Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

salutari tuturor gemenilor!!!!
Si eu sunt o geamana mai spre sfirsitul lunii iunie: 20.06.1974, ma primiti si pe mine in rindul vostru?
Sunt noua pe aici si imi place site-ul, dar o sa dureze ceva vreme pina sa ma obisnuiesc cu tot, pt ca pot lua legatura cu voi doar de la serv, si aici stiti cum e: scrie 2 cuvinte suna tel, scrie alte 2 cuvinte vine sefu' sa iti arunce o sarcina etc. asta pina imi pun net acasa ca dupe aceea o sa fie ok.
asa ca mai vb sper cit de curind!
Va pup si o zi si o saptamina frumoase si senine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Bine ai venit, Cristina! Sper sa te simti...ca intr-o familie mare si unita!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

mercic fiquelle pt primirea calduroasa!!
sunt pe net in fecare zi dar ma uit dupa niste tratamente pt o prietena de a mea care are niste probleme de sanatate si de ramas , dar azi mi-am adus aminte ca am scris si pe aici!!!
va pe toate gemenele!!!
nu e chiar nimeni nascuta de ziua mea? 20.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ba mai avem trei sarbatoriti pe 20.06: sotul lui Aileen, Laura B si Ilucae. Sa vorbesti cu Liliac sa te adauge si pe tine pe listuta. Ce probleme are prietena ta?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Bine ai venit, Cristina!
Eu sunt una dintre gemanutzele de 20 iunie. Ia te uita cati sunteeeem... si eu care nu cunosteam pe nimeni care sa se serbeze in aceeasi zi cu mine!

Laura

Mergi la inceput

buna laura!
nici nu-ti poti inchipui cit ma bucur ca mi-am gasit o gematuta chiar de ziua mea!!! anul viitor stiu pe cine tre sa mai

Mergi la inceput

profit de putin timp liber la serv sa mai scriu
fiquelle inteleg ca ai o dulceata de fetita leuta? vreau si eu un leut sau o leuta? cind tre sa ma lansez pe orbita? de ce intreb pt ca mi-am facut socoteala dupa calculatorul de aici si mi-a iesit o data iar acasa am un programel care calculeaza data fertila di data viitoarei nasteri si am ajuns la alte date. nu stiu ce sa mai fac. culmea e ca acasa mi-am verificat cu data mea de nastere si surpriza, mi-a iesit ca ar fi trebuit sa ma nasc pe 20.06 asa cum am si facut-o. numai ca mama zice ca oricum eram cu 10 zile intirziere fata de perioada estimata de medicii de pe atunci. totusi sunt 31 de ani de atunci, medicina a mai evoluat cit de cit cred eu
asa ca sunt intr-o mare dilema pt ca vreau neaparat leu ( sa-i fac un cadou sotului meu anul viitor) nici nu stie ce-i coc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Alexa mea , pupa mama pe ea , e Geamana , pe 23 mai 1997 .
I-am facut-o cadou mamei mele de ziua ei ca mama e nascuta pe 24 mai , lololol .Pupici la celelalte geamanute .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Un salut la toate gemenutele,nu mai scrie nimeni pe aici?????????

Mama lui Elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Aloooooooooooo! nu mai e nimeni aici? ce faceti...? eu intrasem ca sa-mi cer scuze pt ca v-am negllijat in ultimul timp..si ma gandeam ca va gasesc cel mult pe pagina a2-a ...si cand colo.,...abia v-am gasit! RUSINICAAAAAAAA!
Fetelor...imi cer scuze pt ca n-am mai scris de-atata timp...insa am avut o perioada fff aglomerata la servici si n-am mai intrat pe net...dar acum ca am net acasa...totul va fi bine!
Vreau sa spun "BUN VENIT" tuturor noilor gemanute...si...astept sa va vad la treaba - pt ca noi trebuie sa scriem la fel de mult pe cat vorbim (ca la asta ne pricepem cel mai bine, NU!?)
Hai..si treziti-va din amorteala...
- la gemanute!!!

Mergi la inceput