Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Salutare hai ca am reusit si am pus ceva poze cu Alexandra cind era mai mica(2 luni),promit ca in curind pun si mai recente.

http://community.webshots.com/user/alexandra2306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor iubite,

trec in zbor pe la voi, vad ca va discutati de lapte - lia bea de capra si mai bea si nextstep enfamil pentru copii intre 12 si 24 de luni. asta contine toate vitaminele necesare la virsta asta si, desi doctorita a zis ca putem trece lejer la lapte de vaca, vad ca lia prefera combinatia asta. mai bea si de vaca, ca lotti din ala ii da cind fata-i la ea, asa, o data pe zi, oleaca de sete. eu nu ma stresez prea mult, daca-i place copilului si totul pare sa mearga bine, nu trebuie neaparat sa ne tinem dupa io stiu ce reguli, nu?:)

gata, am rezervat camere la hotel pentru sfirsitul lui iulie, mergem la atlantic city, cu nasii liei si victoria. e la mare (la ocean), asa ca imi fac poftele si mai apuc sa merg la mare vara asta, chiar daca numai pe 4 zile! ce ma bucuuuur!

laureta, drum bun si petrecere buna! sa vezi ce fain o fi!

multumesc, irinusha, ca te gindesti la mine pe miine. tineti-mi pumnii, fetelor, ca mergem la ecograf. pentru mine parca m-as duce la taiere, nu la semi-intilnire cu baby x!:)

nu in ultimul rind, la multi ani, dennis!!! sa cresti frumos si drept, sa-i bucuri pe mama si tata!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (19+)

www.seansimon.com/BabyXPoll.php" target="_blank">BABY X
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alinuta, mai ce frumusete de fetita. Semana putin cu Biencuta mea cand era asa mititica, numai ca Alexandra a ta are culoarea ochilor mai deschisa, sau mi s-a parut. Oricum, sa-ti traiasca si sa se faca mare si frumoasa. A si in rochita de botez tare dragalasa mai este.
Pupici multi Alexandrei

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Nicoleta, multzumesc. tzie si Biei. Tare frumoasa s-a mai facut!
Stiu ce nostalgie simtzi cand auzi sau vezi o gravidutza sau vezi un bb mic.... Eu si acum, chiar daca am 3 zapacitzi, parca mi-e dor... Si nu a trecut decat un an...Asa ca fa-i Biei o surioara sau un fratzior (sanatos sa fie). Va fi o fericire si pentru ea si pentru voi.
Si eu vreau sa o trec pe lapte la punga. Inca nu m-am hotarat la care... Eu nu simt nici o diferentza la lapte, ca si tine nu sunt amatoare de lapte. Ma voi sfatui cu voi si cu sotzul si oi vedea ce o sa ii dau si pana la urma o sa tzin cont si de preferintzele ei.

Tre' sa ii dau Corinei si Clarei sa pape. Revin cat pot de curand.

Va pup.

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!

noi suntem nitel necajiti ca miercuri a venit nenea dr la vaccinul de 1 an si a facut noaptea putina febra, ieri dupamiaza a facut febra mare si i-am dat un supozitor. Si azi noapte nu a prea dormit, s-a tot chirait ca a facut iar febra si cred ca dupa cum tinea piciorusul l-a si durut tare...
Si tot asa. Bine ca s-a terminat cu vaccinul asta ca a facut asa niste reactii ciudate la ultimile 2..

In rest ne pregatim de 1 an, de serbarea abecedarului, si de alte chestii din astea festive.

eu i-am mai dat lapte dorna in piureuri. sa bea nu i-am dat dar chiar vreau sa incerc azi. dar nu am in casa din acela de 1,8 asa ca o sa-i dau tot din ala mai gras ca deasta bea Andu.

mai e vreu bebe (copilas) care mai mananca noaptea sau a ramas doar Cata pe pozitie sa ma chinuie?

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani INISA, sa creste mare, frumoasa,desteapta si norocoasa!Laureta, sa va bucurati de ea!
La multi ani Andreea Alessia!sa ai o viata super-frumoasa!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Vanessa, imi pare rau pentru durerea lui Catalin, o sa treaca!Si Sebastian a facut febra in vreo 2 zile (chiar in vreo 3 a avut temperatura putin mai ridicata ca de obicei); nici cu mancarea nu s-a impacat bine vreo cateva zile, nu stiam de ce nu mai mananca, ca de obicei..Cand ti-a spus ca trebuie sa il faca pe urmatorul?!?
Monet
, sunt nerabdatoare sa aflu ce ai facut la ecografie; am votat si eu si vreau sa vad daca am ghicit!!Altfel, sunt sigura ca este bine, sanatos!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Inisa! - 1 AN
La multi ani Andreea Alessia! - 1 AN

Cristina a facut vaccinul tot miercuri si a facut un pic de febra seara, cam 38,2 si joi dimineata un pic, dar mai putin decat seara si dupa aia n-a mai avut nimic. N-am pus supozitor, doar i-am dat Nurofen sirop si Eferalgan, alternativ. Nici piciorusul nu a durut-o decat foarte putin in seara aia, iar locul unde i-a facut vaccinul abia se vede, asa ca un punct mic. Ea de fapt cam la toate vaccinarile a facut un pic de febra si de data asta ne-a si zis doctorul ca s-ar putea sa aiba o reactie mai puternica, dar ca nu e obligatoriu.
Urmatorul vaccin o sa-l facem pe la sfarsitul lui iulie.

In zilele urmatoare o sa trecem si noi la lapte de vaca. O sa incercam cu Dorna albastru, sa vedem daca ii place.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Anacami, urmatorul vaccin peste o luna - priorix (sau gratuit la policlinica trimovax) anti rubeola, rujeola, oreion.
Dar la asta singura reactie e ca poate sa faca o forma usoara de pojarel. Asa a facut Andu. Si mi-a zis ca mai face unul peste 2 luni care completeaza vaccinurile de pana acum pentru ca el nu l-a facut pe cel cu 5 valente ci pe cel cu trei si nu prea mai stiu sa va explic.
i-am pus niste Dorna in biberon dar nu a fost incantat deloc. Si Andu imi aduc aminte ca a baut milumil pana la 2 ani dupa care un an a refuzat laptele. Nici acum nu-l bea decat cu neskuiq sau cu cereale

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI, INISA !!!

Laureta, sa-ti traiasca printzesa, sa fie santoasa si fericita toate viata, alaturi de voi !!!

Referitor la laptic, Amalia bea LaDorna albastru de la 8 luni. Si il bea mult mai bine decat laptele praf, care de la un timp nu ii mai placea (pacat ca era imbunatatit cu toate cele - NAN2).
Initial, vroiam Fulga albastru, dar culmea ca nu se gaseste mereu in Targoviste, trebuia sa alerg prin toate magazinele. De Parmalat-prima crestere nu va mai spun...ca se uitau vanzatoarele la mine cand intrebam de parca vorbeam limbi straine.....
Asa ca LADorna a fost ultima solutie si se pare ca buna.

Mona, astept cu emotie sa aflu ce sex va avea copilasul tau. Oricum ar fi, sanatos sa fie !!!!!!!!!!
Alina, frumoasa foc Alexandra ta ! Sa-ti traiasca !!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput