ce faceti cu banii??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ma bucur pentru tine stefana ca ti-a iesit totul cum vroiai si ca ai petrecut o luna de miere super...cred ca asta ne dorim toate pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noi ne facem nunta singuri, asta insemana ca dupa nunta va trebui sa achitam absolut totul, mai putin hainele noastre si verighetele. Sper din tot sufletul sa nu ramanem pe minus, macar sa acoperim toate cheltuielile una peste alta. Ca numar de invitati o sa fie cam 130 de persoane. Iar in luna de miere o sa mergem la Sinaia doua saptamani, stiti cum e, cei de la mare vor la munte si invers... Cand ne intoarcem de apucam de facut casa, pe credit, bineinteles, deja ma doare capul...

O nunta frumoasa va doresc!

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Eu am avut 94 de invitati si am platit 100 de meniuri (asa facusem contractul, dupa confirmari), dar am iesit totusi bine. Si noi ne-am facut singuri-singurei nunta si a trebuit dupa nunta sa platim meniul, jumatate din contractul cu firma care ne-a adus fotograful, cameramanul, dj-ul si arajamentele florale, apoi am mai platit imbracarea scaunelor, baloanele, camerele pe care le-am inchiriat pentru cei din provincie si alte nimicuri. In concluzie tot ne-au ramas bani sa mergem in luna de miere (in Creta) si sa dam avansul pentru masina pe care vrem sa ne-o luam. Deci eu zic ca am iesit foarte bine...

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Degetzel

Eu am avut 94 de invitati si am platit 100 de meniuri (asa facusem contractul, dupa confirmari), dar am iesit totusi bine. Si noi ne-am facut singuri-singurei nunta si a trebuit dupa nunta sa platim meniul, jumatate din contractul cu firma care ne-a adus fotograful, cameramanul, dj-ul si arajamentele florale, apoi am mai platit imbracarea scaunelor, baloanele, camerele pe care le-am inchiriat pentru cei din provincie si alte nimicuri. In concluzie tot ne-au ramas bani sa mergem in luna de miere (in Creta) si sa dam avansul pentru masina pe care vrem sa ne-o luam. Deci eu zic ca am iesit foarte bine...

uau!!!
Planuri avem si noi, cu duiumu'....da m-as multumi sa ne ramana numa pentru luna de miere

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

INCEPEM sa ne luam masina ...loooool

Cunoaste-te pe tine insuti !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Degetzel

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

cam astea sunt si planurile noastre : luna de miere si avans pentru o masina noua daca o sa fim la fel de norocosi ca si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paparazzi spune:

Noi o sa imbinam placutul cu utilul. Adica la o saptamana dupa nunta noastra plecam in luna de miere in Spania , si acolo o botezam o fetita dulce tare . Abia asteptam sa ne vedem finuta.
In ceea ce priveste banii, noroc ca am facut un credit barosan care sa includa cheltuielile de nunta si luna de miere, ca altfel ..... Oricum cardul din dotarea miresicii ( hi hi hi ) o sa fie in buzunar pt ca suntem cam pesimisti in ceea ce priveste acoperitul cheltuielilor de la restaurant cu ce vom strange.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paparazzi

Noi o sa imbinam placutul cu utilul. Adica la o saptamana dupa nunta noastra plecam in luna de miere in Spania , si acolo o botezam o fetita dulce tare . Abia asteptam sa ne vedem finuta.
In ceea ce priveste banii, noroc ca am facut un credit barosan care sa includa cheltuielile de nunta si luna de miere, ca altfel ..... Oricum cardul din dotarea miresicii ( hi hi hi ) o sa fie in buzunar pt ca suntem cam pesimisti in ceea ce priveste acoperitul cheltuielilor de la restaurant cu ce vom strange.

stai linistit ca o sa strangeti banii nu-ti fa probleme eu nu am auzit pe nimeni pe aici sa nu isi fi strans banii cheltuiti ba chiar altii mai norocosi au mai si ramas cu ceva
CASA DE PIATR si distractie placuta in luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Noi ne-am casatorit in septembrie 2004.Am avut o nunta superba si foarte profitabila.Am scos in jur de 7000 euro, asa ca nu am mai plecat in saptamina de miere ca sa nu cheltuim banii si i-am pus la banca.
Dupa citeva luni am vindut casa bunicii sotului meu din Fetesti, am scos si bnii de la nunta si acum ne renovam apartamentul nostru mult visat.Pt renovare am facut un imprumut la banca.
Sfatul meu este ca daca scoateti mai mult sa nu-i cheltuiti si sa incercati sa faceti ceva cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Scuze, dar mi se pare super nasol sa nu mai pleci in luna de miere ca sa nu cheltui din banii de la nunta!
Ma bucur pentru voi ca v-au iesit bani buni cu care ati putut face ceva, insa eu una n-am sa ratez unele dintre cele mai frumoase momente ale vietii...cele din luna de miere, ca sa nu intru in bani . Pana la urma ce e in suflet e mai important! Si come on...nu e musai sa mergi in afara sa cheltui mii de euro, si la Olanesti este frumos, si la Herculane, sa stii . Noi am fost in vacanta acolo...e liniste si pace si costa f putin .
sper ca n-am insultat pe nimeni cu asta .
pupici

[quote]Originally posted by ralucasimarius

Noi ne-am casatorit in septembrie 2004.Am avut o nunta superba si foarte profitabila.Am scos in jur de 7000 euro, asa ca nu am mai plecat in saptamina de miere ca sa nu cheltuim banii si i-am pus la banca.
Dupa citeva luni am vindut casa bunicii sotului meu din Fetesti, am scos si bnii de la nunta si acum ne renovam apartamentul nostru mult visat.Pt renovare am facut un imprumut la banca.
Sfatul meu este ca daca scoateti mai mult sa nu-i cheltuiti si sa incercati sa faceti ceva cu ei.

Pisu_Miau

Mergi la inceput