Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 2
ratusca1977 spune:
quote:
Originally posted by bibyroxquote:
Originally posted by ratusca1977
Bibyrox, Parohia Pogorarea Sf.Duh - Parc Titan este biserica de lemn din IOR? Te intreb pentru ca eu am cununia religioasa la biserica de lemn dar, sincer nu stiu cum se numeste.
Multumesc.
Pupici.
Da iubita! Aceea este biserica! Chiar vis-a-vis de magazinul Titan. Ati fost sa va programati sau sa intrebati?
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Ne-am programat din luna martie. Initial am mers doar ca sa intrebam, dar preotul ne-a spus sa ne si programam atunci pentru ca s-ar putea sa nu mai gasim liber la ora cand vroiam noi, deja era ocupata ora 17, asa ca noi ne-am programat la ora 18.
http://compage.totalnet.ro/edy/
bibyrox spune:
Mai fetelor ajutati-ma si pe mine!!!! Unde gasesc si eu diadema cu pietricele roz????
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
olguttza spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Am terminat cumparaturile - mai am doar fructele, dar pe alea le ia-u miine....
Harnicutza ca o !!!
quote:
Originally posted by roxygeo
Acum mai am o dilema sa i-au un lautar acasa sau nu...voi ce ziceti???
Io-mi iau....ca macar acasa sa am lautar, daca la local am DJ . Oricum, io o sa-mi "iau ziua buna" de la soacra'mea, ca sa zic asa , ca noi acolo locuim de aproape 3 ani.
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dianiana spune:
pisu_miau sunt tare frumoase pozele tale; spune-mi si mie de unde ai laut bolurile pentru lumanari plutitoare te rog;
si nu ma uitati fetele, caut si eu taraf pentru nunta
dianiana
simonam_78 spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
fetelor, mi-am facut si eu paharele si marturiile.
Pe acestea din urma le-am umplut cu hartie momentan, ca pana la toamna sa iti capete o forma, sa le pot pune fondante .
Foarte frumoase marturiile. Sunt cumva roz? Si eu vreau sa mi le fac singura dar nu stiu cum. Ai avut cercurile gata taiate sau le-ai taiat tu?
floricika spune:
Dragele mele, pe voalul minunat din organza cu strasuri pe elam dat 1.700.000. Pe diadema am dat 2.000.000. Pe colier cu cercei (care sunt set cu diadema) am dat 1.000.000. Eu nu mi-am mai luat ace de prins in coc, pt ca mi se pare deja mult, si diadema si ace. Asa ca mi-am luat niste chestii cam asa: arata ca o suvita de par pe care sunt lipite strasuri. Aceste suvite ti le prinde coafeza in coc si arata exact ca atunci cand ai avea strasuri prin coc, minunat. Exista suvite negre, satene, roscate, blonde....pt fiecare O suvita are cam 5 strasuri pe ea si costa 120.000 Eu mi-am luat 5 ca mi-a zis doamna de acolo ca sunt suficiente.
Eu am aparat digital dar am asa multa treaba incat nu prea ajung sa ma ocup si de astea. dar promit ca o sa-mi fac timp, ca trebuie sa va arat si costumul de cununie care este de-a dreptul irezistibil!
Cred ca v-am zapacit destul!
dilaural spune:
Bravo Floricikule... cred ca o sa fii minunata!
Stii cumva ce program au la Picasso? Si daca e deschis si sambata?
Dilaural
nushulica spune:
pisu-miau-te rog ajuta-ma si pe mine sa-mi fac paharele zi-mi cum le-ai facut tu ca tare mult imi plac
si pantofiorii sunt superbi
floricika spune:
La Picasso este deschis pana la 18.30. Nu stiu sambata, dar mai mult ca sigur e deschis.
olguttza spune:
Acu observai ce se mai "incuscreshte" lumea p-aci!
Sa va fie de bine, fetelor si nashelor! Cred ca-i tare frumos...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.