Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
olguttza spune:
Multumesc mult de-ncurajari, fetelor!!!
De trecut, sigur trecem peste....trebuie!!!
Biby, nu'sh ce tre' sa-mi ceteasca popa, habar n-am, acu aud...chestia asta e valabila si daca nunta mea e dupa ce se-mplinesc cele 40 de zile??? e intr-a 41 zi . Stiam ca (cam) asta e perioada de doliu...efectiv; de fapt, io n-o sa port doliu decat 9 zile....oricu, doliul ramane-n suflet si-o viata! Sa ma duc sa vorbesc cu preotul?
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Am luat si servetele superbe imprimate fix cu florile in care vom avea noi aranjamentele, unde mai pui ca sunt si pe culorile nuntii noastre. Am luat si tull pt drapaje, flori de saten tot pentru drapaje .
Pisu_Miau
Fata mea, de unde luasi servetele imprimate??? Please!!! Pret? Culori/modele?
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
pisu_miau spune:
Olguttza, a fost o intamplare sa le gasim pe culorile astea si cu florile astea chiar in carrefour, aveau multe modele si culori, marimi, etc, dar a ffost doar o intamplare, nika premeditat
Pisu_Miau
pisu_miau spune:
23000/ 30 bucati intr-un pachet . Noi am luat 30 pachete si vom avea aprox 80-90 invitati .
Pisu_Miau
olguttza spune:
Pisu, sar'na de informatzie!! Tre sa dau o fuga-n carrefour...
Bai za uei, are careva idee unde se gasesc sticle de 3/4 (de vin)?? numa centre de colectare sa nu-mi recomandati, ca . In metro nu-s decat borcane...si tare dezamagita ma aflu...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
pisu_miau spune:
adeka tu vrei sa iei sticle noi, nu? Habar n-am unde ai putea sa gasesti.
Ar mai fi o idee sa fi avut o pila la o fabrica de bauturi sa iti dea sticle noi...dar habar n-am
Pisu_Miau
olguttza spune:
Da, io vreau sticle noi, caci vreau sa-mi imbuteliez vinul singurica! Si, mai ales, sa-l etichetez . O sa dau o fuga-n practiker si-n bricostore si, daca nu si nu, ma'c la fabrica de sticla ! Acolo sigur gasesc!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
majaginn spune:
fetelor, ma scuzati ca intreb din nou, dar chiar nu e nici o viitoare mireasa de prin Timisoara aici? Sau de pe aproape?
Eu am nunta in Timisoara si as vrea sa schimb pareri,....una-alta,...de exemplu nu stim inca cu ce florarie sa colaboram si sunt cam stressata din cauza asta...
in rest, am o intrebare ptr. voi toate: noi facem cununia religioasa in curte la Senator , acolo unde facem receptia de dupa, cum credeti ca o sa fie primita initiativa asta? Adica nu mergem la biserica, ci amenajam un altar si punem scaune acolo in curte, si de acolo intram direct in local, credeti ca o sa fie ok? Si va mai intreb ceva: noi am scris si subliniat pe invitatii ca am aprecia sa se respecte orele mentionate, credeti ca pot sa ma bazez ca lumea vine la timp? Sau sa ne luam oricum un marginal de timp, ...sa asteptam? De exemplu seara la local vrem sa o incepem la ora 20.00 fix cu un filmulet care l-am facut despre noi doi, ....dar soacra-mea zice ca nu e nici o idee ptr. ca lumea pana la ora 21.00 tot o sa vina,.-.....Chiar daca am scris pe invitatii, pe site, peste tot, ca se incepe la 20.00???? ce ma sfatuiti voi, care aveti mai multa experientza de nunti????
Va multumesc mult !!!
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
kriss79 spune:
Majaginn>la nuntile la care am mai fost stiu ca nu se prea vine la ora indicata in invitatie.Aici in Iasi pana pe la orele 22 tot vin invitati. Si eu mereu am mers la nunti in jur de ora 22(desi pe invitatie era alta ora).Petrecerea mea incepe la ora 22, din cauza ca nu mi-am gasit ora la biserica decat la orele 20,30. Desi prima data nu eram incantata ca va incepe la 22 dupa aceea mi-am zis ca asa vor veni toti odata.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
Alinus25 spune:
Olguttza, iubita, sincere condoleante!
Iti doresc multa putere sa treci prin acest moment greu care te incearca.
Majaginn draga, nu vreu sa te intristez, dar sa stii ca intradevar invitatii nu prea vin la restaurant la ora stabilita pe invitatie. Eu iti sugerez ca acel filmulet sa-l programati undeva pe la ora 22.30, cand majoritatea invitatilor vor fi acolo.
Pupici