Banii la comun...sau nu?

Banii la comun...sau nu? | Autor: luluca

Link direct la acest mesaj

Fetelor poate reusiti sa imi dati si mie niste sfaturi. Stau cu viitorul meu sot de vreo 3 ani impreuna (si cand eram in facultate si acum dupa ce am terminat-o) si avem certuri legate de bani. El are ideea fixa ca pana la nunta fiecare cu banii lui...( nunta fiind in august anul viitor). Insa eu gandesc altfel. Cheltuielile sunt cam la fel din ambele parti. Parca suntem doi straini... ne imprumutam unul la altul si apoi vine restituirea banilor la data stabilita. In rest in viata noastra totul e super... Asta e singura problema care cel putin mie imi da batai de cap. Spuneti-mi si mie ce pot sa fac.. ca pana acum cu cearta nu am reusit nimik

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Noi suntem cu banii la comun, cred ca asa este normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

daca locuiti impreuna mi se pare normal sa aveti banii la comun, daca nu locuiti impreuna se poate si separat..

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Cuuumm??? draga mea, e cazul sa clarifici chestia asta! daca stai de trei ani cu el si va imprumutati de bani unul de la altul, e clar ca e ceva cu el, si mai tarziu ai sa ai probleme
mi se pare inacceptabil sa iti faca asa, eu eram prietena cu actualul meu sotz, si nu locuiam impreuna, insa banii mai erau banii li si invers. Iar acum, nici nu se pune problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

nu as accepta asa ceva!Una este sa mai lasi in portofel de-o bere catva banutzi si restul la comun si alta este auzi...sa va imprumutati...hm...rezolva chestiia asta pana nu e prea tarziu...

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetheart spune:

Nu mi se pare corect ceea ce se intampla intre voi.Tu spui ca el va fii viitorul sot?Atunci,explica-i ca intr-o relatie de iubire este ANORMAL sa procedati in felul acesta.Spune-mi totul platiti juma-juma?Ce inseamna ca pana la casatorie fiecare cu banii lui?El asteapta minunea de hartie?pt el asta e important?Sau relatia voastra de 3ANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

subscriu la ce zic fetele, banii trebuie pusi la comun...Eu din clipa in care am locuit impreuna cu fostul am pus banii la comun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu cred ca nu vei reusi nimic nici cu cearta si nici altfel daca el are ideea asta fixa. O avea o problema legata de orgoliu, eu stiu... Asteapta pana la nunta si gata daca in rest relatia merge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

La comun,bineinteles!Eu detest barbatii care tin banii si asteapta ca femeia sa-i ceara tot timpul,mi se pare umilitor!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai noi din prima luna in care ne-am cunoscut ne-am mutat impreuna ar fi fost culmea sa stam fiecare cu banii lui..normal ca toata lumea cu banii la comun
si cum faceti platiti unul intr-o luna si celalalt in luna urmatoare utilitatile???nu e normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu m-am mutat cu sotul meu(atunci viitorul sot) dupa 2 saptamani dupa ce ne-am cunoscut, si in prima mi-a spus ca de toate cheltuielile va avea el grija, si cu banii mei sa-mi iau ce am nevoie eu. De atunci au trecut mai mult de 2,5 ani si tot pe aceeasi criterii mergem.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput