plimbarea iarna
Raspunsuri - Pagina 2
crissandrada spune:
Fetita mea are 5 luni si am iesit cu ea afara de la cateva zile pe aproape orice vreme (doar cand bate vantul sau ploua stam in casa sau iesim cu masina). Nu a racit niciodata si ii place foarte mult afara.
Cand a nins foarte tare am mers si cu saniuta.
Cand e foarte frig iesim mai putin , dar iesim.
La noi in Romania , cel putin in Piatra Neamt de unde sunt eu, mamicile nu prea ies cu copii afara iarna. Cand ies cu Andrada afara sunt unicat si mi se pare ca lumea se uita ciudat la mine, probabil ma cred nebuna. Dar copilului ii merge bine si nu imi mai fac probleme.
danielac spune:
Diana face 1 an si 4 luni pe 24 feb. si am iesit afara mereu indiferent de temperatura, vant si ploaie sa nu fie, nici ceata ca in rest de aia sunt haine groase. nici ea nu s-a imbolnavit prea des.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
coryna spune:
Dragos are 1 an si 5 luni si a iesit afara aproape in fiecare zi in care nu a plouat, nu a batut vintul, nu a fost ceata, viscol sau caldura excesiva de la miezul zilei. L-am scos pe ger in port-bebe lipit de mine, iar vara i-l scoteam dimineata si seara, dupa ora 7. Poate din cauza asta acum nu se culca mai devreme de ora 22. Eu zic ca trebuie scosi copiii la plimbare chiar daca e ger.
lilic spune:
Multumesc pentru raspuns.O sa iesim si noi mai des afara.Partea proasta e ca noi locuim in Constanta si aici mai tot timpul bate vantul.
Yasmine spune:
Andreas a ieshit afara prima data la 6 zile, shi de cind suntem acasa ieshim aproape in fiecare zi, cind nu ploua shi nu bate vantul. Important e sa fie bine imbracatzi BB cind ii scoatetzi afara, shi sa nu bata vantul.
Corinna
Nu aduce anul ce aduce ceasul !!!