casatorii mixte

casatorii mixte | Autor: adina moise

Link direct la acest mesaj

in luna noiembrie ma voi casatori,in romania,cu un cetatean grec. stiti cumva ce acte trebuie sa aduca el pt a putea scoate actele aici??sunt sigura ca nu sunt singura in aceasta situatie,de aceea va rog frumos sa-mi raspundeti..........eu sunt si insarcinata....in decembrie voi avea si eu un bebe...! va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna ziua,
Cel mai bine si m ai bine mergi la primaria orasului unde tevei casatori si cere lista cu actele necesare sa te casatoresti cu un cetatean starin...din cate imi amintesc eu la noi sa cerut asa:
- pasaport, certificat de nastere, cerere de divort tradusa si legalizata in ro (daca e cazul), aprobare de la mabasada US din bucuresti - astea erau pt el
- certificat de nastere, carte de identitate, analizele care trebuiesc facute de amndoi inainte de casatorie, veti primi de la primarie o foaie care trebuie completata de medic, adeverinat de divort (daca e cazul).

Dar totusi cel mai bine si mai bine, mergi la primarie dupa cum am zis si cere toate necesare, te vor ajuta.. AVANTAJ nu trebuie sa astept, find el cetatean strain casatoria poate avea loc si ziua urmatoare, daca faceti rost de acte, si analize...
Bafta, casa de piatra, si sarcina ushoara

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput