziu
E un frig aicea!!! brrrr zici ca vine deja iarna!! E frumos si soare dar numai cand stai in casa!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
syd spune:
Mira chiar e iarna? Aici a batut vantul doua zile tare,acum se mai linisteste dar tot cald.
Aveai dreptate ca trimisul cv-ului pana ti se face acru,imi vin refuzurile si nu-mi place.Ba chiar sunt un pic decurajata. Pai ce le trebuia ca muncitoare decat vointa multa,chef de munca si sanatate? Nu,se cere experienta in uzina..de unde sa am dk nu ma angajeaza?! Sofer de autobuz la fel,ce nu le-a placut la mine
Astea erau bine platite. Apoi vanzatoare mai astept.
Mi-au raspuns totusi de la un bilan de competente ,au un loc liber mai devreme si pe 20 ma duc la curs,o luna de zile. Mai bine decat sa stau acasa.
I-am cumparat fetei sa se joace de-a doctorul,isi consulta ursuletii. Am fost si eu la un control la gyneco,toate bune.
Nu mai sunt telenovele?Cu ce sunt filmele braziliene? Parca incepusera si romanii sa aiba seriale de genul asta,ce urat mai suna si ce prost jucau actorii
emma27 spune:
cum,syd,sofer de autobuz???pai vanzatoare suna excelent,fata de chestiile pe care le-ai mentionat tu.si eu sunt fericita,cand vad ca mandra se bucura de orice lucru cumparat,mai ales de jucarii.sa nu cheltui?!!!
mie la telenovele braziliene,am impresia ca vb in reluare.oricum dc nu am la ce sa ma uit deloc,le prefer.cele spaniole,mai bine inchid tv.mie mi-a placut "numai iubirea",dar cred ca motivul a fost ca vedeam un episod pe saptamana.
mira,am nevoie si eu de cineva sa ma incalzeasca.am venit la sarafan si sandalute.deger,nu alta.mai am un pic si ajung eu acasa,m-o incalzi barbatelul.sau m-oi incalzi eu cat timp fac mancare.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
Ana68 spune:
Scorpiutele mele dragi,
Asa ma oftic cand face netul figuri si raman in urma si nu pot sa va citesc......
Ma bucur ca am reusit sa va inveselesc cu infometatii mei...In seara asta iar ne-a dat sa papam Marius:a facut niste sandwich-uri bestiale la sandwichmaker....Unul,din portia mea,l-a halit Luana,ca i s-a parut ca al meu e mai bun.
Elena,bravo tie ca esti o fire vesela din fire.Nu-i mai bine asa?!Bravo tie!Si ce fain e cand ai cu cine sa razi si glamesti!Pup tare pe bolnaviorul de George cel frumos si nazdravan!Si tie iti doresc sa fi mereu vesela si haioasa,ca e mai bine!
Michi,ai si tu dreptate ca lumea e mica atunci cand vrei sa faci ceva anume.Si sti de ce cred eu ca se intampla asa?!Pentru ca te gandesti cu teama si iti sta mintea numai la ce o sa faci si la "daca o sa ma vada cu el?"Relax,Michi!In momentul in care stai cu gandul numai la "ce-o sa se intample daca...?!"atunci se intampla minunea.Ce daca te intalnesti cu un prieten?Doar nu te duci la...ciugubigu!Va intalniti si depanati amintiri,intr-un loc public.Mare lucru.Pai eu i-am zis lui Marius sa nu imi faca crize de gelozie ca il ia gaia!Ca daca vreau sa mi-o trag cu altul o fac si el n-o sa stie in veci....Am pus de la bun inceput accentul pe sinceritate si in clipa in care l-am prins si cu cea mai nevinovata minciunica l-am ars pe loc.Asa am facut.Asa ca daca i-ai spune sotului tau ca te intalnesti cu un cunoscut pe care nu l-ai mai vazut de un secol si te porti firesc,ce se poate intampla?Daca vrea le faci si cunostinta,de ce nu?Si chiar daca nu ii spui sotului de intalnire si te vezi cu prietenul,ce are?Doar te duci pe strada nu in alta parte.Oricum,indiferent ce scriu eu,tu esti singura care stie cum e mai bine,asa ca eu iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine si linistea ta!
Carmen,tare mai sunt niste copii mari barbatii astia uneori....Se alinta si ei!
Ema,ma bucur ca te-am amuzat si pe tine cu vedetele mele din "Foamea".Este ca baiatul Elenei e un scump?Vad ca si tie iti place de el,dar te anunt ca eu l-am vazut prima si stai la rand,ca eu am cerut-o prima pe Elena de cuscra!Te pup!
Iri ,ce bine ca suntem intr-un gand.Si sti ca e mai bine cand gandesti asa?!Te detasezi de toate acele chestii sociale,de care scriam,si care te apasa si iti fac viata calvar.Si hai ca te-ai scos cu cadourile,este?
Syd,nu mai fi suparata.Imi pare rau ca nu iti iese cum vrei tu,dar nu sti niciodata de unde sare iepurele,asa ca....rabdare si tutun!Bafta multa si curaj!
Fetelor,va pup pe toate si sa fiti iubite.Weekend placut tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
Syd, de ce nu incerci la Aldi de la anul se deschide in Toata elvetia si cauta vanzatoare, dar nu norma intreaga. Spun ca trebuie sa ai doar o scoala de meserii absolvita dar nu conteaza ce si nici daca ai experienta. Incearca!!! Se deschide si in partea franceza nu?? uite adresa aldi.ch.
Mie mi-au dat o veste "imbucuratoare" astia de aici de la minister, cica nu-mi pot echivala diploma de facultate ca nu au nici un acord bilateral cu Romania pentru asa ceva. O sa mai astept un an pana primesc cetatenia si apoi am dreptul sa dau ceva examen.
Da si a fost tare frig, soare dar dimineata pe la 7 doar 4-5 gr. Azi a fost mai frumos am fost cu copii la lac la joaca am putut sa stau in maneca scurta. Dar de maine vine ploaie. Uff ce tie si cu vremea asta!!
Telenovelele mi-au placut si mie tare mult. In Romania ma uitam mult la asa ceva. Ajungeam la 11 seara de la lucru si ma uitam la telenovele. Aici m-am mai uitat pe spanioli la cate una, in Rom invatasem si spaniola de atatea telenovele, dar acum nu mai am timp nici la meteo sa ma uit sau la ceva stiri din cand in cand. O singura telenovele mai urmaresc se cheama Bianca si e facuta de nemti. E de trei ori intr-o zi pe trei prog diferite dar n-apuc in fiecare zi sa o vad.
Sotul meu poata sa traga cat vrea cu ochiul pe dc, ca doar tot nu intelege nimic
Va pup pe toate, vreau sa incerc sa copiez cantecelele de la Elena. Sper sa reusesc
O seara cat mai placuta si noapte buna!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica-elizabet spune:
buna noaptea fetelor
eu azi am umblat de ma dor picioarele...dar mi-a facut placere...fiindca am fost prin magazine la cumparaturi...mi-am luat si mie cate ceva dar mai mult pentru astia mici si pentru tatal meu(pur si simplu asa mi-a venit azi) sa-l intolesc pe tata...se potriveste la statura si la picior cu sotzul meu asa ca el a probat si am cumparat....am fost taaareee fericita ca tot ce am luat i-a venit bine si i-au si palcut.
hai ca azi a fost ceva mai cald decat ieri si nici nu a mai
sunt fericita ca am reusit sa luam apartament pentru la mare...initial luaseram doar o camera la hotel si era aiurea ca ai mei stateau in eforie nord si noi in neptun....dar am reusit sa schimbam si sa luam in acelasi hotel apartament...nu de alta dar asa putem sa mergem si noi la disco sau in club cand dorm astia mici
fetele va pup si va multumesc ca va ganditi la mine si eu sunt mereu cu gandul alaturi de voi...nu stiu ce m-as face fara voi si fetele de la mamici de nov-dec.si va doresc un we placut si linistit
noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos