Poeziile Alexandrei

Poeziile Alexandrei | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Visele

Am capul in nori
Mi se pare,
De seara pana-n zori
Visez la o culoare.

Masina

Ce imi pasa ce e masina
Nu imi pasa ce e masina
Imi pasa, cand merg pe strada
Masina sa ma vada.

Mama

Cand s-adorm in sfarsit
Obosita de joc
Mama iute pentru mine
Pregateste loc
Somn usor, puisor
Canta mama mea,
Cine-n lumea asta mare
Mai este ca ea?

Parerea mea

Ieri la masa
Eram burtoasa.
Si la joc
Jucam pe loc.

Bilet: Draga mama!

Imi iau ursuletul preferat,
Si ma duc in pat
Visand minunat

Despre Fecioara Maria: Mama imbratiseaza Fiul

Mama imbratiseaza Fiul, cu mainile ei duioase, si se roaga pentru mine. Vine sfantul Duh de sus pe un cantec de vioara.

Asta e toata "productia" mai putin una "iarna" care s-a pierdut prin casa. Acum si-a facut un carnetel.

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai Dana, ai o adevarata poeta.Si e si dulcica foc.Ai grija sa-i dezvolti in continuare talentul, ca nici nu stii ce ii rezerva viitorul.

Pupicei la fetite istete si la mamici cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Vai, Dana ce talent ai in casa ! Ce varsta are? Eu niciodata n-am stat bine la capitolul muza si mai mult de 2 versuri n-am reusit sa compun. Admir lumea care reuseste sa-si expuna gandurile in asa mod!!!
si multi si dom'soarei!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Are 8 ani si nu stiu de unde are talentul asta, nici noi nu am avut nici unul inclinatii spre asa ceva, dimpotriva, am preferat mereu stiintele exacte.
Sunt cateva luni de cand a inceput sa scrie cate o poezioara, inainte de asta, de cand a invatat sa scrie, imi tot scria biletele dragastoase insotite de desene, decupaturi, lipituri...
E plin de tandrete si de iubire copilul asta si nu-si ascunde sentimentele (ca noi, astia mari).

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Ce dulce e!!! E sincera si deschisa. Sa-ti traiasca!!!
Abia astept si eu sa-mi creasca puiu si sa-l aud vorbind ceva mai mult decat kaka, coco, mama etc.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sunt dragute foc poezioarele. Ai o fetita sensibila si desteapta Dana. Imi doresc din tot sufletul sa fie atat de deschis si David cand v-a creste.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Mi-au placut foarte mult poezioarele !!
Neaparat sa o incurajezi sa continue pentru ca are talent micutza si sensibila ta poetesa !

Cu drag,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ai o fetita deosebita! E frumoasa foc (am vazut-o pe pagina ta) si e un suflet sensibil. Am citit si celalalt subiect ,ala cu computer-ul si mi-a venit sa pling. E o scumpa, draga de ea!Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Felicitari pentru asa copil reusit,Dana!Si frumusica foc si sensibila si talentata.Si eu am cetit subiectu' despre computador si m-a impresionat.Sa-ti traiasca micuta poetesa!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Va multumesc pentru aprecieri. Voi stiti cat conteaza pentru un parinte sa fie mandru de copilul lui. Cred ca e pentru prima data cand sunt mandra de realizarile ei, ca de ea am mai fost dar nu era meritul ei, ma refer la felul cum arata si, mai ales, cum arata cand era mai mica, era o placere sa ies cu ea la plimbare, multa lume ne oprea pe strada sau in parc si o lauda.
Acum sunt bucuroasa cand o vad atat de matura, imi este o adevarata prietena, discutam despre lucruri serioase, pot sa-i impartasesc din gandurile mele, ma asculta si intelege iar eu nu-mi revin din surprindere, cand a devenit asa inteleapta? parca de cand sunt gravida? Sa fie si meritul meu? Am fost destul de aspra cu educatia, si am tratat-o ca pe un om mare dar imi recunosc o greseala sau un defect: am tendinta de a-i impune ce sa faca fara sa-i cer parerea si, uneori, fara sa-i dau explicatii din lipsa de rabdare..
O sa va mai scriu ce discutii filozofice avem noi amandoua si ce intrebari grele imi pune despre viata, o preocupa lucruri care pe mine nici in adolescenta nu ma preocupau

Mergi la inceput