Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
elly_b spune:
salutare gemanutze.
acum v-am descoperit si vad ca nu sunteti f vorbarete. eu sunt nascuta pe 13.06.1981, in aceeasi zi cu mihaela, cat si ina vad eu.
dar daca tot am dat de voi sper sa nu lasati balta forumul
pupici la toata lumea
mami de annelies(30.06.2005)
poze botez
ILUCAE spune:
Buna tuturor, ce mai faceti?Vad ca nu se mai intra pe aici(eu vorbesc), haideti fetelor caldura a trecut , acum nu mai stam asa de mult pe afara , mai mult pe acasa stam acum pentru ca este frigggggggg .EU NU PRICEP DE CE SE SCRIE ASA DE GREU AICI(si la adresa mea este intrebarea)CA DOAR SE SPUNE DESPRE NOI CA SUNTEM FOARTTEEEEEE VORBARETE!!!!!!
Va pupacim pe toate !!!!!!!!!!!!!!
ELENA si ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
gogosar spune:
Salutare gemenilor.
Slabuta miscare pe aici.
Eu v-am mai scris de cateva ori, v-am spus ca sunt nascuta pe 26.05.1973, nu m-ati trecut pe lista.Nu e nimic nu m-am suparat, am inteles ca poate ati fost ocupate.
dar hai sa ne mobilizam, cum...noi zodia cea mai vorbareata, am ramas in urma altilor???????
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
olim spune:
Salutare fetelor.
Imi pare rau ca nu am trecut de mult pe aici si promit ca o voi face mai des.
Treceti-mi si mie sotul pe lista voastra.E nascut pe 30 mai 1975.Multam
O zi buna tuturor.
gogosar spune:
La multi ani celor care poarta numele de Nicolae , Nicoleta
ANCA
gogosar spune:
salutare gemeni!
ANCA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50194
onitza spune:
Salutare tuturor!!!! Acum v-am descoperit ...sunt o "Geamana" nascuta pe 1 IUNIE!!! ...am avut candva, (acum cred ca e pe acasa pe la ai mei) zodiacul chinezesc, din care imi placea foarte multsa citesc, simteam ca ma descrie la fix, ca fire, personalitate......imi amintesc ca spunea de copii gemeni, (pe atunci eram copil, cand il citeam) ca sunt foarte energici, cu mintea "ascutia" si foaaaarte ambitiosi( sensul pozitiv, la mine a fost dezvoltat si cel negativ ). Acum ca adult, va pot spune ca nu mai cred chiar asa in zodii, depinde foarte mult de tine ca persona , dar mai ales de ce ti se intampla in viata si prin ce ti-e dat sa treci!!! toate acestea pot avea o mare influenta asupra modului de gandire a unei persoane.
Gata, acum ma retrag ca vorba luunga....saracia omului!!!!
Pupici
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
mihaela amalia spune:
Pai se pare ca merg in paralel 2 subiecte asemanatoare.Ar trebui unul inchis si mers cu celalalt, nu-i asa moderatorilor???Zic si eu, sa nu ma luati la bataie daca nu zic bine
Eu una scriu si aici si dincolo, adevarul e ca ma cam zapacesc
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...