Miresele anului 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cinderella spune:

am uitat de link

http://www.evz.ro/social/?news_id=188341

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Am avut un vis f. urat, un cosmar mai mult: din motive care nu imi sunt clare trebuia sa ne casatorim inainte de ziua stabilita. Eram disperata, ca nu voi mai avea minunata mea petrecere, nimic. Prin urmare am renuntat sa ma imbrac cu rochita mea de mireasa si mi-am luat o rochie alba simpla. La slujba eram doar eu cu iubi si parintii nostri, nu aveam buchet, ca nimeni nu vroia sa imi vanda ca le pastrau pt miresele adevarate, nu aveam voal, ca era prea tarziu etc. Eram f. suparata. Dupa asa zisa nunta am plecar acasa si iubi mi-a zis ca nu-i nimic ca mai facem noi inca o nunta, cea pe care am planuit-o.

Asta am visat eu... Cred ca incepe stresul. Ma gandesc ca trebuie sa dam in curand invitatiile, astept sa imi zica Raluca ca sunt gata, si sunt cam nerabdatoare sa vad cum au iesit.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumi spune:

Flafi : spune-mi cam cat te-au costat invitatiile. Mie mi-ati captat atentia cu happy-family si raluca, am intrat pe site-ul lor mi-au placut foarte multe lucruri, dar din pacate nici urma de preturi. Tu ce parere ai in comparatie cu restul firmelor sunt mai acceptabili? Pe tine cat te-au costat serviciile de la ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by pumi

Flafi : spune-mi cam cat te-au costat invitatiile. Mie mi-ati captat atentia cu happy-family si raluca, am intrat pe site-ul lor mi-au placut foarte multe lucruri, dar din pacate nici urma de preturi. Tu ce parere ai in comparatie cu restul firmelor sunt mai acceptabili? Pe tine cat te-au costat serviciile de la ei?

Pumi, te sfatuiesc sa scrii direct la agentie (cu cat mai repede cu atat mai bine). Nu putem face cunoscute preturile aici (nu suntem in masura) pentru ca in primul rand depinde si de ceea ce vrei tu... Din proprie experienta iti spun ca nu exista comparatie intre Happy-Family si celelalte agentii. Si cand spun asta nu ma refer neaparat la preturi ci la profesionalismul si atasamentul lor fata de clienti. Flafi stie lucrul acesta pentru ca e patita cu alta agentie...
Iti urez succes si Casa de piatra!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Am inteles!
Va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

cinderella, foarte frumos articolul!!! Mi-a placut mult de tot! Multumim!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

pumi, bibyrox are dreptate. Ti-as spune cu cea mai mare placere care sunt preturile, numai ca am luat un pachet cu mai multe servicii, contractul l-am facut cu mai mult timp in urma si nu mai stiu exact cat au fost invitatiile.
Fapt ca eu iti spun cat au fost invitatiile mele nu te va ajuta, pentru ca e un model anume, pe care nu l-am prea vazut, imprimat in nu stiu ce fel etc.
Ideea este ca trebuie sa iei firmele la rand sa faci o comparatie de oferte, sa vezi fiecare ce are de oferit etc.
Diferenta de pret nu e mare de la o firma la alta, dar asa cum a zis si bibyrox, la happy-family mi-a placut profesionalismul si caldura cu care am fost tratati si asta pt noi a contat cel mai mult.

ca sa iti faci idee de preturi intra si tu pe site-urile de invitatii, macar iti faci o idee.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Mersic pentru raspunsuri! Vreau sa mai stiu macar daca strada jiului este cea din bucurestii noi, pentru ca eu alta nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Mai fetelor, mie imi sunteti tare dragi cand va vad asa harnicute
Dar, un singur lucru nu-mi place. De ce pe acest forum unele fete jignesc pe alte fete? Si va spun si de ce. Eu nu prea am cum sa va ajut pentru ca marea majoritate sunteti din Bucuresti, iar eu fiind din Oradea ... eh, asta e. Dar eu va citesc tot timpul si chiar imi place. Spre ex. am intrat pe subiectul postat de Bibyrox "Garderoba nasa", iar pana la urma am ajuns la "Garderoba cununia civila" unde spre nefericirea mea, am citit o fraza care nu foarte tare m-a incantat, fraza de genu: "Mi se pare penibil sa te imbraci mireasa la cununia civila", iar eu voi fi imbracata mireasa la cununia civila si poate si altele dintre noi. Iar cele care scriu fraze de genu' de mai sus, nu se gandesc, totusi(?), ca jignesc pe cineva. [v]
Eu spun ca cel mai bine ar fi, fiecare sa-si pastreze parerea (in special cand stii ca jignesti pe cineva)!

In rest toate bune si frumoase, mai am putin pana la nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by pumi

Mersic pentru raspunsuri! Vreau sa mai stiu macar daca strada jiului este cea din bucurestii noi, pentru ca eu alta nu mai stiu.

Da. Aia e! vis-a-vis este o benzinarie.. exact pe colt! Dar trebuie sa te programezi inainte iubita!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput