Vrancea(7)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
Andru .M-am gandit acum la un aparat de ras Panasonic,dar mi-e teama ca se v-a irita...Nu stiu,efectiv is in deruta..Tata e genul caruia ii plac mult toate minunile ce tin de birou(agende,agendutze,pixuri-o adevarata pasiune,calculatoare..),dar durerea-i ca are cam de toate...si nu-mi vine nici o idee de ceva mai deosebit.Cezar a gasit pt tatal lui(care-i pasionat de gradina lui)o masina de tuns iarba Bosh si cred ca pt el am rezolvat-o.
Era un subiect despre cadouri pt acasa,dar nu-l gasesc,ma puteti ajuta?
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iselin spune:
Fetelor, cucuietelor
Sunt pe aici, dar mai plec, mai vin, muncesc. Marea mea problema e timpul, ingratul!
Si sa stiti ca-mi place aici cu voi, nu pentru ca am stat atata vreme in Focsani, ci pentru ca-mi place cu voi, aici.
Kata, merci, poti sa-mi trimiti PM.
Ce-ti mai fac voinicii? Cum e sa fii singurica cu trei baieti?
Ai gasit bona?
In blocul socrilor mei era o doamna de vreo 40 ani care se ocupa de copiluti. Asta a facut toata viata si chiar ii iubeste. Mi-a placut comportamentul ei. Cand ieseam eu cu bebelina la plimbare avea si ea un bebita si-l ingrijea tare bine. Dar nu stiu daca e libera.
iselin spune:
Dana, sunt convinsa ca o sa arati super. Ce n-as da sa fiu acolo sa te vad.
Si daca vrei ceva anume du-te cu imaginea dupa tine.
Ca altfel risti sa iesi cu sageti in cap,cu un coc futurist, cum am patit eu la o ocazie. Eram obosita. Bebelina plansese noaptea si i-am zis fetei ca am incredere sa-mi faca ceva frumos. Si mi-a facut! Era frumos, dar prea nonconformist.
Am fost admirata, dar eu tocmai asta nu doream: sa ies in evidenta...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Va invit pe toate la nunta!!!
Ce ziceti?
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Ce ziceti?
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
daca mai zici odata,io chiar vin,...ca stau colea-n centru.!
![](bandit.gif)
Catalina,
![](copilas.gif)
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
flori76 spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Ce ziceti?
S-a facut!
![](icon_smile_big.gif)
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Eu chiar vorbesc serios...deci...cum ramane?
Am si invitatii in plus sa va dau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Si eu cu gandul!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Salvati viata lui Mihaita Hogas!
prixi spune:
Vaaaaaaai ce mult ati scris!!!! Scuze ca nu am intrat, dar mutam totul de pe un laptop pe altul si nu am reusit sa imi urnesc sotul de la birou!
Vorbiti de nunti, coafuri, cadouri pentru tatici...ce subiecte interesante, dar, din pacate, nu pot sa iau si eu parte la discutii! Promit sa revin si, dupa ce voi citi pe indelete, am sa incerc sa postez si eu cate ceva!
Va pup pe toate!
Roxana
lorena.n spune:
Salutare.
Sunt si eu pe aici si va privesc din umbra , chiar daca nu va scriu nimic ,sunt cu ochii pe voi ..
Iar cu sucul ,ramane cum am stabilit ,Motanik face cinste ..Poate iau bataie.
Sunt cateva locuri noi si f curate ,acum prin Focsani si va astept sa mergem acolo impreuna .