Copilasi de iunie-iulie 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by bibi

am rezolvat si cu . E moldovean de peste Prut si-l cheama Oleg. M-am distrat copios discutand cu el la telefon. A spus ca vine de la ora 17.45 ca sa aibe timp sa se schimbe si sa-i intampine frumos pe copilasi la usa urandu-le :"bine ati venit!". Are bat, farfurie, muzicuta si fluier, da` io i-am zis ca daca-l imita pe Roman de la Zdob si Zdub ( ca accentu-l are) nu-l mai las sa plece acasa. I-am zis ca prestatia lui ar fi cam de o ora - o ora si jumatate (dar dupa cum l-am mirosit e liber de contract si putem sa abuzam de el daca vrem). Onorariul solicitat a fost de 1 milion de lei cu care eu, fara sa va intreb pe voi,am fost de acord. Ma gandeam ca punem cate 100.000 lei de caciula si la banii astia, after hours, trece si la un streptease pentru tinerele mamici, ma rog, .... "care (mai) este"

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

stiam eu ca pot sa ma bazez pe tine....

hai cine se indura sa deschida partea 54?..ca mie mi-e o lene de ma doare.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50305" target="_blank">partea 54.

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Romana, pai tocmai, ca mananc prea multe dulciuri, dupa care plang daca mauit in oglinda .

Azi am fost de dimineata singura cu Stefan. Ce viata! Ati avut dreptate sa ma sfatuiti sa o mai trimit pe Maria la plimbare . Culmea e ca azi Stefan a plans mult mai putin. Probabnil totul tine de starea mea.

Marox, multumesc. Acum imi dau seama ca Julia a "implinit" 2 luni! Ce domnisorica!

Maria a inceput sa vorbeasca cu Stefan. Pan aacum se uita si se stramba la el si vorbea despre el. Ieri l-a intrebat: "ce faci, bebe?" si i-a tot spus f. duios : "mai Sheshanule, mai".

Nu ii sta gura o clipa, ne-a zapacit cu intrebarile. Le are pe toate in repertoriu, exceptand "de ce-ul", dar nu ma plang . Ce, unde, cine, a cui, care.... Ea intreaba, ea raspunde, ea se contazice , ceva de genul: "ce se-aude?" " Masina mae sticata", "nu ,nu sticata, e veche"

I-a spus lui Doru (dupa ce m-a auzit pe mine plangandu-ma de stilul lui de condus: "tati, cumpaa alta masina! Nu stii sa o conduci pe asta!" . Pe langa faptul ca e stelista , mai are o pasiune: masinile. Stie cum se numesc masinile cunoscutilor nostri.

Am schimbat masina si tot intreba de masina albasta "skoda octajia". I-am zis ca nu mai e a noastra, asa ca a urmat: "masina albasta nu mai conduce tati. A condus. Acum conduce nenea"

Ne-a vazut, in sfarsit, pediatra. Mi i-a laudat pe amandoi. Maria e mare si desteapta, ca un copil de 3 ani, dar ar trebui sa faca sport. Problema noastra din totdeauna: e mormoloaca. MI-a zis sa dea din pedale la tricicleta. Dar cum sa o conving? Impinsa e mai simplu!

Inca o "problema". Stefan are hidrocel. Am inteles ca e o problema frecventa si ca se retrage, de obicei, pana la 1 an, dar eu nu am auzit nici o mamica de baietel sa se fi confruntat cu asa ceva. Incurajati-ma, va rog!

Aveti grija cu clovnul ala! Se pare ca Bibi era dispusa sa accepte orice onorariu i-ar fi solicitat !

Am scris pt. doua saptamani!

Va pup!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani SELINA! Sa ne traiesti si sa fii sanatoasa! Petrecere frumoasa!!!!!

Bibi: cred ca il stiu pe moldoveanul de care spui. Daca o fi acelasi l-am vazut in Cismigiu acum vreo luna. Dadea spectacol acolo.
Eu inca nu stiu ce aduc, dar ma mai gandesc pana sambata. Nici jucaria nu i-am cumparat-o.
V-am scris ieri ca suntem la capitolul olita. Azi dimineata eram afara, cu pampers si l-am vazut la un moment dat ca se tine de scutec, in partea din fata si maraie. Nu stiam ce are, m-am uitat sa vad daca are ceva , dar el , saracutul, vroia sa faca pipi , dar nu acolo, ci in aer liber. I-am inlaturat putin pampersul si a facut copilul pisu. Ieri seara umbla cu putica scoasa din chilotei si a venit la mine in bucatarie ca sa il pun la olita. Si nici la somnul de pranz nu prea face in scutec.

Magda si Alex(1 anisor si 10 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

gata..gata..nu mai primim pe nimeni aici..
Kehleyr a deschis partea 54...si a anuntat.
Declar partea 53 inchisa. Punct

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput