Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Onitza bine ai revenit !!! Povesteste-ne cum a fost pe meleaguri straine

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Vreau sa va mai scriu si eu ca mi-era taaare dor de voi...mey, vad ca sunteti cateva mamici care nu au somn noaptea....cum e posibil??? camie imi pica ochii in gura de la 8-9, sunt rupta de oboseala...mai ales acum ca mi-am iesit din ritm, odata cu concediul de o sapt, cand paul a stat la mama si eu cu tati, ne-am destrabalat...pardon...distrat....a fost foarte frumos in Ungaria, Budapesta e o bijuterie, mi-a placut Insula Margaret, dar parca mai mult CAstelul lui Robert Sigismund, de langa Podul cu lanturi, vazut noaptea e superb...n-am apucat sa vedem decat Buda, orasul vechi, pentru ca in Budapesta n-am stat decat 2 zile, in care a plouat .
ADRIANNA, si mie mi-a fost dor de tine si de gemenashi!!!

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la vaccin a fost ok nu a scos nici un sunet, au trecut 6 ore si nu a facut nici ferbra dar este un pic marait si de atunci nu a dormit decat 15 minute
cred ca m-am speriat degeaba sper de fapt

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA, PAUL a dormit in trei reprize azi de cate doua ore, si acum doarme, asta fiind a treia repriza, dar al meu are reactiid ela vaccin incepand de a doua zi, daica i se inroseste piciorul, si parca zic ca e inflamat...offf..sper ca de data asta nu va fi asa....multa sanatate, micutului SILVIU

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, sarumanusitele de urari!
la multi ani si pentru darius, ca sa fiu prima, pentru maine;))

miche, ce faceam noi acu 6 luni?! io nascusem si muream de fericire si tu plangeai si dezesperai ca de ce nu mai nasti... ehei, povesti de luna plina!:))))))))

ce sa va povestim... multe, bre!
ieri seara am facut vaccinul, a fost super, doar febra noaptea, dar azi dimineata a fost scandal mare, urla de durere, nu putea sa miste piciorul... ca la primul vaccin, la 2 luni, ca la ala de la 4 a fost ok
in fine, situatia s-a mai rozalit mai pe seara, dar nu de tot, speram ca maine va fi bine... i-am facut totusi baita...

ai sa vedem ce ne aducem aminte
vineri: primul dintisor
luni: al doilea (fara scandal, ce mai, fara calgel, suntem barbati adevarati)
stam in fundulet binisor, de o saptamana stam si la baita in poponeata
ioachim s-a blonzit si s-a frumusit ceva de nespus:)) am o tona de poze dar si o legatuta proasta tare la internet si nu le pot sui cu nici un chip, poate cand vin la sabina in vizita...:))

in rest, sunt rupta, nu mai stiu in cate sa ma impart...

voi?:))

ps: tot tzti si am inceput si diversificarea, papam cu pohta si orice!!!:PP
pps: pe mine ma mai vedeti acuma, cat imi mai permite netul asta prost, pe la poznasi, atat mai activez... (reclama mascata!!!!:))

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

am mai citit din urma, am mai vazut ce mai faceti…
noi azi am iesit afara pentru prima oara in costumas de mariner cu maneca scurta si panatalonasi scurti

ne plimbam pe la 11-13 si apoi pe la 17 (daca se trezesc amandoi) sau mai sigur 18-20… la 21 e culcarea… apel desperat catre BUMBACEL : te caut !!! tu la ce ore te mai plimbi, soro ?

la 5 luni avea 7,2 kg si 69 cm… acum nu l-am cantarit, doar l-am masurat si are tot atata

de mancat am inceput cu mar, morcov, mandarina/portocala, supita de cartof, morcov si ceapa (e ok ?!) si cereale milupa (singurele cu lapte ! pe vremea lui ile, ii dadeam nestle din acelasi motiv)
ii mai dau si de la mine cate putin, ce mananc : smantana, de ex… e tare pofticios, mor dupa el sa-l vad cum deschide cioculetul, ca un puiut…

nu mai vrea sa stea pe spate, dar nici pozitia fundulet nu il incanta : vrea in picioare !!!
de vreo 2 luni sta singur in piciare, tinandu-se singurel cu manutele de mine… deja se ridica din abdomen f bine (l-am gasit agatat de carusel ! asa ca am dat patul cu o treapta mai jos)

mi-a cazut si din brate nu de mult, a facut un triplu axel si nu am reusit sa-l prind :P

ieri s-a uitat si dr la cutele de la picioare, asa e, sunt asimetrice rau (cam 1 cm diferenta) dar a zis ca nu are nimic, si eu cred la fel, de ex la baita, cand se impinge cu picioarele in cadita, cutele sunt perfect aliniate… daca ma uit normal, tinandu-l, insa, nu sunt :(

ne-am vazut si cu sabinuta, ile o iubeste pe sofia de nu se poate, ne mai vedem noi… cine mai vine?:)

eu va sfatuiesc mancarica sa nu o dati cu biberonul, ci cu lingurita… voi incerca la ioachim sa ma feresc cat pot de biberon… abia acum am reusit sa il scoatem lui ile (si nu chiar de tot, dar aproape ;) si nu e deloc sanatos pentru dintisori (cel mult pana la 1 an !)

btw, noi am inceput de vreo 2 luni sa ii dam si fluor lui ioachim… mai da cineva ?

eu supita i-o dau numai proaspata… ori mai papa ile (care pofteste la tot ce are ioachim : ii mananca cerealele, supa, ii ia jucariile, i le roade ea, va dati seama :))))))))) roi o arunc fara nici un regret… sunt ieftine legumele, si stiti vorba aia din popr cu « ciorba reincalzita nu mai e ce-a fost » :P

la plimbare iesim zilnic, si pe ploaie, nu avem nici o problema, ne bagam sub un acoperis la bloc, ii dau lui ile jucariile, eu scot o revista de amenajari interioare (dupa care is obsedata, ce mai) iar bebe doarme…

nici ioachimu nu mai vrea in patut, nu stiu ce e cu el, fie zi, fie seara (ca noaptea e prea obosit…) daca il pun in patul mare adoarme instantaneu, il las acolo putin si il pun apoi in patut… nu stiu de ce… oricum insist cu patutul, ca sa nu patim ca la ile (mai ce m-am desteptat la al doilea, mai !:)

ONITA, zi-mi si mie de operatia de la ochi, sau, daca ai povestit pe undeva, baga link : cat a costat, daca a durut, cum vezi acuma… spune tot !

FELIS mama, si lui MICHE asemenea, multa bafta la examene!
sunteti mame eroine, mie in locul vostru cre ca-mi exploda creierul (la propriu :))…

FELIS, am si eu o masea sparata din luna a doua de sarcina, sta acolo bine merci (ca are nervul scos) acuma o folosesc in scopuri educative (« vezi ile ce-am patit dac-am mancat bomboane !! »)

deocamdata ioachim papa in car seat, ceea ce e cu aventuri, ca nu o data mi-a tras un picior (de bucurie ca papa !) si mi-au zburat cerealele pe toti peretii…

ROSERB : orice, numai NU DANONE ! si eu i-am dat lui ile multa vreme, nu a a vut nimica, dar am auzit atatea rele (inclusiv pe DC, alergii, chestii, inclusiv ca in fabrica danone nu intra nici un pahar de lapte… !?! si ca danonino nu e natural, e cu conservanti (fructele)
btw : aveti grija la santal : din surse sigure (nu am timp acuma sa va spun) cica e din fructe stricate :(((((((((((

in orice caz, NICI UN IAURT COLORAT PANA LA 1 AN !!!

fontanela noastra e prea inchisa, asa ca ioachim primeste mai putin vigantol

gata am fugit !
pupic
pe maine !

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

IOACHIM , NICOLAS ALEXANDRU

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

paxela pt.raspuns. bine ca nu aveti probleme de la vaccin
miki iti multumesc si tie. noi nu mai iesim afara decat dupamasa, dupa 17.00 - 18.00. ieri cand am fost la pediatra, pe la 11.00 am crezut ca mor si-mi era asa de mila de ei cand i-am vazut ca erau lesinati de caldura. am intrat intr-un magazin si le-am luat fiecaruia cate 2 "chestiute" de pus pe cap sa nu-i bata soarele ca mi se parea ca ce am nu e destule. fiindca oricat ar fi de cald tot le pun pe cap de soare
gandacele aparusi!!! si ce de vesti bune (citim dintisori) aveti! si sunteti asa de voinicei, bata-va norocul!. sa fiti sanatosi

