Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Iustin! - 1 AN

Bine ati venit Cornelia si Eduard!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am fost in excursie cu clasa lui Andu la Muntele Rosu - cheia (ieri). nu am vrut sa-l las singur ca e cam ametit. si acum sunt lesinata.
un chin a fost in excursie!!!
13 ore incaltata in adidasi eu care sunt adepta sandalelor cu toc cui!
si am mers 10 km pe jos (5 si sus si 5 in jos).
Si un autocar plin de plozi de 7 ani !!
si ma dor toate oasele si nu am un deget de la picioare intreg fara vreo basicuta si ma dor gleznele si s-au umflat si ma doare spatele si mainile si ma doare TOT!!!
pun acum pozele dupa ce termin de vaitat.
va povestesc maine ca acum mi-e un somn....

Mamaleone, visul meu este daca voi avea candva un spatiu (o camera mare, o bucatarie si o curte) sa fac un loc unde sa poata organiza copii petreceri de ziua lor. Cererea e foarte mare iar oferta aproape inexistenta. In afara de Mac sau Insula copiilor din herastrau nu prea e nimic. Am eu niste chestii in cap dar nu sunt in stare sa scriu acum nici sa ma bati. Daca te intereseaza iti povestesc ca pentru mine e doar un vis.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

gata. am pus pozele
ma duc sa ma culc

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Iustin!!!
Carmen, sa creasca baiatul mare si sanatos! Cum ati petrecut?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Iustin, sa cresti mare, si sa ai parte de tot ce este mai bun!Carmen, sa va bucurati de el

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !
Hop si eu...mi-era dor de voi si de abia asteptam sa citesc ce ati mai facut.
Am citit tot ce ati scris, dar deocamdata nu pot raspunde fiecareia in parte...
Dupa cum va povesteam, in acest weekend am fost singuri acasa, Amalia fiind la mama (pt. prima data departe de noi, timp de 3 zile)
Vineri va spuneam ca sunt singurica, sotzul meu fiind plecat in alta localitate. Dar mi-a facut o surpriza si a venit acasa (chiar daca a ajuns la 10 seara). Oricum eu am venit de la sedinta la 9 seara (ca s-a lasat cu restaurant ).
Asa ca mey fetelor, ne-am facut de cap ca in vremurile bune

Sambata am facut o curatentie in casa, de stralucea totul, am gatit specialitati, am luat o baterie de vin, am pregatit o cina romantica !!!
Ce bine ne-am simtit...Va spun ,aveati dreptate toate, ne-a prins super bine momentul asta !!!!!!!!!! YU-hu..

Ieri, am fost sa luam printzesa si nici nu ne-a bagat in seama . Si eu imi faceam griji ca nu se acomodeaza, ca nu doarme, ca nu mananca...bla,bla...
De unde, ca i-a priit aerul de tara de nu va spun. N-a avut mama treaba cu ea.

Cred ca o sa mai repetam povestea asta.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Acris, ma bucur ca v-ati simtit bine, mai este nevoie si de astfel de momente,ca daca nu "ne luam campii", oricat de mult am iubi copilul este bine sa mai ai cate o pauza, sa mai faci si altceva (mai ales ca si ea s-a simtit bine cu ai tai si nu a avut probleme).
Vanessa, v-am vazut pozele, sunt foarte frumoase; si eu imi doresc o excursie la munte; Catalin cu cine a stat?
Acum sa va povestesc de spre noi: sambata i-am luat motzul lui Sebastian, am avut cativa invitati; Sebastian nu a fost prezent in sufragerie, urla de ziceai ca il tai cand il duceam acolo.Se pare ca nu ii plac barbatii mai solizi, cu voce groasa...Asa ca, motul i l-am luat printre urlete, am umblat cu tava prin casa dupa el (ba in balcon, ba in camera lui...).Binenteles ca nici eu nu am putut sta la petrecere...Cum a plecat ultimul musafir, cum a redevenit Sebastian cel vesel si nazdravan.A primit multe hainute,bani,o tricicleta (am fost cu ea in parc, dar nu cred ca o voi mai face- nu a stat in ea decat 5 minute, in rest "a condus-o" pe langa).
Am pus si poze noi, in albumul "Motz"; daca aveti timp, m-as bucura daca le-ati vizualiza.Sa-mi spuneti ce parere aveti de noul look al lui Sebastian (ultimele poze)...
Carmen, cum ati petrecut?

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, superbe pozele !!!
Sebi, e un dragutz atat cu par cat si fara
...
Nu ne-ai spus ce a ales dupa tava..

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Multumesc Acris!
Sebastian a ales un morman de chei (de la casa,masina,..), o masinuta si simultan un pix si o furculitza, dupa care a impins tava si nu a mai vrut sa o vada!Cred ca era prea agitat
Cu tunsul a fost si aici "distractie", a durat vreo ora (l-a tuns cumnatul meu, cica prima data nu este bine sa il tunda tati).I-au mai ramas cateva smocuri, dar este bine ca a eusit sa-l tunda si asa.

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

La multzi ani, Ayumi si Iustin! Sa crestetzi mari si sanatosi. Mephala30 si Eryka sa va traiasca puiutzii si sa va bucuratzi de ei!

Dupa o nunta in seara de sambata si musafiri duminica, apuc sa va scriu si eu cateva randuri. Clara, sambata, a facut primii pasi singura... Ce zici Irinusha, cam in acelasi timp cu voinicul tau?! Asa ca, acum are un chef de miscare continua, ce era, da' sa ma tzin de acum incolo... Fetelor, ieri mi-au venit finii si va anuntz ca vom boteza o fetitza tareee dragalasa. Am mai vazut si eu un bb de 1 luna jumate. Tare dulceee e! Si m-a apucat o nostalgieeee...din nouuu... Ce bine de tine Monet! Pupici multzi Liei si bb-ului din burticutz!

Irinusha, la cat mai putzine contacte cu solul si muuultzi pupicei puiutzului. Mie mi-e indiferent (deocamdata) ziua de intalnire. Asa ca va sustzin in orice zi ar fi, am mai spus asta. Pe de alta parte, eu as prefera Herastrau, tot din cauza de transport. Da' daca majoritatzii convine IOR, nu-i bai, gasim noi o solutzie si venim, nu putem sa ratam o asemenea ocazie de intalneala. Concluzia, fetelor, contazi pe noi chiar daca nu ne inscriem pe listutza... sau eventual o s-a fac, ca sa nu existe dubii...
Madutza, saru'mana. Esti o dulce. Acum mi-am revenit... Am luat-o de la capat (ca in orice luni), cu fortze proaspete.Ce mai face zulufata ta?! Sa o pupi din partea noastra
Cornelia Laura, bine ai venit!

Tre' sa inchei ca a venit socru'. Mai vorbim... Va pup!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput