maseor pt recuperare

maseor pt recuperare | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor

Ma interesezaa daca stie cineva o clinica unde se fac exercitii, masaj pt recuperare in urma unor fracturi.
In principiu toate salile de sport mai mari au cabinet de fizioterapie, dar eu vreau pe cineva specializat, nu o persoana care a facut un curs de citeva luni si acum prinde experienta pe clienti.

Va multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Poti sa cauti o clinica , un centru, sau poti sa cauti un fiziokinetoterapeut care sa vina acasa. Nu stiu centre particulare , dar iti pot da exemple de spitale care au clinici de recuperare medicala:Spitalul Colentina, Spitalul Militar Central, Spitalul Municipal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Simona,daca te mai intereseaza si mai e de actualitate intrebarea ta as putea sa-ti dau eu cateva detalii. Eu,in urma unor evenimente chirurgicale nefericite am peretele abdominal foarte taiat si sint intr-un program de Recuperare Medicala sub stricta supraveghere din ianuarie 2004 cu rezultate foarte bune! Acest program consta in principiu din fiziokinetoterapie si proceduri adiacente! Am inceput la Institutul de Medicina Fizica si Recuperatorie din Spatele Bisericii " Sf. Gheorghe"(capatul tramvaiului 21),Apoi la Policlinica "Academiei" (Str. Academiei,nr 2.vis-a-vis de Universitate) si acum lucrez la I.N.R.M.F.B (Biserica Sf.Dumitru.in spatele Muzeului de Istorie).Eu am avut noroc de un medic inimos si de un profesor de gimnastica excelent (e mai in varsta,foarte cumsecade si cu multa experienta pe diverse cazuri) cu care lucrez de peste un an de zile 6 grupe de muschi (ce au fost taiate impreuna cu ligamentele si nervii corespunzatori) cu rezultate foarte bune(chirurgul a fost multumit).In tot acest timp am vazut multe cazuri de fracturi cu diverse localizari(mana.picior,coloana,sold,umar etc)recuperate in proportie de 90% in cateva luni! Se lucreaza in echipa: medicul,in urma unui consult amanuntit scrie o fisa,fizioterapeutul isi face programul de exercitii,apoi pacientului i se aplica celelalte proceduri recomandate;masaj,impachetari cu parafina,ultrasunete,diadinamice etc...Am vazut oameni ce se recupereaza dupa accidente de munca sau rutiere sau oameni(nu neaparat in varsta) care vin adusi sau in carje si dupa 2-3 luni ma intalnesc cu ei umbland pe coridoare....
Daca mai vrei amanunte...oricand,cu placere!
In speranta ca ti-am putut fi de folos,M

Ina

Mergi la inceput