uscator rufe ???

uscator rufe ??? | Autor: super mami

Link direct la acest mesaj

As fi vrut sa cumpar un uscator pt rufe (cred ca asa se numeste)dar ne-am tot gandit si nu avem loc .
Am aflat ca sunt masini de spalat rufe care au si program de uscare.
Aveti idee cum sunt?
Am tot auzit ca strica hainele, ca ies groaznic de sifonate....mi-e greu sa cred asa ca astept si parerea voastra.
Multumesc,
Alexandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

nu stiu cum sunt cele cu uscare la capitolul uscat, sifonat, dar atat astea cat si uscatoarele separat vor papa curent la greu...
cele separate ar fi alegerea mea, dar daca zici ca nu aveti spatiu atunci cred ca poti incerca una combinata...
oricum, la capitolul consum vor sta cam la fel, in principiu...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Alexandra, citeste si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15065" target="_blank">aici.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Saru'mana. M-am mai lamurit.
La noi, in camaruta pt masina de spalat sunt facute niste rafturi taman langa masinoi....nu cred ca mai incape ceva acolo.
Deasupra nu se poate, ca avem o masina Otsein cu deschidere sus....
Pana acum nu am simtit nevoia sa achizitionez asa ceva, dar timpul intra la apa de cand mostenitoarea a crescut.
O sa ma incumet sa iau monstruletul si sa mergem la vizionari....
copilul meu e spaima magazinelor....
Multumesc inca o data
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Am avut ocazia sa folosesc asa ceva si chiar am fost foarte incantata de ce poate face un uscator de rufe. Nu mai stiu ce marca era, dar avea mai multe optiuni de uscare, cu temp, sau predefinite. Era chiar una pentru lenjerie, super faina ca o puteai calca imediat dupa spalare. Dar cea mai grozava era uscarea completa la temp mai ridicata la care uscam prosoapele. Ramaneau pufoase si nu mai trebuiau calcate decat in zonele "nepufoase".
Eu zic ca merita si cred ca sunt mai bune cele separate de masina de spalat, chiar daca per total consumi mai mult curent.
Pupici

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Supermami noi avem, l-am pus peste masina de spalat, diferenta cea mai mare este cand nu stii cum se foloseste corect... asa am facut eu la inceput de mi-am micsorat vreo doua tricouri, ca pusesem la uscare prea rapida...oricum e bun cand nu poti astepta si usca rufele afara cum e in NL de exemplu iarna...insa eu nu usuc intotdeauna cu el...fiindca ies foarte fierbinti si prefer sa le aerisesc hainele mai des, adica sa le usuc traditional

Mergi la inceput

Vin si eu cu o rugaminte: fetele care deja au acasa si folosesc uscatorul de rufe de ceva timp ce parere aveti? Isi merita banii? Cum stati cu factura de curent?

Din cite am citit eu nici un uscator nu are clasa mai buna de C si "maninca" cca. 3,5 KW/zi. Corect? Imi explica si mie cineva ce inseamna chestia asta? E chiar asa de mult? Ma gindesc ca nu-l tin in priza non stop...

Alte intrebari:
- cum puneti rufele la uscat? Adica le scoateti din masina de spalat si le puneti in cea de uscat sau necesita o noua sortare?
- cit de sifonate ies? Se strica sau nu? Se pot stringe/labarta?
- la un asemenea consum am nevoie de o priza speciala (eventual sa fie singurul consumator pe aceea priza)?
- cit de zgomotoase sint?
- ce marci credeti ca sint mai bune?

Multumesc.

Carmen

(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Vesti bune... a aparut primul www.aeg-electrolux.co.uk/node146.asp?ProdID=3743" target="_blank">uscator de rufe clasa A de energie! Nu se importa inca in Ro.

Carmen

(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput