Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Bine ati venit la partea a treia!
Piatra Neamt, Perla Moldovei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39393" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44466&whichpage=1" target="_blank">(2)
Facem si noi o listuta?
Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
Raspunsuri
isabelele2 spune:
Buna dimineatza dragutzelor,
Bine v-am regasit si ma bucur ca ati mai postat cite ceva.
Dupa cite ati observat inca mai sunt acasa,dar de miine intr-o saptamina nu voi mai fi,si spre dezamagirea mea nici internet nu voi mai avea ca sa tin legatura cu voi.Domnul Dr. a spus insa, ca daca nu vor fi probl. cu sarcina si BBii nu se vor pregati de iesire anticipat,voi putea veni acasa in week-end-uri.
IONELA: Multi pupici lui Alex,tre' sa fie tare speriat mititelul,insa o sa treaca si asta si privind partea buna a lucrurilor,i sa intareste sistemul imunitar,in curind o sa fie un baietel sanatos si mai puternic.
Jersey3681: Eu am avut nunta acum 2 ani,tot in august.Iti pot recomnda fotograful pe care l-am avut:se numeste POpa si are atelierul pe vechiul Bd. Chimiei(in fata la hotel Ceahlau).Din pacate nu mai nr. lui de tel.dar pot sa fac rost daca esti interesata. El a filmat la noi(cu o camera super profesionala) si a facut si poze(care au iesit excelent).DEci la sfirsit ne-a inminat o caseta video cu selectii din cele mai importante momente,facuta artistic,de vizionat cu cei prietenii ,ne-a pus pe un hard tot ce-a filmat,adica partea bruta cu sonorul original,de vizionat cu familia,si un teanc de poze marime mare ptr. pus in albumul special al nuntii.Noi am fost multumiti, si domnul a fost tare serios.Cit despre ARANJAMENTELE FLORALE nu stiu daca exista in Piatra o firma specializata in domeniu,dar si noi am fost plecati vreun an si jumatate si nu mai stiu exact ce a aparut intre timp,dar ma pot interesa.Eu iti doresc CASA DE PIATRA si o nunta ca-n povesti.
CElor care plaeaca in concediu le doresc VEREME FRUMOASA SI DISTRACTIE MAXIMA, sa se distreze si ptr. cei (alde mine) care anul asta n-au sa aiba concediu.
Va pupicesc cu drag,si va rog sa nu faceti intinirea de la Piatra fara mine.
BELLA si Sandibelii (32 sapt.)
yashy spune:
Isabelele, si noi tot la Popa ne-am facut pozele si caseta de la cununii si de la botezul lui Luka. Mi-au facut chiar si un DVD ca sa-l pot vedea aici in Jp. Mi-a placut cum lucreaza.
Din pacate nici eu nu mai am nr de tel... sa ti-l pot da, Jersey3681. Bine ai venit pe DC!
obraznicatura lu' mami
diaan spune:
buna
care din voi isi facu rochie la agnes toma?
aveti idee cam cu ct timp inainte trebuie sa dau comanda?
de preturi stiti ceva?
eu nu is din piatra da s din roman(se pune)ma rog eram ca acu stau la bucuresti
mersic
isabelele2 spune:
Buna ziua din nou,
Revin cu vesti ptr. Jersey,se pare ca Dl. Popa nu mai are atelier pe Bd. Chimiei,insa am facut rost de numerele lui de telefon:
VELENTIN POPA:
fix: 0040-233-223190
mobil: 0040-745461853
Si pentru orice eventulaitate ,in caz ca el nu o sa fie disponibil la data respectiva iti mai recomand un fotograf/cameraman:
SILVIU PAVALACHE:
fix: 0040-233-216835
mobil:0040-744852841
Diaan: Ca sa -ti faci o idee intra pe www.agnestoma.ro . Eu mi-am cuparat rochie de mireasa de la Agnes acum 2 ani si m-a costat 6,5 mil lei si cu tot cu accesotrii(coronita asortata rochiei,manusi,poseta asortata si voal) m-a ajuns la vreo 9 mil.Dar nu am facut-o de comanda,am ales-o din colectia prezenta in magazin si mi s-au facut citeva retusuri.Acum nu mai am idee cit costa,dar cred ca te poti orienta pe site-ul lor.CASA DE PIATRA si tie,si nunta de vis!
Bella si Sandibelii(32 sapt.)
diaan spune:
da nu ma marit eu merg la o nunta si vreau o rochie de seara
am intrat pe site am intrebat si la la un magazin alb negru
sunt rochiile simple la 7-8 mil si rochiile care au broderie ajung si la 18 mil.
mersi
jersey3681 spune:
yashy si isabelele2 va multumesc mult pentru detalii!Ma bucur mult ca am intrat pe acest forum!
yashy spune:
Mai am cateva zile si plec spre casa... Nu stiti cum va fi vremea in Piatra in lunile urmatoare?
va pupic!
obraznicatura lu' mami
yashy spune:
Tot io...
Vreun inter city este de la Bucuresti - Piatra noaptea? Stiu ca este unu pe la 3 si ceva si inca unu pe la 5 fara...PM, asta e doar pana in Bacau... Credeti ca ar fi mai usor sa merg cu Luka noaptea?
obraznicatura lu' mami
vali02 spune:
Adina, am cautat pe site-ul cfr mersul trenurilor:
http://www.infofer.ro/default.asp
si la sosiri in gara Piatra Neamt:
http://www.infofer.ro/PlSo.asp?vbSta=1&idSta=53813&cboData=5%2F28%2F2005+10%3A42%3A53+AM&tip=0&SubmitStatii=Cauta&lng=1
dar eu nu vad alta varianta mai buna decat inter city-ul 557 Buc-Piatra. Rugati-va si voi sa nu fie o zi prea calduroasa.
Pentru cum va fi vremea, vezi la:
http://wwwa.accuweather.com/index-world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&zipcode=EUR;RO;-;PIATRA%20NEAMT; - ai acolo posibilitatea sa vezi prognoza pe urmatoarele 15 zile - se pare ca urmeaza o perioada calda, doar cu ceva nori. Pentru prognoze pe termen mai lung, vezi site-ul inmh.ro, dar sunt cam generale.
Cand veniti? Sper sa ne vedem, desi eu plec pe 1 iunie si ma intorc pe 15-20 (adica vad eu cat rezist sa stau la mare). Daca vrei sa ne intalnim, iti dau nr. meu de telefon pe pm.
Bella, nastere usoara si bebei sanatosi! Multam de urari, la anu' te vad eu si pe tine cu doi prichindei in concediu.
Ionela, ce mai faceti? Cum se simte Alex? Sanatate mititelului si rabdare multa la mamica.
Jersey, casa de piatra si o nunta cum iti visezi.
Fetelor, cu discutiile despre nunti si rochii mi-ati trezit nostalgii...noi facem 5 ani de la nunta pe 3 iunie. Si eu am avut rochie facuta la Agnes si m-am simtit ca o printesa. Taaare mi-a placut sa fiu mireasa.
fetele mele
nu m-am putut abtine...am pus o poza de la nunta:
http://client.webshots.com/user/enache2005
yashy spune:
Vali, iti multumesc tare mult!! Acum intru si ma uit pe link-urile de la tine!!
obraznicatura lu' mami