Mamici din Japonia (3)
Raspunsuri - Pagina 15
naomi_ioana spune:
Craciun fericitsi multa sanatate va doresc.
Ela bine ai v enit printre noi,sa iti traiasca fetita si sa ai parte numai de bucurii,vrem poze cu ea si cu tine ,binenteles.O sa te treaca cineva in tabel...
Stefania scuze pt intarziere...]LA MULTI ANI pt DAVID sa creasca mare ,sa fie sanatos si sa aiba parte numai de noroc si oameni buni in viata...asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost.
Devylla si pt nepotei tai LA MULTI ANI si tot ce isi doresc sa li se indeplineasca.
Ce cadouri au primit comorile voastre?Cum s-au distrat de craciun?Naomi a primit de la familie,nasa si prieteni o groaza de jucari si hainute...am avut musafiri preietenele mele cu tot cu copii...s-au distrat toti de au uitat de somnu de la pranz...c-am atat,va
shian spune:
Buna mamici!
Va doresc tuturor un an nou fericit ,plin de realizari,sanatate,bucurii alaturi de cei dragi,copii voiosi si mancaciosi si tot binele din lume!
La Multi Ani 2006!
Va pupici si sper ca anul ce va veni sa ne gaseasca la un nou capitol al mamicilor din Japonia!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
naomi_ioana spune:
Dragi mamici si bebici va doresc un An Nou fericit,sanatate ,multe dorinte inplinite si sa sa ne auzim la anu sanatosi si voiosi
LA MULTI ANI 2006 !
ella@ spune:
Buna mamicilor siLA MULTI ANI!!
Cum v-ati distrat de revelion?
Noi am fost toti 3 bonlavi si ne-a apucat 12 noaptea dormind
naomi_ioana spune:
AKEMASHITE OMEDETO GOZAIMAS!
Bine v-am regasit in Noul An si La ulti ani pt cei care isi sarbatoresc astazi numele...Ioane si Ioani.
Noi de Craciun am avut musafiri iar de rev am stat acasa...binenteles ca Naomi la ora 12...a fost frumos,m-am simtit bine.
Sa va spun cate ceva de Naomi./..acum cateva zile s-a fript la soba...si de frica sa nu o certe nu mi-a spus nimic pana cand am observat ca are o besicuta la deget...si o intreb "Naomi ce are fetita la deget..."..."bubaaa"..."unde ai facut bubaaaa"...ma i-a de mana ma duce la soba si spune"atuii"si fuge.De cate ori ma apropi de soba tipa la mine ca e "atuii"si incepe a fugi
Daca o intreb cati ani are imi arata cu degetu ca unu
In rest danseaza toata ziua "oshiri furi-furi"...ii place dansu...are grija de papusa ei Popo care a primit-o de la nana de craciun...si il iubeste pe tati mai mult decat pe mami...mami e mai severa
Astept sa povestiti si voi...o zi buna va doresc,
naomi_ioana spune:
Buna mamici de japonici,tot eu va necajesc cu o intrebare...le da-ti la copii soba si sashimisa pape?
shian spune:
Buna mamici!
Noi suntem bine ,crestem mari pe zi ce trece,am devenit tare vorbareti,ceea ce ma deranjeaza insa ,este faptul ca desi intelege romaneste nu vrea sa vorbeasca (nici macar da sau nu).
In rest ce sa zic:Shion este un zgubilitic,nu sta nici macar un minut,alearga ,tipa,danseaza(il imita pe Mos Craciun)...
La capitolul mancare nu stiu ce sa ma mai fac cu el...nu prea mananca bine,are deja preferinte,face fite...nu stiu...Voi ce le mai faceti de papa,sau cum ii stimulati sa pape?
Anca,soba i-am dat (nu ii place deloc) sa pape ,n-am incercat cu sashimi sau sushi inca,mi-am zis ca e prea devreme pentru nama mono...
Va pupic deocamdata,Shion nu ma lasa sa postez,vrea sa ne jucam...
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
hanako2004 spune:
si la noi emilica a papat soba dar cred ca nu ia prea placut
a luat o gura doua si gataiar sushi este inca devreme sa-i dam
chiar scrie si in hartiutele de la clinica .
[url=http:/pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/my-photos]poze[/url]POZE NOI
ella@ spune:
Fetelor cum e cu copii vostri la gradinita,scoala?
Va descurcati cu tot ceeia ce trebuie sa faceti?
Am auzit ca dimineata trebuie facut cu randul si dus pitici in siguranta la gradinita.
Cum va intelegeti cu mamicile japoneze?
naomi_ioana spune:
Mamici si burtici,ce mai faceti?Nu mai scrie nimeni nimic?
La noi astazi ...am fost la cumparaturi si pitica numai putea de bucurie cand a vazut atata ploaie...ai vostri cum reactioneaza?