Fecioarele DC(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by val77

helbi,bruxinha
prietenul tocmai acceptase situatia si incepuse sa il doreasca cand s-a intamplat, dar incerc sa ma impac cu gandul ca asa a trebuit sa fie si acest lucru ne-a mai maturizat putin , acum il asteptam amndoi pe viitorul bebe ( care sper sa vina cat mai curand)

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Val si eu sunt de parere ca Doamne-Doamne aseaza eel lucrurile cum e mai bine...Eu am trait asta pe propria piele......
Sigur o sa vina si bb 2 si atunci sper ca prietenul tau sa fie linga tine de la inceput si sa nu-tzi mai produca nici o clipa de neliniste!

So....am fost azi la interviul ala (dupa ce am cautat de mi-a venit acru locul unde trebuia sa merg). Nu e ce vreau eu, dar nici pas nu am zis inca. E in vinzari, dar se cistiga din provision. Eu nu caut asa ceva, vreau ceva fix, chiar daca e numai juma de norma. In schimb, cum eu de sapt. viitoare si pina la inceputul lui august o sa tot fiu plecata i-am explicat ca ma mai gindesc si ca luam iar legatura cind vin......desi mi-e clar ca eu nu vreau asa ceva. Eu am nevoie acum de un venit lunar fix pe care ma pot baza, si nu de ceva aleator....luna asta e si 5 nu.......

Oricum, mai caut.....

Va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

ce-mi place, suntem multe "fecioare" pe aici.
Oana G., uite tocmai ieri ma gandeam ca antiinflamator nu mi-a facut nimeni nimic, si eu anul trecut am ramas gravida imediat dupa o Sovata, care face bine la anexite...asa ca ia sa ii intreb eu de sanatate pe doftori , sa imi prescrie ceva antiinflamatoare...oricum in august mai fac o Sovata, ca vad ca e singura are a dat rezultate. Cu soarele nu ma tare impac, din pacate, fac alergie la UV...
deci asa Bruxinha, nu ma ajuta Sagetatorul ala cu nimic...offff...da nu ma las si tot vine odata bebe 2...sper ca nu la 67 de ani...
Helbi, poate totusi pana apare altceva e bun si locul ala, sau nu te ia asa pentru cateva luni ? bafta, sa gasesti ceva super !
va pup pe toate si o zi super va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

buna fecioarelor!!!SUNT INTR-O PERIOADA STRESANTA CU NUNTA...offff nu stiu de ce ma stresez atata1!!!OARE E O CARACTERISITCA A FECIOARELOR??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

adjadyn, sa ai parte de o nunta ca in povesti si de o casnicie asemeni

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Adjadyn pe cand marele eveniment,felicitari !
Sorina la mine asta a mers ,ia vezi poate vine gagalicea dupa vara asta.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Adjadyn, sa fie o nunta ca-n povesti si casa de piatra !...si sigur stresul e o caracteristica a zodiei, ca trebuie totul sa mearga conform planului, dar daca nu...vai de noi si de cei din jur
Oana, mersi, sa dea Domnu....iui ce mult vrem si noi o gagalice ...da nu ma supar de va fi tot baiat, ca poate al treilea va fi fetitza......si tocmai ti-am vazut gagalicea, e frumusica foc ! sa va traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Fetelor ce multe v-ati facut de cand nu am mai fost pe aici...
Vad insa ca pe 31 aug nu s-a mai inghesuit nimeni..., m-ati lasat singurica acolo...
Sper sa intru din nou mai des de acum.
Va pupcesc pe toate si va urez toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fecioarelor!
ia uite de cand tot citesc acest site si abia acuma dau de voi! Ma primiti si pe mine in club? Sunt fecioara de prim decan, 25 aug 75, nu prea le am cu zodiile deci sa nu ma intrebati de ascendent sau mai stiu eu ce! Sunt graviduta si astept un mic scorpion de noiembrie, sper sa ne intelegem mai bine decat am facut-o cu maica-mea, o scorpioanca pur sange
Hai ca o sa va citesc si dupa va mai scriu! Doar cateva postari am apucat sa vad, si ziceati ca fecioarele - mai ales de prim decan- raman mai greu gravi! Ei bine, la mine nu prea a fost asa, noi ne-am hotarat sa concepem un bebic in 2005( la 30 de ani ai mei) si s-a intamplat imediat, in februarie de nici nu am avut timp sa ne dezmeticim ca lumea.Reteta, cateva zile la Paris si gata:))
Va pup,

Alina 18+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, bine ai venit si sarcina usoara!

Cum ati petrecut pe WE??? Noi numai in casa (au venit altii la noi). In rest, facem bagajele deja pt mare. AMR = 5 zile URA!!!!.....numai de-o fi vremea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

bruxinha, multumesc mult de calculul amanuntit. N-am intrat o vreme pe forum, asa ca acum am ocazia sa-ti multumesc
De suparare ca-i "fisioara" nici n-am mai dat pe aici , am zis totusi sa mai inec amarul A fost o gluma, desigur
Toate cele bune!

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput