cum frageziti carnea de vita?

cum frageziti carnea de vita? | Autor: anamaria

Link direct la acest mesaj

noua ne place carnea de vitel, mai ales vrabioara la gratar, facuta mai in sange!
problema este ca, excluzand cazul in care cumperi vitelul cu totul si stunci stii (aprox) ca era tanar, de la magazin cumperi intotdeauna carnea de 'manzat', chiar daca animalul viu avea destui ani in carca! soacra-mea mi-a zis sa aleg dupa culoare, cica la vitel e carnea mai roza, la vaca e rosu inchis spre grena, da zau daca eu imi pot da seama de aceste diferente, mai ales intr-un magazin cu neoane...
ultima incercare s-a soldat cu o friptura ca o talpa de pantofi, pana la urma ne-a apucat pe toti rasul... ca oricum papasem peste si pui, deci n-am ramas nemancati!

in fine, ce vreau eu sa aflu este daca voi stiti ceva secrete ca sa frageziti carnea, stiu ca sunt niste marinate cu vin si condimente, astea-s doar pt gust sau ajuta si la inia o pauzarea carnii???

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion