Carte de impresii pentru nunta (guestbook)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ai idee cat costa un guestbook in Germania ? Mama mea o sa plece in septembrie si vreau sa-mi aduca si mie.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Daca ash merge la o nunta shi ar fi un guestbook, cu sigurantza n-ash scrie nika... Dar ar scrie iubi...ca el se stie la abureli Dar mie chiar mi-ar place la nunta... Am decis sa folosim un logo...la majoritatea lucrurilor... mi-ar place tare mult sa gasim undeva un guestbook care poate fi personalizat cu logo-ul respectiv. Cat despre cei fara inspiratzie...ca mine...nu-i obligatoriu sa scrie. Eu cred ca vor fi totushi destui care... daca stiu la ce foloseshte....vor scrie in el.

O amintire frumoasa...categoric

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Ajutati-ma un pic. Graficienii nostrii au conceput ceva dragut, si acum ma strang de gat cu furnizorii pentru a realiza un astfel de album. Insa, pentru ca eu unu nu am vazut asa ceva pe piata, habar nu am care ar fi pretul pana la care ar trebui sa ne ridicam, si in consecinta nici nu stiu cat de mult sa il incarcam cu divesre elemente (fundite, baghete, floricele, etc.). Voi cat de mult ati fi dispuse sa dati pe un astfel de album, si fara sa va doara la buzunar? Cum ati vrea sa arate? Pagina galben pai vi se pare potrivita? Of! Nu e bine sa fii primul! Haide sa va dau si o idee, la ce am ajuns pana acum. Pentru un format A4 cu multe pagini pretul nu sare de 10 USD. Cum vi se pare? Va rog mult sa ne ajutati, promitem sa ajutam si noi cat mai multe miresici in continuare.

Mergi la inceput

10$ mie nu mi se pare mult....daca arata dragutz....asemanator cu ce am vazut pe site-urile americane... Daca arata ca shi o agenda...cum am ami vazut pe site-urile romanesti...nu pot sa zic ca-i scump...dar eu n-ash cumpara

Nunta noastra
Logo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Asa a aratat guestbook-ul meu:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/detail?.dir=1674&.dnm=4410.jpg&.src=ph
Eu m-am dus la fiecare masa, explicam invitatilor ce este guestbook-ul si ii rugam sa scrie cite un gind pt proaspata familie daca vor, iar dupa ce scriau cineva de la masa venea si mi-l aducea iar eu il duceam la alta masa.Maxim un minut dureaza sa explici, dar si cind citesti.E super. Eu zic sa incercati sa folositi.Am vazut si in metro, supermarketuri, librarii caiete cartonate cu foi veline de diferite dimensiuni si pe care le puteti inveli cum vreti voi, cu ce material doriti.Trandafiri am vazut in comert de tot felul.Uitindu-ma la al meu mi-am dat seama ca il puteam face si eu si chiar mai frumos poate.Imaginatie multa si spor viitoarelor miresici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

10 $ ar fi ok ... Arata-ne ce au conceput "graficienii vostri" si iti spunem noi cum e, iti mai dam si idei...
ce zici?
Dar mai repede, ca ne trec nuntile

DIANE

Mergi la inceput

Lorym, imi place tare mult guestbook-ul tau... De unde l-ai luat shi cat a costat?

Nunta noastra
Logo

Mergi la inceput