Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

mesajul de sus e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Miki,la tine se vede?ca eu nu am reusit sa vad rochita.
Sau ne tii in suspans...?

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Vio sunt cam nu ca va tin in suspans...mi-a luat cam mult sa scriu adresa...dar am reusit.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ce rochita!
Draga mea a meritat tot efortul de a te abtine de la ispite culinare!
Felicitari,ai fost superba!

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miki : supercopil, supernasa... dar mai presus de toate supermami la dans cu tati. Esti o gingasa, ce cura iti trebuie, mey????

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

hai ca in sfarsit merge si al mine net-ul.......Si fiind singura acasa(al meu e inca la servici..ma rog,asa spune) bantui pe aici.Am fost azi la dentist,sper pana miercuri cand plec la Bucuresti sa termine ..nu a fost nevoie de anestezie,deci lapticul muls de mine ramane la pastrare ptr.alta data.
Aime,nici nu intentionez momentanm sa renuntla san,vreau doar sa am o alternativa ptr.cazurile cand nu pot alapta(de ex.cand face anestezie,sa nu-i mai iasa bubite).Sau daca continua sa nu ia in greutate.Ma bucur ca Vladut e bine.
Mikimi,nu vad pozele..de ce nu?????Maria nu a avut probleme de la sucul de mar...incearca cu morcov.Piersici am luat eu cama cum 1 luna(evident din import)si in mijloc erau negre.....de atunci nu am mai luat.Dar poate gasesti si bune.Bafta cu diversificarea!Sa speram ca Alexander al tau e un mancacios.
Maine ii bag si eu Mariei oul in alimentatie.Sa vad cum ii place si de saptamana viitoare ii dau si branzica
O noapte linistita

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miki superba rochita..fara cuvinte si sa stii ca e culoarea mea preferata..jos palaria dar nu a ta, ha ha ca tie iti sta bine si cu palaria...deci a meritat sa nu mananci tort..si bebe Alexander vad ca s-a asortat si el cu rochita lui mami...sunteti super si abia asteptam sa va vedem..pupici de la noi toti

Vio daca ei vor sa petreaca fara noi atunci asta e....ramanem acasa, ha ha babalicii acasa cu ei....

Am pus si noi poze noi..albumul nr 13 si 14

Pupici si noapte buna

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cici,am vazut pozele!Mey.....ce par are!Mai ales in poza in acre e cu spatele in baie,zici ca are 2-3 ani,asa e de lung.Nu vreti sa-i dati si Mariei mele o suvita sa si-o lipeasca de chelie?????Pupici la dulcica

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Andrea sa stii ca am tuns-o pe Alexia...asa ca daca stiam iti trimiteam niste suvite, ah ha....daca te uiti la ultimele poze vezi acolo ca e cheala, ha ha ea care avea asa plete

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Viovio

quote:
Originally posted by Cecilia C

Vio nici nu ma gandeam sa nu o luam pe Bianca si pe Alexander la bordul yacht-ului lui Silviu....mama mama ce chef or sa mai traga..si poate ii rugam frumos pe astia mici sa ne dea si noua, la parinti, un coltisor acolo....sa petrecem si noi...ha ha ha

Poze

Cred ca la chieful asta vor pune pe usa o placuta de avertizare:
"Interzis persoanelor sub 1 an"...
Asa ca nici o sansa sa vedem cum se distreaza piticutii pe yaht.

POZE CU BIANCA

cred ca vroiai sa spui persoanelor peste un an

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput