Scorpiutzele - pe unde sunt ? (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

SYD raspund eu repede !
Parerea mea e ca trebuie sa te duci sa te lamuresti odata.Desi personal iti spun ca el oricum face lucruri pe care nu ar trebui sa le faca.Cum adica se duce la discoteca in fiecare seara???/E singur?!!!Si tu ce esti ,mama copilului si atat!!!si adica tu nu ai un banut de buzunar si el manaca la restaurant mai mereu.Eu zic ca trebuie sa faci ceva.
Du-te si vezi cum stau lucrurile.Nu te da de gol,poarta-te normal nu-i spune nimic desi stiu ca ti-e greu.Si iti pregatesti terenul.Nu cred ca e nevoie de peruca,ca acolo banuiesc ca nu e lumina de starda,doar e bar de noapte si oricum nu banuieste ca tu poti fi acolo.Stai intr-un colt cat sa-l urmaresti si nu te intoarce pe jos(strange bani de taxi).Asa te vei lamuri si atunci vei decide ce vai face,ori nu-ti va mai pasa de el si-ti faci viata ta ori vei fi convingatoare spunandu-i sa aschimbe foaia.Si daca nu face nimic si doar sta acolo,du-te si tu!sunt convinsa ca daca te imbraci sexi,vei face furori!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Am revenit
Din etapa schimbarilor :
-ieri mi-am cumparat un maieut dragalas portocaliu,dar imi ies tatele pe afara sau daca ma spanzur cu el de gat m-i le turteste Asa m-i se intampla cand cumpar ceva in disperarae de cauza.Eu mai intai trebuie sa ma duc fara bani sa studiez oferta si a doua zi dupa ce dorm daca ma mai gandesc la el il cumpar,daca nu nu e bun!!!
-maine ma duc de dimineata sa ma vopsesc si va trebui sa ma si decoloreze ca vreau un ton mai deschis.Tineti-mi pumnii ca eu nu am mai facut mari schimbari la par si am emotii.Dar o sa iasa bine ,nu???

Proiecte:
-m-am ingrasat 1 kg si vreau sa ma duc sa alerg!Sa se faca Iris bine sa putem iesi si cu ea!
-sa-mi cumpar haine frumoase...
-sa ma fac "pretioasa" pentru sot,adica mai greu accesibila!Aici imi va iesi mai greu!

Emma,bafta multa,stiu cum e sa faci totul de una singura mai ales pentru copilul tau.Si eu ma simt ca parca l-am facut singura.Al meu nu a spalat-o niciodata pe fisa cica e datoria mea.
Carmen,apopos de bubite si Iris a avut dar era mititica rau si acum ma amuz cand ma uit la poza pictata cu violet de gentiana.E super haioasa,mor de ea!
Monica,vad ca universul tau sunt numai copii,povestesti mereu de ei,imi faci impresia ca viata ta insemna doar asta:familie si grija fata de ei.Dar tu???
Va pup,

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Iri m-am razgandit,nu ma cobor la mintea lui. L-am intrebat dk e multumit de viata lui,ca pierde noptile si ajunge tarziu la serviciu. a spus ca e treaba lui,serviciul merge foarte bine,cum se face ca acum cand ii merge bine ma interesez ce face.Oricum intre noi nu merge si as face bine sa nu-l mai bat la cap. Deci imi fac o idee ca isi vede de viata lui,ca iese cu altcineva,aici vine doar sa se schimbe.
N-am putut sa tac,asa e cand sunt sentimente. I-am spus ca intr-o zi o sa merg si eu in discoteca unde merge de obicei,sa-mi gasesc un barbat sa ma distrez si e treaba mea.

De fapt asta asteptam dk ma gandesc bine,ori sa faca el primul pas,ori sa-l prind in flagrant delict.Mai bine asa .Nevestei i-a facut la fel si eu eram "cealalta".Si nu-i calma ca mine,i-a facut scandal si dupa cinci ani cauta motiv de bataie si-i face viata cosmar.De-asta spunea ca mai bine plec in Ro, ca are deja una pe cap.dar de ce sa fiu eu cea care pleaca,si pe ea putea s-o suteze de mult.Numai ca asa sunt prostuta si as pleca numai sa nu ma cert.

Nu,nu e normal ce face,are mai mult de o luna de cand nu intra,se imbata mereu si zice ca o duce bine in plus.Ce om cu femeie acasa s-ar duce la disco singur Sau cu "prietenii",restaurante,treburi.Ma mir ca nu si-a facut planuri de vacanta,ca voia sa plece la defileul de moda de la Roma.Pai pe mine trebuia sa ma intrebe mai intai,ca sunt femeie si m-ar interesa hainele nu manechinele.

Faca ce-o vrea..eu sa-mi gasesc ocupatie sa nu ma gandesc prea mult

Mergi la inceput

Draga de tine Syd,zau ca suferi prea mult!
Lasa-l mai in pace,dar definitiv.Gandeste si actioneaza ca si cum ai stii ca are pe alta(caci semne vezi bine ca sunt),gandeste-te doar la tine si la fata.Fa cum e mai bine pentru voi!Profita de el cat poti si incerca sa evadezi printr-un job.Nu te lasa,sunt convinsa ca acolo sunt mult mai multi prosti ca aici si tu esti o fata inteligenta,doar ca nu vrei sa vezi mai departe de fereastra casei tale.Si faptul ca nu vrea sa te ia de nevasta e un semn rau,la o adica nu se mai complica cu divortul!
Si vorba ta ce om cu o relatie serioasa ar face ce face el:niciunul !
Schimba-te iesi,esti tu cu tine,nu te poate ajuta nimeni decat tu.Nu mai trai in umbra lui,viata nu te asteapta !Fa ceva,iesi si va veni si printul pe care il astepti!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Sa stii ca nu sufar prea mult,de fiecare data am suferit cate putin,mi-a mai trecut.As fi prea proasta sa mai cred ca spune

Incepusem cu jigniri,imi spune ca atata timp cat el plateste chiria ,n-am voie sa ies ,sa-mi caut pe altul. Daca am asa ceva in cap,usa e deschisa..

Acum nu-i mai scriu,ca la nervi spunem verzi si uscate.Nici nu-l mai deranjez.Adica devine invizibil.Pacat ca si maica-sa se ingrijoreaza pt el.

Bafta sa-ti iasa culoareaPoti sa faci si cateva reflexe. nu mai pot trimite acum poze ,iti aratam ce-am facut din negru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
syd, ocupa-te de tine, Giulia, dieta si un serviciu, fa-l sa se simta invizibil si sa vezi cum va umbla dupa tine, mai incolo. Sotia nu este numai mama si nevasta, mai inainte de toate este femeie. Sa se poarte ca atare cu tine ! Nu sunteti casatoriti, oricand il poti parasi(daca vei avea din ce sa te intreti,bine-nteles!) ! Ce ma enerveaza barbatii astia, care cred ca femeia a fost facuta sa faca ei ce vor cu ea.
Ema, daca eram in acelasi oras, mergeam cu tine la vernisaj ! Sper ca rezultatul la interviu este super bun !
anda141, ai reusit cu intarcatul ? Este mai greu pt. noi, mamicile, decat pt. , pana la urma, ai sa vezi !
Si eu, ca Monica, nu tin supararea, las de la mine. Chiar daca pe moment ma burzulesc, ma linistesc imediat, caci nu rezolv nimic stand suparata.
Iri, faine proiecte ! Bafta, sa le poti realiza !
Eu cand caut sa-mi cumpar ceva, greu ma hotarasc...iar cand ma hotarasc intr-un final, nu mai gasesc.
Elena, tot ocupata tare cu munca ?
Imi era dor de voi, ma bucur ca am apucat sa va mai citesc si sa va mai scriu cateva randuri !
O zi frumoasa, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Mi-a telefonat pana la urma sa ma intrebe cand am de gand sa-l las in pace cu prostiile mele.Ca sunt copilarii si ca fac figuri.Incerca totusi sa ma aduca pe linia de plutire. Sa-si asigure spatele zic eu,ca le vrea pe toate : si femeie acasa si amanta -n oras.
Devine un joc ridicol,trebuie sa ma desprind,sa nu ma mai gandesc. Ma tin de dieta,Nina, o sa vada ca pot sa fiu si slaba Si nu mai spun nimic.trebuie sa-mi tin gura asta..

pupici.iesim la soare.e foarte cald

Mergi la inceput

E foarte cald afara,nici nu poti sa stai. Am facut un tur si ne-am deshidratat.

Avem pepene rosu si galben,mmmm ce bunatate.Va fac pofte?

Ma duc pe balcon sa ma bronzez in maieutz.

