aparat foto digital
Raspunsuri - Pagina 6
Pegasis spune:
In legatura cu Canon A95... imi poate spune si mie cineva daca exista optiunea ca aparatul sa fie dotat cu acumulator sau trebuie sa stau sa schimb bateriile la fiecare 80 de poze?
Multam'
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
aissa spune:
Pegasis, eu acumulatorii i-am cumparat separat.
Intr-adevar eu vroiam sa stiu cum sa fac sa il folosesc drept camera web ca de fimat stiu.
Am carte de instructiuni, am si zis, e maaaaare, dar nu am gasit nimic in ea, am citit-o ieri din scoarta in scoarta.
Am si 2 CD-uri si am instalat driverele, dar tot nu stiu ce sa fac. Ok, oricum multumesc pentru incercarile de a ma lamuri, mai intreb....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
helbi spune:
quote:
Originally posted by aissa
Pegasis, eu acumulatorii i-am cumparat separat.
Intr-adevar eu vroiam sa stiu cum sa fac sa il folosesc drept camera web ca de fimat stiu.
Am carte de instructiuni, am si zis, e maaaaare, dar nu am gasit nimic in ea, am citit-o ieri din scoarta in scoarta.
Am si 2 CD-uri si am instalat driverele, dar tot nu stiu ce sa fac. Ok, oricum multumesc pentru incercarile de a ma lamuri, mai intreb....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Scuze, n-am inteles eu ca tu asta ai vrea!
Eu folosesc acumulatori. Ma tin si peste 100 poze, apoi i-i schimb cu alii si -i pun la incarcat. Eu am 2 rinduri de acu.
marius spune:
Mi-a sosit Cannon-ul ... sfaturi utile...vad ca sunt deja cateva mai sus.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
m34 spune:
Adi: bine ca este numai cardul de vina si ca ai garantie la el; de obicei cardurile nu se prea defecteaza (sau nu ar trebui...)
Fetele care vor web cam: aparatul trebuie sa vina cu soft special de instalare pentru web cam; daca nu are, cel mai probabil nu este facut pentru asa ceva; sa nu credeti ca aparatul este mai slab din aceasta cauza, dimpotriva: aparatele mai bune sunt construite pentru poze de o calitate mai buna, nu pentru a raspunde tuturor cerintelor; eu am un aparat ceva mai scump, dar care nu merge ca web cam si nu face nici filmulete
Carmen (Pegasis): cumpara neaparat acumulatori NiMH de capacitate cat mai mare, preferabil doua seturi si un incarcator rapid (am vazut Sony - 1.8 mil, 4h sau GP 1.8 mil, 1h); cu un set de acumulatori faci mai multe poze decat cu baterii si ii incarci de 500-1000 ori !
Marius: sa stapanesti sanatos noua achizitie si sa te bucuri de el cat mai multe poze !
marius spune:
Recomandati-mi acumulatori si incarcator, tipuri fiabile si valori aprox. Cei care au Cannon PSA95 stiti cumva daca poate fim utilizat ca WEBcam? Daca da cum? De cand cu video skype m-au apucat pandaliile
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Pegasis spune:
quote:Mihai, multumesc. Unde gasesc cele de mai sus? Ai un site ceva? Sau vreo sugestie la ce magazin sa merg... Te rog... Si care e diferenta dintre cele doua variante sugerate de tine mai sus? (ca pretul vad ca e acelasi). In cit timp se incarca sau cum?
Originally posted by m34
Carmen (Pegasis): cumpara neaparat acumulatori NiMH de capacitate cat mai mare, preferabil doua seturi si un incarcator rapid (am vazut GP - 1.8 mil, 4h sau GP 1.8 mil, 1h)
Mihai
Memorie de care sa iau (adica ce marca)? Tot de la GP? Sau Canon? 512 MB ajung?
Scuzati intrebarile tampite
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
m34 spune:
Scuze, primulr charger este Sony, nu GP...
Au mi-am luat GP care incarca acumulatorii intr-o ora. Au reprezentanta la Piata Alba Iulia, de acolo am luat.
Am vazut zilele trecute Sony la BricoStore de langa Carefour Orhideea, tot pe la 1.8 mil, care incarca acumulatorii in 3-4h.
Cardurile de memorie pot fi SanDisk sau Lexar sau chiar no name. Daca ai aparat rapid, ar trebui sa cumperi un card de viteza mai mare, daca nu, nu este absolut necesar.
Marius, tocmai am scris ceva recomandari pentru charger. In principiu este bine sa iei un charger rapid (1-4h). Ar fi ok si un charger mai lent, asa-numitele "overnight charger" , dar la acestea trebuie sa fi sigur ca isi fac treaba bine. Cand am cumparat asa ceva am masurat minutios chargerul si am ales acumulatorii cei mai potriviti pentru el.
dante01 spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
...Memorie de care sa iau (adica ce marca)? Tot de la GP? Sau Canon? 512 MB ajung?
marca la memorii chiar nu conteaza cine stie ce...
ia-o pe cea care are garantia cea mai mare...
512 M ar trebui sa fie deajuns, incap multe poze la cea mai mare rezolutie si chiar si filmulete...asta daca stie chestia asta...
acumulatori ia-ti ceva mai puternic, 2100, 2300 mA/h
cu cat ai zoomul optic mai mare cu atat mai repede papa batriile cand il folosesti...
bafta!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
ralucah spune:
Mihai te rog frumos cand ai tu putin timp liber da si la fata un sfat....tre sa iau un aparat pentru firma, telul principal este sa faca poze super bune la nunti. Am deci nevoie de un aparat profi cu tot ce-i trebuie: blitz extern, obiectiv extern, poate trepied, acumulatori, charger. Bugetul .....o sa alocam cat trebuie numai profi sa fie. La ce trebuie sa fiu atenta cand cumpar si ce anume ma sfatuiesti sa iau? Multam de pe acum, Ralu
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!