Buna!
Ma aflu intr-o situatie delicata din care va rog sa ma ajutati sa ies!
Sunt in CIC din Februarie 2004 si ar fi trebuit sa fiu pina in Dec.2005. Societatea la care sunt angajata este in lichidare, dar mai rau este ca nu poate asigura nici plata salariilor.
Cum ar trebui sa procedez? Nu as vrea sa ne judecam, dureaza si nu are sens. Pot sa intru in somaj si sa primesc indemnizatia de la CNPAS? Cum ar trebui sa procedez?
Multumesc anticipat.
Mona si iubitzica Stefania
Du-te ca sa iti faci dosarul acolo. Aceste cazuri sunt preluate de CAS.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
O sa pun intrebarea tot aici ca sa nu deschid un subiect nou.
Sunt intr-o situatie similara cu a Simonei, adica sunt in CIC din Februarie 2004, societatea la care sunt angajata cu CM este in lichidare si nu mai poate plati CIC. Am fost la CNPAS si pe linga mormanul de acte pe care trebuie sa-l depun, trebuie sa dau o declaratie pe proprie raspundere ca nu mai am alte venituri. Dar mai am! Am o firma de la care am avut ceva dividende anul trecut si mai colaborez cu o firma de la care iau 1 milion pe luna. Jurista de la CNPAS zice ca probabil nu o sa mai iau CIC.
Poate sa-mi zica cineva daca mai iau CIC?
Multumesc.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
Daca este cineva interesat!
Am fost la CNPAS si mi-au spus ca daca societatea nu are datorii la stat, trecerea este automata, adica de la societate la ei. Daca are datorii, atunci trebuie sa ma dea in somaj si apoi cei de la somaj sa-mi trimita actele la CNPAS. Cum societatea are datorii, va trebui sa "aleg" cea de-a doua solutie.
Mona si iubitzica Stefania