Ultima replica pe ziua de azi,atata timp cat sunt sub acoperisul lui,fac ce vrea el .A inceput sa-mi placa sa scot limba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mai,syd,mi-e si jena sa spun ca am probleme in comparatie cu tine.adopt parerea lui iri.dar stii ce-mi place la tine?esti de-un optimism ingrozitor!!!!bravo!!!!
carmen,oamenii mi-i apropii destul de usor,dar ma dezamagesc tare repede.asa ca.....
nina,mersi pentru sustinere.conteaza si intentia.o sa vad cum ma descurc.e rau ca pe 1 iunie deja incep lucru la firma de automobile si s-ar putea sa am program pana la 18.serbarea e la 17,vernisajul la 18,asa ca mi-e ca fac impresie proasta dc plec mai devreme.in plus nu prea i-am gasit dariei lucruri negre pt rolul de furnicuta.am tot luat lucruri,dar cam fara rost.m-am certat si cu sotul.el are dreptate,caci am cam facut gaura in buget,fara rost,dar nu suport deloc bine sentimentul de vinovatie.
iri,el e mai mult plecat asa ca,tb sa fiu si mama,si tata.ma enerveaza caci are impresia ca eu cheltui toti banii.intr-un fel are dreptate,dar dc eu ma ocup de tot???????sa plateasca el facturi,sa se gandeasca cu se duce asta mica la serbare....offfffff,ma enerveaza rau de tot.
va pup pe toate!!!ma duc sa fac curatenie.

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele, dor mi-a fost de voi, dar inca o zi de asta si plec in lume. E greu cu 2 servicii, asta e drept si nici recompensa nu e mare, dar ratele la banca nu ma asteapta si copilul are nevoie (eu am uitat de mine, nu stiu daca vreau ceva)
Syd, ma termini cu povestea asta, si asa am un cui mare de tot pe barbati, acum ai pus capac cred ca imi vine sa ii distrug. Oricum mi se pare super shmeker dumnealui, vorba ta, isi asigura confortul acasa, iar in oras face la fel: ce vrea. Profita de faptul ca tu esti oarecum dependenta de el acolo... insa nu ii va pica bine nici cand vei pleca! Ai sa vezi, oricum iti doresc sa iti gasesti repede ceva, orice, munca, chiar si un barbat, altul mai bun, desigur... E greu ca esti singura acolo, asa ca solutii drastice nu ai cum sa aplici in acest moment. Oricum, sunt in asentimentul lui Iri, si ai grija de tine, pana una alta. Partea buna e cea pe care o sustii tu: ca suferi, dar nu mult, asta e cel mai bine. Iar daca scosul limbii te mai ajuta sa te descarci... fa-i asa, ca si eu fac uneori, fara sa ma vada, si simt ca incep sa inving! Oricum se pare ca relatia voastra e compromisa, si chiar daca si-ar reveni, nu cred ca ii vei uita iesirile. Insa tu stii mai bine ce e acolo in sufletul tau si in casa ta... Tin pumnii, sa iti fie bine si sa fii linistita, ca nici asa nu e viata...
Iri, spor la cumparaturi, as vrea sa fiu cu tine sa vad ce iti iei. Eu am cam uitat cum e sa iti innoiesti garderoba, insa ma bucur ca sunt sanatoasa, cre dca devine laitmotiv, dar asa ma incurajez, ca sufar cand nu am destui bani sa fac ce vreau!
Ema, idem si la fel, adica eu fac cumparaturile, eu iau ciocanele in cap ca se duc banii! Greu asa, as vrea sa fiu cu tine atunci, cheama si tu pe cineva, totusi nu te du singurica!
Nina, ce se aude din cuibusorul vostru?... ma bucur sa citesc de cineva ca este bine, in relatia cu barbatul ma refer (ca de probleme nimeni nu scapa)
Monica... vorba Irinei, copii, casa... uneori cred ca ai nevoie si tu de un respiro... incearca sa il iei, mai ales ca o ai pe mama ta alaturi!
Carmen, au trecut patru saptamani de la reintoarcerea lui... daca faci bilantul ce iese: e mai bine sau nu? Bine ca te ajuta, e super bine asta, as vrea sa il dau de model "cuiva" dar nu indraznesc, ca poate se aliaza impotriva noastra! Sau il invata pe al tau cum se poate trai fara sa faci mare lucru, in afara de serviciu... ca doar de aia ai sclav in casa (pardon, s-a insurat, cum le incurc mereu pe toate)!
va pup, fug si eu sa fac o baie, sa ma odihnesc, maine si sper ca sambata voi fi libera! Si duminica...
numai bine, Elena

PS Syd, sa nu uiti... poate ca lipsesc de pe DC (motivat), dar ma gandesc la tine, vezi ca iar suntem langa tine!

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput