cum trebuie sa sune o anuntare de sarcina?

cum trebuie sa sune o anuntare de sarcina? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

cum oare trebuie sa sune o adresa catre conducerea societatii la care lucrezi sa-i anunti ca esti insarcinata?
"Buan ziua, va naunt ca sunt insarcinata in "n" luni?"
zau, help-me, please

Roxana Lilea,mama Mariei 4 ani si ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

FAC UN BEBEEEEE!!!!!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Roxana citeste aici

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=430

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

De ce esti asa stresata? . Trebuie neaparat sa fie ceva superoficial? Eu m-am dus sa vorbesc cu seful meu, nu era, era directoarea adjuncta care m-a intrebat ce treaba am cu el, eu i-am spus ca vreau sa vorbesc cu el si ea speriata "Sper ca nu vrei sa pleci din firma" si eu razand "nu, sunt gravida" si s-a bucurat asa tare si m-a luat in brate .

Cred ca sa te duci foarte natural si fara sa fii stresata de parca ai fi gresit cu ceva. La urma urmei e asa un moment de mare bucurie ca nici nu trebuie sa te gandesti la altceva... Si daca anunti din timp, un punct in plus pentru tine (eu eram prin luna a 4-a).

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu aveam un sef f. dur, dar cu care nu lucram in acelasi sediu. M-a sunat intr-o zi intr-o anumita pb si ear nervos (nu pe mine, dar asta era starea lui naturala) si, printre altele i-am spus ca sunt insarcinata. M-a intrebat daca sunt sigura si mi-a zis ca discutam a doua zi. A venit la ine in sediu, i-am confirmat si m-a felicitat. Sub masca de om dur, se ascundea un alt om. Avea atunci si el o fetita mica acasa si stia cum este.

Asa ca........vorba cuiva de-aici: cit mai natural. In fond, e un moment de bucurie, nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu l-am anuntat pe seful meu ca sunt gravida la saptamana trecuta. El vine mai rar la Bucuresti si nu m-a vazut pana acum. Desi mi-a tremurat sufletul, m-a felicitat. Are si el 2 copii si stie ce inseamna.
Curaj!

Luminita
29 de saptamani cu Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor...voi ati avut noroc! Eu in schimb...cand i-am spus cu zambetul pana la urechi ca sunt gravidutza sa uitat la mine si mi-a zis : "Sa fii sanatoasa! da sa nu ma incurci!" Adeca cu alte cuvinte sa nu imi treaca cumva prin cap ca daca sunt gravida si imi este rau sau ceva de genul asta o sa tolereze....si de fapt la 6 luni nu a mai putut sa ma vada gravidutza in firma (cu burticul mare) si a fost musai sa stau acasa,(platindu-ma in continuare ca si cum as fi fost la munca) el angajandu-si alta contabila....Nici nu ma mai intorc in firma aia!
Eu am facut o hartie in care am scris geva de genul :"va aduc la cunostintza ca sunt insarcinata...bla bla si DPN este 30 august " Cam asa ceva....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu stiu ca daca vrei sa fie oficial alaturi de instiintarea scrisa trebuie atasata si o adeverinta de la medicul de familie

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu asa ceva aud prima data.
Dar de ce trebuie sa-l anunti oficial?
Doar e dreptul meu, si la concediu de maternitate si la tot.

Eu nu am anuntat oficial, insa colegilor le-am spus si binenteles ca a aflat. Atata tot.

Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

mai fetelor, vreau sa fac scris ptr ca vreau sa fiu asigurata, sa nu ma trezesc ca vor sa faca restructurari sau mai stiu eu ce si sa ma trezesc pe lista, desii nu cred, dar nu se stie niciodata
am mai patit-o la primul loc de munca, la prima sarcina cand m-au kilarit , mai aleas ca la Maria am stat si 4 luni acasa, la pat...dar pe urma, numai eu stiu cat am tras, reintorcandu-ma la job cand Maria avea 6 luni..deci vreau siguranta, atat...
ca de anuntat pe gura, prin viu grai, o s-o fac, desigur, ins anu vreau surprize...
de aceea intreb

Roxana Lilea,mama Mariei 4 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Depui o notificare in doua exemplare semnae si datate pe care sa primesti numar de inregistrare de la secretariat. Nu este un formular tip dar personal consider ca ar fi util sa fie de genul:

Catre...

Subsemnata.... identificata prin.... domiciliata in ..... angajata in cadrul.... in functia de.... prin prezenta va informez conform dispozitiilor legilor in vigoare privind informarea angajatorilor de catre angajati cu privire la asigurarile sociale si protectia muncii cu privire la perioada de sarcina prenatala si postnatala, ca sunt insarcinata in luna... urmand sa nasc in jurul datei de.... conform certificarii medicale de specialitate anexata in copi xerox la prezenta.
Cu multumiri,
......

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput