Programul nuntii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

cosanzeano: hej igen!

eu cred ca stiu la ce te referi cu programul, si noi vrem sa facem asa, adica un program-meniu unde o sa stea scris cum se desfasoara seara, si va fi in fatza fiecarui invitat. Asta ca sa stie lumea la ce ora vine friptura de exemplu, plus ca avem si niste momente unice-surpriza ptr. invitati(de ex, un filmulet de 3 minute despre noi doi care o sa fie prezentat pe un monitor).

La asa ceva te refereai?

Fetelor care sunteti in tara, credti ca o sa fie ok daca facem asa-cu program-meniu?

Si inca o intrebare: credeti ca ar fii potrivit daca am introduce de ex. un joc invitati-miri , haios? Ne-am gandit sa-l avem pe DJ ca "moderatoR" , ...am vrea ca interactiunea invitati-miri sa fie ceva mai mult decat se bea/se mananca7 se dau banii/mergem acasa. Nunta a doi oameni ce se iubesc e mult mai mult decat atat!

sau...exagerez???

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

quote:
Originally posted by majaginn

cosanzeano: hej igen!

eu cred ca stiu la ce te referi cu programul, si noi vrem sa facem asa, adica un program-meniu unde o sa stea scris cum se desfasoara seara, si va fi in fatza fiecarui invitat. Asta ca sa stie lumea la ce ora vine friptura de exemplu, plus ca avem si niste momente unice-surpriza ptr. invitati(de ex, un filmulet de 3 minute despre noi doi care o sa fie prezentat pe un monitor).

La asa ceva te refereai?

Fetelor care sunteti in tara, credti ca o sa fie ok daca facem asa-cu program-meniu?

Si inca o intrebare: credeti ca ar fii potrivit daca am introduce de ex. un joc invitati-miri , haios? Ne-am gandit sa-l avem pe DJ ca "moderatoR" , ...am vrea ca interactiunea invitati-miri sa fie ceva mai mult decat se bea/se mananca7 se dau banii/mergem acasa. Nunta a doi oameni ce se iubesc e mult mai mult decat atat!

sau...exagerez???

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Maja, o idee GENIALA asta cu diverse jocuri! Si eu chiar ma gandeam cum sa antrenam un pic atmosfera, si ideea ta e perfecta!!!! Tu ai ceva planuit sau inca te gandesti ce sa faci? Eu din pacate nu prea stiu jocuri de "societate"...poate imi dai vreo idee...
Hai ca-ti raspund aici ce fac in Stochkolm...lärar mig svenska ( invat suedeza)...nu vreau sa scriem in suedeza pt ca forumul trebuie sa fie accesibil tuturor, iar suedeza nu e cea mai usoara limba de pe pamant, if you know ´what I mean...
Nu intru decat pe Bröllopstorget, dar niciodata pe forum...Daca vrei imi poti trimite mail, vorbim asa.
Mii de

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Lär mig svenska...ursäkta mig, jag hade bråttom...

Mergi la inceput

Buna sa va fie ziua! In leg. cu programul...noi avem cateva idei, dar nu stim daca o sa prinda la "publicul roman". Avem si cativa invitati din Suedia (vreo 10) si vrem sa facem ceva amuzant, sa citeasca un suedez un mesaj ptr. miri pe romaneste, si un roman pe suedeza, dar asta asa spre dimineatza cand e un pic "obosita" lumea..... Si mai vrem sa facem un joc, unde miri stau spate in spate(pe scaune) si ne descaltam, eu am un pantof de-al lui in mana si unul de al meu si el la fel. Microfonul merge prin sala pe la nuntasi care ne pun diverse intrebari, la care raspunsul poate fi Mirele sau Mireasa. De exemplu: Cine face cafeaua mai buna? Care dintre voi adoarme primul? etc...Si noi finnd spate in spate nu avem voie sa vedem ce raspundem, poate fi haios, sa nu raspundem la fel, lumea se amuza, pot fi si intrebari mai funny si mai serioase important e sa fie o interactiune intre noi si nuntasi, sa comunicam cumva.

Asta si inca cateva idei avem noi...Dar ce credeti, o sa prinda???? o sa placa la lume? Voi fetelor care ati fost pe la nunti, ce ma sfatuiti?

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Nu stiu cum sa spun, da mie mi se pare...un pic depashita faza asta cu "jocurile de societate". Fara suparare! Stiu ca, intr-un timp, sectantzii (adventistii, mai ales) aveau scene d-astea... Am fost acu cativa ani la o nunta din asta tare ciudata, unde...a trebuit sa jucam baba oarba!
Parerea mea sincera este ca, in general, nuntile din ziua de azi sunt din ce in ce mai moderne, din ce in ce mai "occidentale", incepand de la obiceiuri pana la, sa zicem, DJ in loc de taraf. Eu, una, clar nu m-as simtzi intr-ale mele la o astfel de nunta, ca sa nu mai punem la socoteala c-ar fi cumva nunta mea! Prefer sa dansez cu toti nuntasii, sa vorbesc cu ei, sa rad si sa ma simt bine alaturi de ei - asta cred ca ar fi cea mai frumoasa "interactiune"!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Olguttza, iti dau perfecta dreptate la capitolul asta!
Maja, stai linistita ca interactiuni vor fi foarte multe, la dans, la masa, la o conversatie.
La un obicei romanesc gen furatul miresei sau despodobitul, te-ai gandit?
Nu zic eu ca sunt potrivite sau nu dar poate ar fi o alternativa .
Eu una merg pe ideea ca lumea trebuie sa se simta confortabil iar la nuntile de pe-aici se fac unele obiceiuri, se mananca, se bea, se tin toasturi...cam atat.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni.
E doar o idee...

Pisu_Miau

Mergi la inceput

va multumesc ptr. ca va dati cu parerea si ptr. sinceritate! Tocmai de aceea v-am cerut sfatul ca eu sincer nu am fost la nici o nunta in Romania doar cand am fost mica.

Aici asa se face, se impart de exeplu foi unde sunt scrise versuri si toata lumea canta impreuna, sau karaoke, sau diferite concursuri. Dar cred ca ar fi greu sa fac asta cu peste 100 invitati, deci.....

in cazul in care nu vreau sa-mi pun invitatii pe...

dar mi-e frica ca seara o sa treaca prea repede si nu vreau lumea doar sa bea si sa manace si sa plece acasa, vreau sa ramana in amintirea noastra ceva mai mult...

Nici ideea cu guestbook-ul nu va place, nu credeti ca ar fii binevenita? Ca din asta chiar vreau sa am!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

ooo...ba da, normal!
sunt multe fete si de aici care isi fac!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Guestbook-ul e cea mai mishto chestie inventata pt nunta in ultimul timp! Asta, casetele si pozele e tot ce-ti ramane ca amintire de la nunta. Si ce frumos o sa fie peste cativa ani sa recitesti guestbook-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Lamuriti-ma si pe mine cum se face chestia asta cu guestbook-ul....este cumva un fel de caiet , agenda in care invitatii scriu mesaje pentru miri sau ce ??? N -am auzit pana acum de asa ceva dar mi se pare interesanta ideea. Imi explicati si mie cum se face ? Pleaseeeeeeee

Cunoaste-te pe tine insuti !

Mergi la inceput