Contract pentru persoane care ingrijesc copii

Contract pentru persoane care ingrijesc copii | Autor: Corinaa

Link direct la acest mesaj

BUna Ziua.
Va rog sa imi spuneti daca stiti cum si unde se poate face contractul de asigurare de sanatate pentru o persoana care are grija de copii.
Nu stiu exact cum se numeste contractul in cauza si nici unde se face (presupun ca la Casa de asigurari si sanatate).
Ma intereseaza sa fac acest contract pentru o doamna pensionara care are grija de copiii mei in varsta de 1 an si 4 luni fiecare (sunt gemeni) cat suntem noi plecati la serviciu.
Va rog sa imi trimiteti si mie detalii referitoare la acest subiect. Orice informatie poate fi utila.
Va multumesc foarte mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca este pensionara nu mai trebuie sa-i faceti contract. Este deja asigurata la sanatate. Nu vad rostul. Poate reformulezi. Ce anume doriti sa ii asigurati?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Buna ziua.
Revin cu reformularea, sper eu mai explicita.
Doresc sa fac un contract de munca/colaborare, nu stiu exact ce fel de contract se poate face, pentru o persoana care are grija de copii mei.
Intrebarea este ce fel de contract se poate face fiind pensionara persoana respectiva si totodata doreste sa i se adauge in timp perioada in care are grija de copii ca vechime in munca pentru a i se putea recalcula la un moment dat pensia, mariindu-se aceasta bineinteles.
Sper ca am fost mai explicita de data asta.
Multumesc Marius penru suport.
Numai de bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ti-am trimis un raspuns prin mail.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Marius,
imi cer scuze dar nu am primit nimic pe mail si ma intereseaza foarte tare un raspuns de la tine ca sa stiu ce sa fac .
Multumesc mult inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mergi la casa de pensii si ceri date referitoare la un contract de asigurare( nu declaratie de asigurare ai grija)
Diferenta dintre un contract de munca si un contract de asigurare este ca prin contractul de asigurare nu polatesi somajul si doamna nu va beneficia de somaj( in acest caz nici nu e cazul)
Peste un an ii poti cere recalcularea pensiei daca o angajezi pentru 8 ore.
Ah si inca ceva este pensionara de limita de varsta da? in cazul in care nu scrie si ti mai dau detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

ma intereseaza si pe mine,
deci cu contract de asigurare poti incheia contract de somaj ?
sigur daca persoana nu e pensionara.
ili

Mergi la inceput

Multumesc frumos. Care ar fi suma minima care se poate declara? si totodata care sunt partile cu plus si care cu minus.
Va multumesc inca odata pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

corina ti-am trimis un PM

giuliatm, mamika Alessandrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=/27da

Mergi la inceput