greturi, pe cand?

greturi, pe cand? | Autor: monicar

Link direct la acest mesaj

La voi cand au aparut greturile? Eu ma simt de parca nu as avea nimic.
Mai am o zi si intru in saptamana 7 de sarcina.

Pupici,
Monica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

Eu una nu am avut greturi . Iti doresc o sarcina usoara si un bebel frumos si sanatos.
Annie si Bebelita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Monica, eu deja ma simt rau. Azi am intrat in 6 saptamani si am greturi, simt ca sunt amortita, in pat nu im gasesc locul,uffffff............am crezut ca a 2-a sarcina e mai usoara, dar se pare ca m-am inselat
Problema e ca mi-a scazut si apetitul........pana acum 2 zile manacam de rupeam si aseara mi-am desfacut 2 iaurturi( de capsuni si de cirese) si nu le-am putut manca

Iti doresc sarcina usoara si bebelus sanatos si mancacios

_

Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna Monica,

La mine au inceput greturile prin sapt.8 si m-au tinut
cam pana la sfr.saptamanii a 15-a.
Dar...sunt si sarcini fara greturi.

Sa auzim numai de bine

Samurai-lady si bb Ken.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna Monica! Ce probleme iti pui! Nu e neaparat sa ai greturi, poti sa treci peste primele luni fara sa simti absolut nimic altceva decat o tensiune in sani. Eu la prima sarcina am aflat ca sunt gravida abia la 2 luni ( aveam ciclul neregulat) Nu am avut nici un simptom. Acum, la a doua am avut greturi cam de la o luna, dar nu puternice, nu am vomat niciodata. Roaga-te sa nu ai si bucura-te de o sarcina fara neplaceri! Sanatate, Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna ! la fel iti spun si eu nu trebuie sa ai neaparat greturi . Eu acum sunt in 17 saptamani si nu am avut absolut nimic .Asa ca nu-ti mai fa probleme .
Numai bine iti doresc!!!

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Imi venea rau numai cand trecea cineva pe langa mine cu parfum fff dulce sau fffff puternic, insa n-am ajuns pana la voma. In rest - sarcina ideala.

Sarcina usoara si sanatos!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea spune:

La mine au aparut destul de tarziu, pe la 10-11 saptamani. Eram foarte sigura ca am scapat si cand ma laudam mai tare ca nu am greturi m-au "lovit" si au tinut cam pana pe la 15. Seara erau cel mai greu, atunci erau mai puternice. Am slabit trei kg in perioada aceea pentru ca nu puteam manca mai nimic si vomam aproape zilnic. Dar au trecut.
Daca vor aparea si la tine, sa stii ca in cazul meu deveneau mai suportabile daca manancam biscuiti dimineata.
Sarcina cat mai usoara!
Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Nici eu nu am avut greturi. Doar anumite mirosuri nu le suportam (detergent, parfum, mincare gatita). Simteam nevoia sa maninc numai acru si asa am trait doar cu iaurt si cu citrice in primele doua luni.

Am, insa, o prietena care, si la prima sarcina si acum la cea de-a doua, are greturi si vomita de 4-5 ori pe zi (chiar si in timpul noptii). Simptomele astea au tinut-o pina spre finalul sarcinii, iar medicul i-a spus ca oricite sarcini ar avea, organismul ei va reactiona la fel ca si pina acum.

Considera-te fericita ca te simti excelent. Asa iti doresc sa fie tot timpul sarcinii si sa ai un sanatos.

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Fericitelor!!!
Mie cand nu mi-a mai venit eram deja hotarata sa imi fac analize ca oi avea ceva pe la ficat de mi-e asa rau! Cu alte cuvinte mi-a fost greata din saptamana 3! Dar cum am implinit 12 saptamani am scapat.

Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Dragutele...
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Asa sper si eu sa nu am nimic si m-ar bucura tare sa am o sarcina pe care sa nici nu o simt.

Dar uite ca exact cand ma bucuram eu mai tare... azi dimineata mi-a fost rau in metrou. Desi am plecat cu 30 min mai devreme, inghesuiala in metrou era ca la ora de varf... Nici vorba de stat pe scaun... si o caldura... Acum in Tokyo sunt in jur de 10 grade, dar idiotii astia de la metrou continua sa dea caldura ca iarna. Am scos eu tot ce puteam scoate de pe mine, am deschis si un geam de se uitau japonezii la mine urat... Bineinteles cei care nu dormeau. Aici este obiceiul ca atunci cand ai prins scaunul... sa inchizi ochii si pana la destinatie nu auzi si nu vezi nimic. Ma cam treceau caldurile, dar imi era destul de jena sa ridic masculul din fata mea de pe scaun; asa ca nu mi-a ramas decat sa ma atarn frumos de o bara. Am rezistat eu asa cam vreo 15 min, gandindu-ma mereu ca mai e putin. La un moment dat am simtit ca ma scurg si in secunda urmatoare sau il ridic pe ala de pe scaun, sau pic. Mi s-a mai intamplat sa pic in metrou de caldura, dar atunci macar nu eram insarcinata. Asa ca, cu toata urma de jena, am spus un frumos "sumimasen", l-am batut pe umar pe respectabilul din fata mea care dormea adanc si l-am facut sa inteleaga ca mi-e rau. Apoi m-am scurs pe scaun si mi-am scos punga pregatita din timp. Din fericire nu am avut nevoie de ea.

Am pus toate astea pe seama unei hipotensiuni. Eu de obicei am cam 90 cu 45, ceea ce mi s-a spus ca e fff mica.

Sper sa nu-mi mai fie rau de acum. Va multumesc pentru incurajari si sa ne auzim cu bine.

Monica

Mergi la inceput