Am aflar ca sunt insarcinata si sunt foarte fericita. Singura mea problema sunt...hainele. Deja o parte din ele ma strang desi sarcina mea este mica... Imi trebuie haine noi ...deh !...ca doar sunt gravidutza. Unde se gasesc aici in Bucuresti ? Voi de unde le cumparati ?
Cristina
Felicitari ptr bebe! Haine de gravidutza am vazut la Plazza, e un magazin Mothercare si mai e unul care nu stiu cum se numeste. Au lucruri dragutze, chiar m-am uitat in vitrine si m-am gindit ca "pe vremea mea" nu erau asemenea magazine. Din pacate nu stiu sa-ti spun nimic de preturi..
Preturile sunt destul de ridicate la magazinele acestea . Incearca si in pavilionul H , mai este un magazin cu haine dragutze de gravidutza si in mag Victoria ( de fapt sunt 2 , unul pe aripa laterala si unul intre cele de copii ) . Stiu ca mai era unul si pe la sf Gheorghe .
Einstein e mort , Newton la fel , si nici eu nu ma simt prea bine 
Pe Victoriei si la Sf Gh se cheamna Roccoco si sunt faine, putin scumpe, dar faine. Mai ieftinute si tot faine, la parter la Cocor, in partea stanga. Am fost eu chiar sambata trecuta. Mi-a placut o rochita care era si de graviduta, si se putea purta si dupa... un pic mai larguta.
Succes si felicitari pentru bebe mic din burtica!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
Felicitari pt bebe!
Si la Cocor la parter e un stand cu haine de gravide.
Luminita
29+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
La Roccoco gasiti tot ce va doreste sufletelul. Mai exista unul si pe Dorobanti, langa Flanco.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)