Fecioarele DC(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

de ce atata liniste pe aici?
oare sa fie caldura de vina

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

imediat "intram" in zodia noastra si am amutit toate...oare in preajma zilei in care imbatranim ne apuca depresia ?
eu ma pregatesc de concediu, deci pana prin septembrie nu mai apar, asa ca urez de pe acum
LA MULTI ANI TUTUROR FECIOARELOR !
pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

E-he.......hop si eu....tot fecioaa 13 sept,ma bucur sa aud ca sunt asa de multe fecioare pe aici....dar ma primiti si pe mine????

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Uite-ma si pe mine...tot fecioara sunt... si, cica si mama soacra e fecioara (ce gluma bunaaaa). De-abia astept sa ne sarbatorim fetelor.
Ma puneti si pe mine in lista ? 29august 82...please
V-am pupat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bine ati venit, fecioarelor in gasca! Poate se mai insufleteste subiectul, ca suntem cam codase.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Mare dreptate aveti ca fecioarele nu sunt prea vorbarete,haideti fetele ca suntem de coada forumului.
Stiu ca fecioarele sunt foarte sufletiste,una din caractericsticile zodiei,fac apel la voi :o fetita are nevoie de noi ca sa traiasca.Va spun pe scurt povestea ei.A fost gasita la spital de o membra DC, unde mama ei,a decis ca-i cam incurca viata...si asa au ajuns doi oameni minunati (Rodica si Adi),sa se ocupe de acest copil si sa doreasca s-o infieze.Aceasta fetita are o malformatie severa la inima,si are nevoie urgenta de operatie de banding,care nu se poate face in Ro.Aceasta operatie poate fii facuta in Belgia si costa 10 000 euro.Pentru acelea dintre voi care vor sa participe la salvarea vietii acestei fetite,ma refer la cele din europa dar nu numai,am inceput actiunea 'plicul' de a strange banuti pentru operatia Bellei,un PM este suficient pentru a avea adresa mea.
Aici gasiti povestea fetitei si poze:
http://bella.netfirms.com/index.htm
Este si un subiect cu aceasta tema la discutii generale,teledon pentru Bella este intitulat.

Si ea merita sa cunosca ceea ce inseamna viata(bucurii,frumuseti)

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

hello 'fecioare' wherever you are!

Au reactionat :Motanik,Iren,Carmi,Oanagabriela(si Canada e cu noi....)....multumiri
Ni s-a mai alaturat o fata cu inima mare:Danyce Multumim .

SALVATI-O PE BELLA

TELEDON PENTRU BELLA

Apel catre cei din Europa,dar nu numai.
Fac apel la voi din dorinta de a ajuta un suflet de copil care la numai 2 luni are nevoie de o operatie de banding.Zilele fetitei se masoara in euro ,10 000 euro sunt necesari pentru salvarea Bellei.Operatia nu poate fi facuta in Romania,din motive bine stiute de fiecare dintre noi.Bella a fost acceptata la spitalul din Belgia dar operatia costa 10 000 euro.Fiecare clipa din viata Bellei inseamna 1 euro.

http://bella.netfirms.com/index.htm
aici e poza (pozele) Bellei,si detalii despre ea.

Haideti sa-i ajutam pe cei care vor sa-i ofere caldura sufleteasca,ceea ce inseamna o familie,iubire :Rodica si Adi

Acelora dintre voi carora le este mai usor sa trimita bani in plic,"felicitare",poate s-o faca pe adresa mea.
Da-ti-mi un pm si va dau adresa.

www.theinterviewwithgod.com

Dantje & Martijn
FIECARE EURO ( SI ALTA MONEDA) CONTEAZA !!!

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Dantje on 21/08/2005 16:50:39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dragele mele,
pt ca inca sunt in RO, posobil pina pe 7 sept. am sa va urez la toate care va veti aniversa in aceasta perioada La multi ani!

Pt:

alchrisu-24 aug
bruxinha-24 aug
DianaVig-25 aug
Monica-Elena-25 aug
oanadrag-25 aug
pisi ella-25 aug
T_Ioana-25 aug
bozo-26 aug
jourdash-26 aug
Symata-26 aug
adjadyn-27 aug
mami si george-27 aug
Adameasca-28 aug
Gabriela19-29 aug
georgescu oana-30 aug
puf13-31 aug
isabelele2-1 sep
a_ancutza78-2 sep
gulshar-2 sep
Andrada-3 sep
AnaStroe-4 sep
Luizax-4 sep
Veve-4 sep
ad_rianna-5 sep
deliak-5 sep
ilinkutza-6 sep
mitub-6 sep

Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si tot ce va doriti sa se implineasca! Petrecere frumoasa si sa povestiti cum a fost de ziua voastra.

Eu voi fi la mama de ziua mea, apoi plec la Bucuresti unde ma voi intalni cu citiva prieteni si vom serba intr-un restaurant.

Va pup si revin cu detalii cind ajung acasa.

PS ce-i cu voi de sunteti asa de tacute? Petreceti? Sunteti in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

La multi ani sarbatoritelor acestei zodii! Pup, mult noroc siu liniste, sanatate si bani multi!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

La multi ani fecioraselor...La multi ani Relya,si distractie placuta la chefuri.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput