Fecioarele DC(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

helbi, bine ai revenit!
frumoasa vacanta ai avut si foarte plina
philip, carti...sf, aventuri
haine...clasice si sport
parfumuri....cele fresch
si acum am si eu o intrebare......in ce mod petreceti de ziua voastra?

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Filme: dragoste, aventura, comedie
Carti: dragoste, enciclopedii, calatorie, psihologice.......in general, orice carte despre care am auzit sau citit referinte imi trezeste interesul
Parfumuri: Dior me - Dior me not (Dior), Senzi (Kenzo - dar si Parfume d´éte), ........mai mult cu tenta florala.

Hmmmm Val, buna intrebare........Uite, de ex. acum 3 ani, pt ca tocmai treceam prin cea mai grea perioada a vietii mele, adica, despartirea, sora mea a organizat o petrecere surpriza si a fost, pot sa spun, cea mai draguta aniversare........

Anul asta, pt ca am fost la mama nu am facut nimic special, dar, ca revansa, am hotarit sa-mi fac un cadou de care sa-mi amintesc mereu si anume aceste 2 zile la Viena. Eu sunt innebunita dupa calatorii, si, de fiecare data cind imi voi amintit de Viena, imi voi aminti ca am vazut la 35 de ani!

Alte idei.....o cina romantica (daca ai cu cine:-)), o petrecere cu prietenii, o iesire intr-un club, un WE intr-un loc drag sau de care sa-ti amintesti cu drag........

Mergi la inceput

sarut mana pentru sugestii
nu stiu care sa fie motivul, dar in ultimii ani parca nu am mai simtit o bucurie asa mare ca vine ziua mea

Mergi la inceput

La multi ani pt cele care tocmai v-ati aniversat din 7 incoace (ca pina atunci facusem urarile anticipat) si La multi ani pt cele care mai aveti inca de serbat!!!

Mai, unde sunt vorbaretele, ca parca asa eram caracterizate printre altele, nu?

Nu povestiti cum v-ati serbat (mai ales tu Vall, ca ai cerut si sugestii) sau cum ati petrecut in concediu???

La noi incepe totul sa revina la asa -zisa normalitate dinaintea plecarii in RO. Vremea e inca frumoasa, surprinzator pt Frankfurt, dar cam rece........oricum, nu poti pleca fara umbrela si ceva haine mai groase pe tine, chit ca mori de cald.....chstie probata pe mine vineri cind vazind vremea frumoasa de dimineata am plecat cam flu-flu de.acasa, asa ca a trebuit intai sa-mi cumpar o vesta.........apoi un tricou cu mineca lunga, ca dej aera rece, iar timp sa ajung acasa nu ami aveam....si, in final, UMBRELA!!! Crea am luat-o degeaba evident, ca de unde ploua cind am intrat in magazin s-o cumpar, la iesire iesise soarele........

Am inteles ca in tara s-a racit vremea........

Mergi la inceput

helbi, se pare ca noi am ramas singurele vorbarete
sa iti spun cum am petrecut de ziua mea....sefu a avut grija sa ma munceasca de mama focului s/a gandit el ca daca tot este ziua mea cel mai bine este sa sarbatoresc prin munca....pe la ora 11 al meu prieten se intalneste cu o colega si imi trimite un buget superb de trandafiri rosi (iti dai seama ce impresionata am fost) si uite ca se face ora plecarii de la servici si tot al meu inalt ca bradul ma duce la restaurant, dupa care mergem acasa tragem un pui de somn si cand ne trezim imi da desertul si uite asa a trecut ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

bine bine val,da care era desertul?ca partea cu trandafirii m-a impresionat si pe mine
Helbi tu cum ai petrecut de ziua ta?
Eu am petecut in familie,toata ziua am fost acasa cu al meu sot si seara am fost l sora mea intr-un cerc restrans de prieteni.Cand sa vina tortul si s-au stins luminile,a inceput sa planga nepoata mea(4 ani) ca dc nu e ziua ei si uite asa.....

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

devylla, ... trandarifi,lumanari si ce urmeaza

Mergi la inceput

Devylla, cred ca eu am mai spus odata.......chiar de ziua mea am stat cu fata mea, mama si bunica. Apoi am plecat la bucuresti, dar cadoul ca sa zic asa au fost 2 zile la Viena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

aaa da helbi mi-am amintit de Viena...,uitasem.Frumos la Viena(din vederi stiu asta),asa da cadou!
Ce mai ziceti fetelor?Ca eu is in pana de idei

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Va salut din nou fetelor, dupa o prea mare perioada de timp, din pacate.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca viata trece pe langa mine mult prea repede si nu am timp sa ma bucur de ea. Am impresia ca astept sa se intample ceva extraordinar si in timpul asta uit sa mai traiesc si viata cea de toate zilele.
Na ca am vrut sa va zic ceva vesel dupa atata timp cat nu am mai intrat pe forum si cand colo am cazut iar in borcanul cu melancolie...
aveti idee astenie de toamna exista? :)

Mergi la inceput