Text card de multumire
Raspunsuri - Pagina 7

krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
5 mii?![]()
![]()
Pentru tine asha, ca ne cunoastem

PS...o luam razna..deviem (da' deviem frumos!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006

olguttza spune:
quote:
Originally posted by krelia
PS...o luam razna..deviem (da' deviem frumos!
Vazui si io c-o luam razna

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

andreea c spune:
Mai kreliaam vrut sa vad si eu cum arata persoana care posteaza numai chestii haioase...si cand colo ce mi-a fost dat sa vad...un catel, dar de fapt de ce ma mir????
Pune si tu o poza ca m-ai facu curioasa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Mai kreliaam vrut sa vad si eu cum arata persoana care posteaza numai chestii haioase...si cand colo ce mi-a fost dat sa vad...un catel, dar de fapt de ce ma mir????
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra

krelia spune:
quote:
Originally posted by andreea c

...par examplu..un houmpeig..ceva....eh, eh...m-apropi???

26 august 2006

Corina24 spune:
Salut
Imi poate spune si mie cineva vreo firma care face etichete personalizate pentru sticlele de vin?
M-as multumi si cu adrese web daca stiti.
Va multumesc

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Corina24
Salut
Imi poate spune si mie cineva vreo firma care face etichete personalizate pentru sticlele de vin?
M-as multumi si cu adrese web daca stiti.
Va multumesc
CorinaP
Da. Te pot ajuta eu. Scrie-mi pe bibyroxx@yahoo.com mai multe detalii si se rezolva!

Roxy
Album poze
Nunta noastra

vmariejeane spune:
Mie textul asta imi place cel mai mult:"Va multumim ca ati fost parte din bucuria noastra si ne-ati stat alaturi in cea mai importanta zi din viata ."
http://community.webshots.com/user/vmariejeane

krelia spune:
bibyroxule, ca posesoare si propunatoare a unuia din textele pe care le-ai pus mai demult pe 2 modele de carduri, (celalalt fiind compozitia ta, remember? ) sunt curioasa...pe care din ele le-ai folosit pana la urma? Din ce am vazut eu, parca parca sa fi fost al meu text...nu?
Din curiozitate, cum a prins la "public"??
Daca tu vii cu un rasp. pozititv si poate vine si adjadyn cu acelasi raspuns..hm, mai ca ma gandesc sa-l inscriu la OSIM
26 august 2006

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by krelia
bibyroxule, ca posesoare si propunatoare a unuia din textele pe care le-ai pus mai demult pe 2 modele de carduri, (celalalt fiind compozitia ta, remember?) sunt curioasa...pe care din ele le-ai folosit pana la urma? Din ce am vazut eu, parca parca sa fi fost al meu text...nu?
Din curiozitate, cum a prins la "public"??
Daca tu vii cu un rasp. pozititv si poate vine si adjadyn cu acelasi raspuns..hm, mai ca ma gandesc sa-l inscriu la OSIM
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006Oi fi fraier...n-oi fi fraier...
Super a prins!!!! Toata lumea a laudat cardurile mele de care sunt tare mandra!

Multumesc mult Krelia si promit ca la anu' sa te ajut si eu... poate la design....

Roxy
Album poze
Nunta noastra