Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

La multi ani Dennis, copilashul meu scump si drag!
Multumim de urari si promit solemn sa pun poze cu nazdravanul meu. va pupam!

Gabitza cu Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

P.S-toate acestea au fost de la o simpla dereglare hormonala la inceputul sarcinii, care a fost tratata cu indiferenta de dr.si ca sa vezi unde s-a ajuns intra la Parintii intraba,parintii raspund la subiectul Pufulet la pasarica si citeste ce am raspuns ca daca mai scriu odata iar ma apuca.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Dennis Alexander!!!!!

alina imi pare rau ca ai avut probleme am citit si despre dereglarea hormonala.Bine ca acum e bine totu

anacami nu ne ai inebunit delok doar suntem sa ne ascultam una pe alta nu?(apropo eu cred ca am inebunit neste fete stiu ele care cu listeria mea)

Noi plecam azi pe la ora 16 vedem cum vine tati de la servici.Si ne intoarcem duminica.
Am niste emotii si am devenit melaconlica (o fi depresia de 1 an acuma???) da si bucuroaaaaaaaaaasa de abia astept ziua Inisei scumpa mea
Asa ca va pup si va trimit virtual o felie de tort si o cupa de sampanie .

Printesa mea mica(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Dennis! Multa sanatate si mult noroc!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani DENNISucu!!!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai o viata plina de reusite, bucurii si succes la fete! :)
Gabitza, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucure in fiecare zi!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Buna fetelor, pupici piticilor! :)

Alina, mamico prin ce ai trecut ... bine ca s-a terminat cu bine si sunteti amandoua sanatoase!
Nu stiu, am impresia ca in tara se cam exagereaza ... ma refer la panica creata parintilor. Poate n-am dreptate, dar asa vad eu lucrurile ... bine, nici nu stiu cum a aratat putulica Alexandrei, poate daca o vedeam ma panicam si eu. Fi-miu a avut vreo 2 luni bune tatelele umflate, plus acneea de bb cam de la 1 saptamana, chestii care se datoreaza tot dereglarii hormonale ale mamei, dar aici nu s-a panicat nimeni ... mi-a spus ca trece de la sine, si a trecut de la sine. Cica e normal ... poate asa a fost si la Alexandra, cine stie ...
Chestia e ca aici nici nu se fac analize asa usor ... dr. era calm si linistit si cand nu mai vroia Cris laptele (pe la 4 luni) si statea doar pe ceai ... ca a avut saracutul reflux si ca s-a chinuit am aflat mult mai tarziu, cand era deja prea tarziu ... si a trecut singurel si peste asta ... poate daca stiam era mai bine, poate a fost mai bine asa, nu stiu. Fact e ca la al doilea o sa stiu ce si cum, deci Cris a fost coboiul ns. ;) ... Oricum, analize am primit dupa ce am pus piciorul in prag si au vazut ca nu scapa de mine ... dupa care mi-a parut rau ca l-am chinuit de pomana, ca era copilul sanatos tun.
Oricum, bine ca e bine acum ...

Mona, ce fain povestesti tu!!! Imi faci pofta!! Bine ca au trecut greturile ... ca esti mai frumoasa (parul si tenul) e normal in sarcina, cica sunt hormonii. Ca-i burtica mai mare e tot normal la al doilea ... sunt muschii deja largiti. Chiar daca nu te simti altfel, eu zic ca de data asta-i baiat :) Mi-am dat cu parerea si la voi pe site, dar nu stiu daca s-a dus ... mai incerc de acasa, cu windows. Tinem maine pumnii sa fie totul bine!!!! STrans, strans!!! Pupici!!!

Laureta, nu-ti spun deca "Drum bun!" si petrecere faina!!! ... ca cica nu-i bine sa feliciti inainte ...;) ... aveti grija pe drum si nu carati totusi tot sifonierul dupa voi :)

Camelia, nu-mi aduc aminte ca ne-ai fi innebunit ... oricum suntem aici sa ne ascultam of-urile si bucuriile. Deci stai linistita!

Gabitza, tu parca ziceai ceva ca esti in tara la sfarsitul lui iunie ... hai, te-ai trecut in listuta sa ne vedem in real? Haide mai, ca-i doar o zi ... ai tot timpul dupa sa stai cu familia. Ce zici?

Eu sunt cam suparici, ma depaseste fi-miu si crizele de istericale. Asa din cer au inceput si nu prea stiu cum sa reactionez. Tipa, dar calumea, buseste si tranteste, bombane si arunca ... atunci cand nu primeste ce vrea si nu-i bagat in seama. E clar, prea l-a pupacit toata lumea in fundulet ... nu prea stiu cum sa reactionez. Ai mei spun ca trebuie sa ma bag in el putin sa ne stie de frica, Boby ca trebuie lasat in pace si tocmai sa nu reactionam deloc ... dar ma enerveaza si nu prea pot sa nu tip si eu. De pocnit nu l-am pocnit, dar daca face asa in continuare o incaseaza, zau! Asa capos n-am mai vazut ... ba da, pe tata-su!
... nu stiu, zau, am asa o pasa proasta zilele astea ... mi s-o trage si de la vreme ca-i prea posomorat ... na, dau si eu vina pe tot si pe toate.
Saru'mana ca am putut sa ma descarc aici la voi!
Va las si mai vorbim maine! Va

poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Ca tot uitai ceva:
Spuneti-mi si mie va rog ce sa da la nasa la mot?! La noi o sa taie motul mama nasei, ca nasa nu poate veni in perioada asta in tara ... si noi nu cand vine ea ... si tot asa. Ma gandeam oricum sa-i facem un mic pachetel (cafea si co.), dar poate stiti voi daca se da ceva special ...
Zic saru'mana ptr. informatie!
Va pup din nou!

poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI DENIS

Alina- ai trecut prin chin. Fata mea a avut si ea aceasta diaree si stiu ce nasol este. Acum cred ca esti o mama fericita, fetita ta stie ca sa faaca ca sa te faca fericita si sa nu te mai gandesti la lucruri neplacute din trecut, sunt sigura. Va trimitem

Irinusha- eu cred ca mai bine este sa-l lasi sa-si arate mofturile, iar tu sa-i arati ca prin mofturile lui si asa nu va avea nimic. Asa ii fac eu lui Julia cand are mofturi, o las sa miortaie si la un moment dat o lasa balta si se ocupa cu jucatul. Nuti cunosc baiiatul cum il cunosti tu dar asta este propunerea mea, sper sa te ajute macar putin.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Irinusha, draga mea, nu cred ca se cumpara ceva special la nasi. Eu cel putin nu stiu.
Noi le-am luat o icoana superba pictata pe lemn (asta pt. ca nasa e innebunita dupa asa ceva) si dulciuri diverse pt. fetita lor de 10 ani (le-am pus intr-un cosulet si dadeau bine)

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Scriu si eu cu bagajele la usa.
Irinusha de cadoul asta pt nasa de mot m am tot framantat.
Am citit tot forumul si alte surse si am alflat asa, in principal e sa i ei o tarie (eu i am luat Garrone),un prosopel si un sapun sa se spele inainte de taierea motului tot asa a se face si la botez.
Eu i mai iau un buchet de flori imens si poate un cadou mic vad cand ajung la socri ca ei se pricep mai bine eu sunt pe langa cu astea.

Printesa mea mica(10 iunie 2004)

Mergi la inceput