Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am uitat sa va spun ca in week-end-ul ala cu canicula aia insuportabila am venit la Piatra; unde fata de Iasi mi s-a parut minunat de racoare.

am tras o fuga pana la baraj, la ponton, unde nu aveai loc sa arunci un ac...

si am mai urcat putin, eram si cu Vlad, si am facut stanga pe drumul spre Potoci; am oprit putin sa luam putin aer.
si de ce sa nu apara o dacie cu numere de Suceava, claxonand din toate puterile ei obosite; din care de ce sa nu coboare un cioban - in sensul cat se poate de peiorativ al cuvantului - care de ce sa nu se apuce sa urle la alt cioban, care se vedea in vale (de fapt nu era sigur ca e ala pe care-l cauta, da urla totusi)...
ma enervez numai cat imi aduc aminte...

nicaieri nu suntem aparate de mitocanie...

noroc ca va am pe voi, sa-mi spun of-ul!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Si eu sunt din Piatra,de fapt m-am nascut in Iasi, dar am facut schimb cu Herra
Am si eu o intrebare ,mi-am cumparat recent un apartament si vreau sa-mi pun termopane si centrala termica .Ce firme stiti in Piatra, sa fie convenabil?
nicky

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bonita

Si eu sunt din Piatra,de fapt m-am nascut in Iasi, dar am facut schimb cu Herra

eu as cam face schimb inapoi!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

NE VOTATI SI PE NOI:

http://www.tiffanyshop.ro/kids/

(VLAD MIHAI MUNTEANU)

incercam sa ne mentinem printre fruntasi, chiar daca unii voteaza fraudulos (este un subiect la Zona Zoster).
asa ca fac si eu lobby pe unde pot!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

unde e toata lumea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Va salut pe toate si va pup.
Abia acum am dat de acest subiect, pana acum am lipsit o perioada de pe forum. Intre timp am nascut o fetita care se numeste Anca si are acum 2 luni.
Vali02, sa ma mai suni eu nu mai stiu telefonul tau.
Poate punem de o intalnire cat mai este vremea buna, vorba vine, ca ploile astea m-au innebunit de cap.

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

eu nu-s in vacanta, dar recunosc, is lenesa la scris...
Herra - votat pui mic si frumos!
Bonita - si eu sunt din Iasi, dar m-a prins indragosteala pe aici si n-am mai plecat
Karmen - felicitari si sa va bucurati de fetita! de cand te pandesc pe forum, sa vad daca nu apari, ca n-am indraznit sa te caut. Acu e cam tarziu sa te sun dar maine imi fac curaj (sper sa nu nimeresc cand dorm copiii)

fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vali02
Herra - votat pui mic si frumos!

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Herra,ai un baietel superb.Sa fie sanatos si sa creasca frumos.
Karmen,sa-ti traiasca fetita.
pupici

Mergi la inceput