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow..a aparut gandacelulsi la multi ani pentru ioachimul cel voinic...auzi tu...deja sta in picioare...ehe...ruxi a mea abia invatza sa stea in funduletz si se oftica taare daca pica pe spate...aaa...si mai face podul de josde vreo 100 de ori pe zi...se sprijina in cap si picioare si ridica funduletzul...tare mult o mai distreaza.
la multi ani si pentru darius ce se aniverseaza la trecerea dintre nopti, sa fie sanatos si cumintel
fetelor, de la ce varsta ati inceput cu iaurtelul? ruxi are 5 luni si 10 zile pot sa-i dau si ei???? la alex am inceput muuult mai tarziu dar daca voi ziceti ca e bine sa-i dau incep si eu...
ref iaurtul milli mie personal mi s-a parut mai acriu decat danone...si alex a papat danone fara probleme...dar o sa incerc covalactul daca ziceti voi ca e mai bunutz pentru puisorii nostri...dar numai dupa ce primesc acordul vostru daca pot sa-i dau deja iaurtzel sau nu
noi suntem bine dar rasfatzate rau de tot...mancam numai cu muzica de pe telefonul lui mami...si mami nu mai poate lua mobilul cand pleaca de acasa ca altfel nu mai papa fetitza...dar asta ar fii bine numai cu muzica...insa vrea si dans...pe bune...imi cere...aaaa....eeeee....si da si ea din picioare sa dansez eu ca sa pape ea...numai asa mananca si la sfarsit mie imi vine sa...alex care ma ajuta saracutzul de el cat putea de cand a inceput ruxi sa pape mai mult adica vreo 130-150 grame de pireu de fructe sau pireu de legume cu carnitza la pranz...a cedat nervos saracul...a zis ca el oboseste sa danseze 30 de minutese uita in castronel si zice...offf...ruxi hai mai repede ca se termina dexter
in alta ordine de idei mie mi se pare ca doarme cam putin ziua...e adevarat doarme dupa fiecare masa...dar nu mai mult de 40-50 de minute....fff rar s-a intamplat sa doarma 2 ore deodata ziua...in schimb noaptea doarme f bine, se culca la 22,30 si se mai trezeste la 6,30-7 dimineatza sa pape si apoi adoarme din nou pana la 8,30-9.
dintisori nu avem dar ne curg balutzele destul de rau si musca tot ce prinde...dar nu se vede nimik la gingiutze...alex deja avea dintisori cand era de varsta ei...ii aparusera chiar 2 deodata.
nu-i asa ca sunt deja enervanta cand fac comparatie intre ruxi si alex??? pe sotzul meu deja l-am zapacitsa nu ma...pliiizzzz...
ne plimbam si noi de doua ori pe zi...de la 11.30 pana la 13,30 si apoi de la 18,30 la 20,30, inca nu am luat masa in oras ca va dati seama ce circoteca ar fiicred ca as putea sa castig si niste bani daca mi-as pune o palariutza pe josmi-ar da lumea macar de mila hi hi
maine mergem la o zi onomastica a unui baietzel de 5 ani, prieten cu alex si alex este f emotionat deja m-a zapacit...vede numai baloane, tort, bile, copilasi muuulti la un loc ...de parca nu a mai fost niciodata...dar asa sunt astia mici nerabdatori.
am luat si noi bilete la mare la sf lunii iunie, sa speram ca poate sa vina si mama cu noi ca altfelnumai distractie si relaxare nu o sa fie pentru noi.
doamne am scris asa aiurea...sper sa intelegeti ceva din ce am scris...va pup si am fugit si eu la culcarica...noapte buna si linistita...pe maine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Monica ce scump e Alex ca are asa grija de ruxy...sa-l pupi din partea noastra, asa vrem sa fie si Alexander pentru surioara lui !!!
Adriana eu nu-l scot nici la 50 grade fara palariuta sau sepcuta.Nici pe seara cand nu mai e soare ca cica cum il inveti asa il ai...am auzit de la mamici de baietei care nu i-au dat cand era mic sepcuta ca nu mai vrea cand creste un pic...asa e mamicutelor experimentate ? Monica ? luminita ?

Azi Alex a facut de 3 ori kk, el care face o data pe zi...o fi de la morcov ? a luat cred maxim 1 lingurita pana si-a dat seama de gust..inseamna ca are diaree? a cam plans asta seara la masa si dadea ca nebuniciul din picioare.

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput