Pestisori,cu cine sunteti"compatibili"?

Pestisori,cu cine sunteti"compatibili"? | Autor: Plush

Link direct la acest mesaj

Dragi pestisori,

Cu ce zodii va intelegeti cel mai bine si cu care nu? Care sunt calitatile si defectele noastre (voastre)? Influenteaza ascendentul,zodia si implicit caracterul?
Eu sunt peste cu ascendent in leu si nu pot spune ca sunt prea visatoare,in schimb sunt devotata (job-ului, prietenilor, familiei); exigenta (cu mine in primul rand , dar si cu ceilalti); individualista (nu-mi place sa depind de nimeni); chibzuita cu banii (nu-mi place sa raman fara, sa am datorii, si vreau sa castig EU cat mai multi ca sa imi pot permite tot ce vreau, singura); extrem de directa si de sincera...si lista ar putea continua...Concluzia mea e ca nu prea par a fi ceea ce astrologic vorbind se cheama "peste"...Dar pana la urma se zice ca suntem "infernul" zodiacului, adica le avem pe toate...Voi ce spuneti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Plush, fa-ne o vizita aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47971&whichpage=1

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Plush spune:

V-am facut mai multe vizite, dar nu am gasit raspuns la intrebarea mea....As dori sa inchid subiectul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

...pai de ce nu ne intrebi acolo?Suntem toti pestisorii adunati si cu siguranta fetele iti vor raspunde.

pupicei pe aripioare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Plush, trimite-mi data, ora si locul de nastere pe PM si iti spun cu cine te potrivesti.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput